Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bir güncelleme var biliyorum,
Her şeyi yüklemek mümkün,
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum
Anlatamıyorum.

@emz veli kanık :kıskıs:

Bkz.

:ehe :ehe :ehe
Abi sonumuz bu gidişle böyle olacak. :D hepiniz özlü sözler yazar bir kitap çıkarırız :D
Tek umudumuz yeni güncellemeler. Abi bugün şöyle hakikaten sorunları bulmak için bir baktı da heryerde bir sıkıntı var. Umarım gerçektende sorunsuz bir kullanım sunmayı başarılar artık. :) Ve umarım bunu bizlere verirler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ErenMSC

ardacumhur

ardacumhur

Üye
8 ekim dedikodusu da sürüm numarasından çıkmıştır herhalde 8.10.XXXXX...

skynet

Üye
Arnavutluk
ProductDescriptionLatest versionLumia AmberLumia BlackLumia CyanLumia Denim
Lumia 520Country variant3058.50000.1425.0003AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 620Country variant3058.50000.1425.0004AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 625Country variant3058.50000.1424.0003AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 720Country variant3058.50000.1425.0004AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 820Country variant3051.50009.1424.0004AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 920Country variant3051.50009.1424.0004AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 1020Country variant3051.50009.1424.0004AvailableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 1320Country variant3058.50000.1424.0003Not applicableAvailableAvailableUnder testing
Lumia 1520Country variant1028.3562.1402.0004Not applicableAvailableUnder testingUnder testing
[TBODY] [/TBODY]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8 ekim dedikodusu da sürüm numarasından çıkmıştır herhalde 8.10.XXXXX...

8 Ekim dedikodusu yanlış hatırlamıyorsam, twitter'da birinin "Cortana 8 Ekim'de Lehçe dilinde gelecek" şeklinde attığı mesajdan çıkmıştı.
Gerçek olup olmadığını bu akşam anlarız.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8 ekimi bilmem ama ay sonuna kadar gelir diye düşünüyorum en azından parça parça tek bir model de olsa alır

beats

beats

Üye
Gelişme olarak şöyle bir video var:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedir diye baktım Microsoft ilk kez Office için, Windows ve Windows Phone olarak (masaüstü, tablet, telefon) beta katılım programı oluşturulacakmış.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, Serhan ve Sensation
braayn

braayn

Üye
eskiden WP yoktu buralar hep tarlaydı ..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelişme olarak şöyle bir video var:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedir diye baktım Microsoft ilk kez Office için, Windows ve Windows Phone olarak (masaüstü, tablet, telefon) beta katılım programı oluşturulacakmış.

Yalnız reklam içeriği çok manidar olmuş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: beats
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
akşam gelcekti güya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir konuda yorumda bulunurken lütfen kullandığınız cümlelere dikkat ediniz. Peşi sıra savunma mesajları ile birleştiğinde oluşan kargaşaya biz GEREKSİZ tartışma diyoruz.

Anlayışınız için Teşekkür Eder Keyifli Forumlar Dileriz.

• Beğen
Tepkiler: skynet, byibo, emz ve 2 diğerleri
emz

emz

Üye
Bir konuda yorumda bulunurken lütfen kullandığınız cümlelere dikkat ediniz. Peşi sıra savunma mesajları ile birleştiğinde oluşan kargaşaya biz GEREKSİZ tartışma diyoruz.

Anlayışınız için Teşekkür Eder Keyifli Forumlar Dileriz.

Abi bunu neyi, niye kime dediğini bilmiyorum ama doğru bir şey.
@papakudioflu @bulutsuzgece
Abilerim sıradaki tahmin nedir? Bir tarih veya benzeri bir fikri olan var mı? Başka duyumlar falan??

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesaj yerine ulaşmıştır konudan devam edelim değerli arkadaşım @emz :oke:

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi bunu neyi, niye kime dediğini bilmiyorum ama doğru bir şey.
@papakudioflu @bulutsuzgece
Abilerim sıradaki tahmin nedir? Bir tarih veya benzeri bir fikri olan var mı? Başka duyumlar falan??

Herhangi bir tahmin yok.
Sadece twitterda bir paylaşım üzerine yürütülen varsayımdı.
Şu an için beklemekten başka çare yok.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
byibo

byibo

Üye
acaba şu bir aralar sızdırılan özellikler vardı hani gdr1 güncellemisinde gelinecek sonrada sahte olduğu denilmişti bu gelicek olan gdr2 güncellmesinde gelebilir mi ?

skynet

Üye
Ya o değilde bu usb ayarları falan bize gelmeyecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: emz
pirenuri

pirenuri

Üye
bize bu tarladan hasat olarak hıyar çıktı galiba

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve hitafnalsa
beats

beats

Üye
Geliştirici ön izleme sürümü yüklü Lumia 925'i olan yazılım güncellemesi kontrolü yapabilir mi ?

Üst Alt