Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim arkadaş 17 ağustosta nokia shopa gidip 520yi sormuş işte telefon nasıl diye adamda demiş ki sadece radyosu yok o da 5 gün sonra gelecek güncellemeyle halledilecek demiş adamın dediğine bakarsak 1-2 güne güncelleme gelir herhalde
benim arkadaş 17 ağustosta nokia shopa gidip 520yi sormuş işte telefon nasıl diye adamda demiş ki sadece radyosu yok o da 5 gün sonra gelecek güncellemeyle halledilecek demiş adamın dediğine bakarsak 1-2 güne güncelleme gelir herhalde
Adamın dediğine göre o zaman yarın veya bugun gelicektir inş gelir
ÖEY
Üye
Geçen hafta da furya perşembe ya da cuma başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yarın başlar yeni bir OTA dalgası. Akşam ruhani yollardan hallediyorum ben işi merak etmeyin hiç
Churchil
Üye
920cilere ve 820cilere cok yaknda ota uzerinden geliyor sanrm ..
Mazeretim var ama telefon uf oldu Ben onu kırmadan o kendini attı aşağıya
KenanK
Üye
bu gecede bize verseler.. bizde bassak amberi artık alete...
mroy
Üye
Merhaba arkadaşlar benim siyah Türkcell romlu Nokia lumia 920 telefonum var ve bunun için ayrı bir konu açmayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim işin aslı şöyle ben NSU dan en son amber güncellemesini yaptı amber güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu sorun ise normal telefonumun kulaklığını taktığımda ses hiç gelmiyor denecek kadar az geliyor enteresan yanı ise telefonumu ses sistemine bağlayınca ses normal bir şekilde çıkıyor sizce sorun telefonda mı yok yazılımda mı yada böyle bir sorun yaşayan oldumu sorarım sizlere değerli arkadaşlar
KeLimaT
Üye
valla şimdi 3002 güncellemesini yüklüyorum yeter artık 4 aydır ha geldi haa gelecek demekten sıkıldım otacıydım ama sabır bırakmadılar beleş fm radyo yüzünden oldu hep
valla şimdi 3002 güncellemesini yüklüyorum yeter artık 4 aydır ha geldi haa gelecek demekten sıkıldım otacıydım ama sabır bırakmadılar beleş fm radyo yüzünden oldu hep
Ben yarın bir kıpırtı bekliyorum geçen hafta ki gibi. Göreceğiz bakalım olmadı Özgür abi ruhani yollardan halledecek zaten merak etmeyin
BrahimOkumus
Üye
Hem kulaklığı verip verirkende telefona yazılım mı attırsam Nokia ya
skynet
Üye
Direnmeyin yaauuuww koyverin gitsin
Whykardesim
Üye
ya bugun net hızım düştü 0.77mbit dedim noluyor arıza kaydı yaptırdım bu hızla da indiremiyorum 5 saat uğraşamam telefon ile en iyisi otayı beklemek hep aksilik beni buluyor
deme öyle aga valla gece 4 te bile kontrol ettiriyorum sanki sayısal loto sonuçlarına bakıyomuşum gibi heycan yapıyorum ama hüsran 2 saat önce baktım yine yok artık ne olursa olsun güncelleyecem inmek üzere