Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bizler için dediğiniz doğru olabilir ama kullanmayan yada bizler gibi duşunmeyenler için böyle uygulamaların geride kalması beta olması kotu birşey o yüzden onların son surume gelmesi şart..
Tabiki orijinal uygulamalar güncellenmeli. Bunun olmaması gecikmesi sistemin talebinin az olmasından kaynaklı. Sonuçta adamlar belkide görebiliyorlar kaç kişi wp li bir telefondan instagrama bağlandığını. Sayı onları tatmin edecek boyutta olsa haftada bir güncelleme verirlerdi. İnstagram tok satıcı gibi. İster al ister alma modunda. Buda ona kaybettirir rudy e para kazandırır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Alıştınız tabii :) Sadece benim düşüncem. Gelse gelse ne gelebilir ki Denim bile pek bir şey getirmiyor ama Windows 10 böyle değil. O yüzden beklemeye değer diye düşünüyorum.
Alışmış kudurmuştan beterdir. Sen misin sürekli pfd veren. Sıkıysa vermesin. (Eylülde vereceklerdi gdr2 yi. Ekimin son haftasına verirler diye yazmıştım ama bunlar şıçıp üzerine de tüy diktiler resmen. Yılbaşı geldi neredeyse tık yok)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
versino2

versino2

Üye
Milletin alaya alması zoruma gidiyor benim Instagram var ama video yuklenmiyor sohbet yapılamıyor.6tag diye bi programdan girincede haliyle insanlar dalga geçiyor telefonla Nokıa yla

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Milletin alaya alması zoruma gidiyor benim Instagram var ama video yuklenmiyor sohbet yapılamıyor.6tag diye bi programdan girincede haliyle insanlar dalga geçiyor telefonla Nokıa yla
O vatandaşlar 172 tane uygulama oyun ve sistem uygulamaları kursunda görelim. Kasım kasım kasılır onların cihazları.
Ayrıca instagram Microsoft ve Nokia'nın değil ilgili firmanın ayıbıdır. Laf olsun diye uygulama yazıp mağazaya yüklemişler. Yazdığı programa sahip çıkmayan instagrama verin veriştirin bence.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Senin şu dalga geçenler çoluk çocuk mu yoksa? Başka bir istemci daha iyiyse onu kullanacaksın tabikide.
Benimle dalga geçen yok mesela. Hatta benim arkadaşlarım 6tag'ı beğeniyorlar, diyorlar ki verilen neyse ona bağlı kalmak daha kötü. Seçenek iyidir...

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, Peocawe, skynet ve 2 diğerleri
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Senin şu dalga geçenler çoluk çocuk mu yoksa? Başka bir istemci daha iyiyse onu kullanacaksın tabikide.
Benimle dalga geçen yok mesela. Hatta benim arkadaşlarım 6tag'ı beğeniyorlar, diyorlar ki verilen neyse ona bağlı kalmak daha kötü. Seçenek iyidir...
Valla ağzımdan aldın cümleyi, ben de aynısını söyleyecektim. Bizim insanlarımızda orjinal takıntısı var. Yaw arkadaş kurun 6tag 'ı. Android kullananlar bile 6tag 'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar. En güzeli varken ben ne yapayım orjinal instagramı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
GDR2 ile ilgili bazı yeni gelişmeler var.

Akıllı saatlerin mesajlara erişebilmesi adına yeni bir mesaj erişim protokolü ve insan ara yüz cihazlarına destek ki direk akla bluetooth klavye geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
GDR2 ile ilgili bazı yeni gelişmeler var.

Akıllı saatlerin mesajlara erişebilmesi adına yeni bir mesaj erişim protokolü ve insan ara yüz cihazlarına destek ki direk akla bluetooth klavye geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
dakamon

dakamon

Üye
Yahu bunlar gdr 2 ile pek bir şey vermeyecekler. Klavye olayı en çok ali kemal abiye gibi kullanıcılara yarar. Birde 1520 sahibi kullanıcılar iyi kullanır buyuk ekranda yan yatırıp yazarlar yazacaklarını :) bize pek bir getirisi yok :) elle tutulur şeyler gelse bari win 10 a kadar.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Daha fantastik uygulamalar sağlayan geliştirici deneyiminizi açarken, Windows Phone 8.1 ikinci büyük güncellemesi donanım seçenekleri yelpazesini genişletiyor. Bluetooth açısından bakıldığında, Windows Phone 8.1 Update 2, MAP, HID 1.1, HOGP ve Mutlak Ses Kontrolü desteği getiriyor .

Özetle geliştiricilere daha fazla yetki verecek yeni apiler açılacak ve Bluetooth desteği genişletilerek uyumlu cihaz kullanımı artırılacak. Bu da bluetooth klavye gibi ürünleri bağlama yeteneği olarak yorumlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Daha fantastik uygulamalar sağlayan geliştirici deneyiminizi açarken, Windows Phone 8.1 ikinci büyük güncellemesi donanım seçenekleri yelpazesini genişletiyor. Bluetooth açısından bakıldığında, Windows Phone 8.1 Update 2, MAP, HID 1.1, HOGP ve Mutlak Ses Kontrolü desteği getiriyor .

Özetle geliştiricilere daha fazla yetki verecek yeni apiler açılacak ve Bluetooth desteği genişletilerek uyumlu cihaz kullanımı artırılacak. Bu da bluetooth klavye gibi ürünleri bağlama yeteneği olarak yorumlanabilir.

Sonuç: :eller:

dakamon

dakamon

Üye

Umarım tarayıcıdan harita görüntelemeyi geliştirirler. Hala şehrimdeki otobüslerin an be an nerede olduğunu gösteren sitede sadece harita görünüyor otobüslerin nerede olduğu hattın çizgisi görünmüyor. Bide EAP-TTLS PAP desteği sunmadılar bide onu getirseler çok iyi olacak. Çoğu üniversite öğrencisi rahat edecek. Eduroam altyapısı Eap-ttls yi kullanıyor bizim üniversite ekstradan PAP ı da kullandığı için ben bağlanamıyorum otomatik olarak üni Wifisine. Berbat bir durum manuel olarakta her 15 dk da bir giriş çıış yapmanı gerekiyor buda işkence.

Bay H

Bay H

Üye
Güncelleme büyük olasılık ile 11 Şubat 2015 tarihinde gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Geç kaldı yani Ocak ayına sarkar diyordum ama Şubat ayını hiç düşünmemiştim doğrusu

braayn

braayn

Üye
kullandığım 1520 'nin alacağı son güncellemeye kadar kullanacağım.İlk zamandan son zamana kadar bir değerlendirme yapacağım halen diğer platfromlarda olupda bizde olmayan bazı özellikler gelmiş mi gelmemiş mi değerlendirmesi yapıp tamam veya devam diyeceğim zaten teknik servis olayı canımı sıktı.

Üst Alt