WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
lumia920'ye çıktı mı amber?

KeLimaT

KeLimaT

Üye
S.a . Kafama takılan bişe var bu güncelleme neden ayarlardan telefon güncelleme bolumunden arattığımızda gorunmuyo 820 kullanıyorum günde 5 sefer kontrol ettiriyorum .

ardacumhur

ardacumhur

Üye
S.a . Kafama takılan bişe var bu güncelleme neden ayarlardan telefon güncelleme bolumunden arattığımızda gorunmuyo 820 kullanıyorum günde 5 sefer kontrol ettiriyorum .

Henüz OTA(over the air - havadan) yayınlanmadığı için ;)

respection123

Üye
920,820 bilmemde Diğer Cihazlara Büyük ihtimal Eylül ayı içerisinde gelir.:oke:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Birşey sormak istiyorum otadan gelen güncelleme 820 için ve diğer telefonlar için eylül ayında verilme ihtimali yüksek mi eğer yüksek ise yarın nokia servise gidip telefona güncellemeyi flashlatıcam da ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Birşey sormak istiyorum otadan gelen güncelleme 820 için ve diğer telefonlar için eylül ayında verilme ihtimali yüksek mi eğer yüksek ise yarın nokia servise gidip telefona güncellemeyi flashlatıcam da ?

Kimse bunun için sana kesin tarih veremez. Nokia bir tarih açıklarsa orası ayrı tabi. İstersen acil bir durum yoksa pazartesiye kadar bekle ondan sonra gidersin servise.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Kimse bunun için sana kesin tarih veremez. Nokia bir tarih açıklarsa orası ayrı tabi. İstersen acil bir durum yoksa pazartesiye kadar bekle ondan sonra gidersin servise.

Acillik birşeyi yok zaten de sabırsızlandım o kadar bekledim sıkıldım evdeki net çok yavaş 100kb ile 5 saat uğraşmak istemiyorum mağlum ttnet arada gidersede eksik yüklenir diye korkuyorum servise gidip en son güncel olan 3002 yi yükletmek GDR2+AMBERi yani bu yazılımı yükletmek istiyorum otayı beklemekten sıkıldım derecede gına geldi eğer eylüle yansırsa oooo

dakamon

dakamon

Üye
820 ler eylüle kalmaz o konuda rahat olabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dostlar bişey sorcam en güncel konu bura oldugu ıcın burda sorayım dedim :D şimdi bi fotograf cekerken 520 ile arka tarafın bulanık olmasını ıstıyorum sadece odakladıgım nesnenin net gorunmesini istiyom nasıl yapabilirim hangi uygulamyla veya neyle kendi kamera uygulamasıyla cekıyorum fotoları :D

Nokia'nın kendi uygulaması var: "Yaratıcı Stüdyo".
Nokia Collection'da bulabilirsin.

• Beğen
Whykardesim

Whykardesim

Üye
820 ler eylüle kalmaz o konuda rahat olabilirsin.

Şimdiki nsu dan verilen güncelleme ile otadan gelicek olan güncelleme arasında fark olmuycaktır elbet dimi eğer öyleyse beklemenin anlamı yok geliyor data sense herşey gelmiş zaten ? eğer öyleyse gidip yarın yazılımı yükletiyim ?

dakamon

dakamon

Üye
Valla 30 lirayı gözden çıkaracaksan git yaptır senin bileceğin iş. Ben daha önce sormuştum 30 lira istemişlerdi akıllılar.

• Beğen
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Valla 30 lirayı gözden çıkaracaksan git yaptır senin bileceğin iş. Ben daha önce sormuştum 30 lira istemişlerdi akıllılar.
Bir yazılım yüklemek 30 tl mi adamlar uçmuşlar ya olsun genede gidip sormak belki ücretsiz yaparlar :D

dakamon

dakamon

Üye
Kesinlikle ücretsiz yapmazlar adamlar uçan sineğin suyunu sıkıp satıp para kazanma derdindeler. Nokia servisleri aç ya valla.

• Beğen
Tepkiler: muratangin
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Kesinlikle ücretsiz yapmazlar adamlar uçan sineğin suyunu sıkıp satıp para kazanma derdindeler. Nokia servisleri aç ya valla.

15 anlaşırım ben onlarla öğrenci indirimi vs. :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Garanti kapsamındaki telefonlarınıza yazılım atmak ücretsizdir. Yani bunu yapmak zorundalar. Kvk nasıl işliyor bilmiyorum ama teleservice'de işler böyle yürüyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Bildiğim kadar zaten kvk bakmıyor artık nokialara . Değişiklik olduysa bilmiyorum .

tgoksen1

Üye
genpada bakmıyor nokia care götürecen

Üst Alt