WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar OTA üzerinden 1 güncelleme geldi ancak ne radyo geldi ne bişey. Komple amber yükleyebilen var mı OTA üzerinden Nokia Lumia 920

Bilgiler kısmından İşletim Sistemi sürümüne bakar mısınız sonu 78 ile mi bitiyor?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Arkadaşlar gerçek amber güncellemesini OTA üzerinden yükleyenilen screenshot çekebilir mi sürüm numarası ile size zahmet

cmptrengineer

Üye
Arkadaşlar uzun süredir konuyu ziyaretçi olarak takip ediyorum.Siteye üyelik alamıyordum güvenlik resmi görünmüyordu.Bunu belirteyim dedim otacıyım ve bende çok çektim yani bekle bekle bekle .. :) Bu arada bi güncelleme geldi acaba bu beklediğimiz şey mi? :D

Microsoft update 8.0.10327.77;
Microsoft update 8.0.10322.71;
Microsoft update 8.0.10328.78;
hayır. Bknz: http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/lumia-920-ve-820-icin-ota-guncellemesi-geldi-832735.html

- - - Eklendi - - -

ıs sürümü 8.0.10328.78

evet

- - - Eklendi - - -

ıs sürümü 8.0.10328.78

evet

Murat Alper

Murat Alper

Üye
620'ye geldimi ota acaba

ahmet***burak

Üye
ben telefonu avusturyadan almıştım buraya gelince imei kaydını falan yaptırdım.ben şimdi avusturya otasını mı bekleyeceğim bana gelen giden çok çünkü şimdiye kadar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz hala güncel son denetleme : 2saniye önce

anliatamer

Üye
720 sahibi olarak söylüyorum. Bunlar Eylül ayı sonuna kadar dediklerine göre 29 Eylül'de verirler bize.

Serhanas35

Üye
nsu dan geldimi :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Lumia 620Turkcell1030.6407.1308.0001Coming soon

Evet sayın 620 sahipleri sıra size geliyor.. :D

respection123

Üye
Sıra Lumia 620 lerde. En Sonda Biz alacaz 720

SLH.55

SLH.55

Üye
Yazılımdan tut uygulamalara kadar güncellemelerin hepsini yaptım :ehe (Nokia Lumia 620)
Bir şey sorcam ekran koruyucusu varya saat pili etkiler dimi :)

- - - Eklendi - - -

Birde Nokia Smart Cam harikaya :DHer gösterdiğim kişi telefona aşık oluyo ahaha,lumia almak istiyolar artık :D

- - - Eklendi - - -

bu arada telefon normal durduğunda saat gidiyor elime aldığımda geliyor :D

respection123

Üye
Yazılımdan tut uygulamalara kadar güncellemelerin hepsini yaptım :ehe (Nokia Lumia 620)
Bir şey sorcam ekran koruyucusu varya saat pili etkiler dimi :)

- - - Eklendi - - -

Birde Nokia Smart Cam harikaya :DHer gösterdiğim kişi telefona aşık oluyo ahaha,lumia almak istiyolar artık :D

- - - Eklendi - - -

bu arada telefon normal durduğunda saat gidiyor elime aldığımda geliyor :D
Daha iyi ya Pil yemior :)

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
Selam L820 ota dan güncelleme yaptım renk profili . Arama sms engelleme. Ekran saati. Smart cam. Geldi başka da bişey göremedim amber yüklemiş mi oluyor um teşekkürler

blackcemre

Üye
Selam L820 ota dan güncelleme yaptım renk profili . Arama sms engelleme. Ekran saati. Smart cam. Geldi başka da bişey göremedim amber yüklemiş mi oluyor um teşekkürler

evet amber yükledin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Serhanas35

Üye
:D amber :D

Üst Alt