WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
benim arkadaş 17 ağustosta nokia shopa gidip 520yi sormuş işte telefon nasıl diye adamda demiş ki sadece radyosu yok o da 5 gün sonra gelecek güncellemeyle halledilecek demiş adamın dediğine bakarsak 1-2 güne güncelleme gelir herhalde :hmmm

Whykardesim

Whykardesim

Üye
benim arkadaş 17 ağustosta nokia shopa gidip 520yi sormuş işte telefon nasıl diye adamda demiş ki sadece radyosu yok o da 5 gün sonra gelecek güncellemeyle halledilecek demiş adamın dediğine bakarsak 1-2 güne güncelleme gelir herhalde :hmmm

Adamın dediğine göre o zaman yarın veya bugun gelicektir :D inş gelir :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Geçen hafta da furya perşembe ya da cuma başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yarın başlar yeni bir OTA dalgası. Akşam ruhani yollardan hallediyorum ben işi merak etmeyin hiç :D:kop:

Churchil

Üye
920cilere ve 820cilere cok yaknda ota uzerinden geliyor sanrm ..

ÖEY

ÖEY

Üye
Mazeretim var ama telefon uf oldu :D Ben onu kırmadan o kendini attı aşağıya :p :D

KenanK

KenanK

Üye
bu gecede bize verseler.. :D bizde bassak amberi artık alete...

mroy

Üye
Merhaba arkadaşlar benim siyah Türkcell romlu Nokia lumia 920 telefonum var ve bunun için ayrı bir konu açmayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim işin aslı şöyle ben NSU dan en son amber güncellemesini yaptı amber güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu sorun ise normal telefonumun kulaklığını taktığımda ses hiç gelmiyor denecek kadar az geliyor enteresan yanı ise telefonumu ses sistemine bağlayınca ses normal bir şekilde çıkıyor sizce sorun telefonda mı yok yazılımda mı yada böyle bir sorun yaşayan oldumu sorarım sizlere değerli arkadaşlar

KeLimaT

KeLimaT

Üye
valla şimdi 3002 güncellemesini yüklüyorum yeter artık 4 aydır ha geldi haa gelecek demekten sıkıldım otacıydım ama sabır bırakmadılar :D :D :D beleş fm radyo yüzünden oldu hep :D

Whykardesim

Whykardesim

Üye
valla şimdi 3002 güncellemesini yüklüyorum yeter artık 4 aydır ha geldi haa gelecek demekten sıkıldım otacıydım ama sabır bırakmadılar :D :D :D beleş fm radyo yüzünden oldu hep :D
bi bakıosun gece geliyor :D

respection123

Üye
Güncelleme Eylül Ayı İçerisinde :oke:

narnia16

narnia16

Üye
Ben yarın bir kıpırtı bekliyorum geçen hafta ki gibi. Göreceğiz bakalım olmadı Özgür abi ruhani yollardan halledecek zaten merak etmeyin :d:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hem kulaklığı verip verirkende telefona yazılım mı attırsam Nokia ya

skynet

Üye
Direnmeyin yaauuuww koyverin gitsin :pro:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
ya bugun net hızım düştü 0.77mbit :D dedim noluyor arıza kaydı yaptırdım bu hızla da indiremiyorum 5 saat uğraşamam telefon ile en iyisi otayı beklemek hep aksilik beni buluyor :D

KeLimaT

KeLimaT

Üye
bi bakıosun gece geliyor :D
deme öyle aga valla gece 4 te bile kontrol ettiriyorum sanki sayısal loto sonuçlarına bakıyomuşum gibi heycan yapıyorum ama hüsran 2 saat önce baktım yine yok artık ne olursa olsun güncelleyecem inmek üzere :D

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt