Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Aralarında bir fark galdı, o farkınan çok güzel oldu taam mı...
Meselam, ben o sürüm kullanırım, sen bu sürüm kullanırsın, o şu sürüm kullanır...
Herkezin hayatına kimse karışamaz. :kıskıs:

Türkçe detektör olarak devreye girecektim Herkesin* ama nede olsa herkesin hayatına kimse karışamaz Update2 gurban oldum microsofttan gelen birşeydir amma velakin öyle değildir ha diyeceklerim bu kadar hadi hayırlı işler

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapılar görünmeye devam ediyor. Eli kulağında gibi.

@bulutsuzgece @papakudioflu

Abilerim acaba bu güncelleme ile dinamik bölümleme olayı giderilir mi ki?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.10.15113 Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünün yeni yapısı. 10. İle başlayanlar ise Windows 10'un Tüketici ön izleme sürümüne ait diye tahmin ediyorum. Burada Update 2 görünmüyor:)

Bay H

Bay H

Üye
8.10.15113 Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünün yeni yapısı. 10. İle başlayanlar ise Windows 10'un Tüketici ön izleme sürümüne ait diye tahmin ediyorum. Burada Update 2 görünmüyor:)

Abi, Windows 10 Tp ye ait en son sürüm yayınlanan haricinde 8.15.12459 gibi bir şey değil miydi? Bu 8.10 diye gidiyor, gdr2 olamaz mı acaba?
:hmmm:bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi, Windows 10 Tp ye ait en son sürüm yayınlanan haricinde 8.15.12459 gibi bir şey değil miydi? Bu 8.10 diye gidiyor, gdr2 olamaz mı acaba?
:hmmm:bilmm
Doğru benim kanallar karıştı. Olabilir ama bu sürüm numaralarının çok eski olduğu söyleniyor. Yani o köprünün altından çok sular akmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve byibo
byibo

byibo

Üye
Doğru benim kanallar karıştı. Olabilir ama bu sürüm numaralarının çok eski olduğu söyleniyor. Yani o köprünün altından çok sular akmış olabilir.
ali kemal abi acaba diyorum şu wp 10 önizlemesi verildikten sonra preview for developer kullanmayan kullancılara gdr2 verirler mi?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
ali kemal abi acaba diyorum şu wp 10 önizlemesi verildikten sonra preview for developer kullanmayan kullancılara gdr2 verirler mi?

WP10 tüm cihazlara gelecekmiş zaten gdr2 ye ne gerek var ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gene hortladı tipini yediğim konusu. Wp 10 ön izleme gelmeden önce verselerdi çok şey söylenirdi ama bu saatten sonra gdr2 ancak hayal olur.

O yüzden dağılabilirsiniz. Gdr 2 falan yok bizlere.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
Bay H

Bay H

Üye
Mart sonu gelebilir diyorlar.

Resmi sayfası da goruntulenmiş.

• Beğen
Tepkiler: byibo
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Başka bir yorumumda bahsetmiştim Windows Insider-W10 TP, Preview For Developers-8.1 Güncellemeleri devamı.

Hatta bu microsoft'un kendi sitesindede yazıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mart sonu gelebilir diyorlar.

Resmi sayfası da goruntulenmiş.

Mart ayının başındaki MWC 2015'te tanıtımı yapılması planlanan Lumia 1330/1335'in de Windows Phone 8.1 Update 2 ön yüklü olarak tanıtılması bekleniyor.

Bu arada Windows 10 Teknik Ön İzleme ve Windows Phone Developers Preview ayrı iki program olarak devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
@braayn gdr2 nin ön izlemesini alacakmısın :D
Başka sitelerde PFD'nin bittiği filan yazılmış yok öyle bir şey :D

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
kendi düşüncem wp10 önizleme sürümünden bence daha iyidir gdr2 güncellemesi bugün wp10 önizleme sürümünü kullandım sanki telefona arayüz uygulaması kurulmuş öyle kullanıyoruz hissi veriyor sayfa program geçişlerinde takılmalar oluyor sonra bir programdan çıkıldığında telefonda kullanmış olduğumuz tema rengi ekranı kaplıyor 1-2 saniye kadar sonra başlat ekranı geliyor sonra geri döndüm WP 8.1 tabi bu önizleme sürümü dileyen kullanır

ON9

ON9

Üye
Video over LTE: (4G) LTE görüntülü aramaları görüntüleme; gizleme, görüntülü konferans aramaları? Acaba görüntülü konuşma desteği mi buradan kasıt?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genel olarak kullanıcıyı ilgilendiren bilet yok. Daha çok üreticiler için verilen yeni izinlerin bahsediliyor. VoLTE görüntülü arama ve görüntülü konferans görüşme ama hiç bir operatör ve firma buna izin vermiyor şu anda. Tabi 4G LTE ile yıl sonundan itibaren belki izin verilir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
@braayn gdr2 nin ön izlemesini alacakmısın :D
Başka sitelerde PFD'nin bittiği filan yazılmış yok öyle bir şey :D
Yok valla benim için BETA olayı bitmiştir.Yazılımcı olsam eyvallah ama ben BETA kullanmayacağım Üstüne basa basa söylüyorum. :) Çok uçuk bir özellik ile gelir eyvallah kurarım ama öyle ucuk bir atraksiyonda beklemiyorum şahsen.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve ogzhnoTr
Bay H

Bay H

Üye
640 üzerinde yeni yazılım mevcut ancak bunun bahsi dahi geçmedi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
640 üzerinde yeni yazılım mevcut ancak bunun bahsi dahi geçmedi.

Evet Bluetooth ve cihaz ismi de artık ayarlarda değiştirilebilir durumda

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: braayn, suyunsesi, Sensation ve 4 diğerleri
byibo

byibo

Üye
gelsede kursak

Üst Alt