ardacumhur
Üye
teşekkürler olduama heryer bulanık cıktı gece cokkaranlık diye galiba
Çok yakını netlemiş olmayasın
Şaşı olmuş kameran teşekkürler olduama heryer bulanık cıktı gece cokkaranlık diye galiba
Şaşı olmuş kameran lumia920'ye çıktı mı amber?

S.a . Kafama takılan bişe var bu güncelleme neden ayarlardan telefon güncelleme bolumunden arattığımızda gorunmuyo 820 kullanıyorum günde 5 sefer kontrol ettiriyorum .
teşekkürler
Henüz OTA(over the air - havadan) yayınlanmadığı için![]()
tarihi belli mi 3 ay önce temmuz diyorlardı.Birşey sormak istiyorum otadan gelen güncelleme 820 için ve diğer telefonlar için eylül ayında verilme ihtimali yüksek mi eğer yüksek ise yarın nokia servise gidip telefona güncellemeyi flashlatıcam da ?
Kimse bunun için sana kesin tarih veremez. Nokia bir tarih açıklarsa orası ayrı tabi. İstersen acil bir durum yoksa pazartesiye kadar bekle ondan sonra gidersin servise.
dostlar bişey sorcam en güncel konu bura oldugu ıcın burda sorayım dedimşimdi bi fotograf cekerken 520 ile arka tarafın bulanık olmasını ıstıyorum sadece odakladıgım nesnenin net gorunmesini istiyom nasıl yapabilirim hangi uygulamyla veya neyle kendi kamera uygulamasıyla cekıyorum fotoları
![]()
820 ler eylüle kalmaz o konuda rahat olabilirsin.
Bir yazılım yüklemek 30 tl mi adamlar uçmuşlar ya olsun genede gidip sormak belki ücretsiz yaparlarValla 30 lirayı gözden çıkaracaksan git yaptır senin bileceğin iş. Ben daha önce sormuştum 30 lira istemişlerdi akıllılar.

Kesinlikle ücretsiz yapmazlar adamlar uçan sineğin suyunu sıkıp satıp para kazanma derdindeler. Nokia servisleri aç ya valla.

Garanti kapsamındaki telefonlarınıza yazılım atmak ücretsizdir. Yani bunu yapmak zorundalar. Kvk nasıl işliyor bilmiyorum ama teleservice'de işler böyle yürüyor.Valla 30 lirayı gözden çıkaracaksan git yaptır senin bileceğin iş. Ben daha önce sormuştum 30 lira istemişlerdi akıllılar.
