BrahimOkumus
Üye
Kulaklığa gerek kalmadan demek istediArkadasım hopalorden ses çıkıyor radyo açıkken ekrana basılı tutun hopalor seçeneyı gelıyor

Kulaklığa gerek kalmadan demek istediArkadasım hopalorden ses çıkıyor radyo açıkken ekrana basılı tutun hopalor seçeneyı gelıyor

Bir iki kişide bu problem var.
Sanırım Windows 7 sürümlerinde karşılaşılıyor.
Bir de eğer çevrenizde varsa Windows 8 yüklü bir bilgisayarda deneyin![]()
Kulaklığa gerek kalmadan demek istedi![]()
Size sormak istediğim soru şu ki şimdi 820 için datasense hiç mi gelmiycek ? Birde şey sorucam global yüklemede ki ile telefonlara dağıtılan güncelleme arasında fark olucak mı ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Windows 8 yüklü bilgisayarda zaten :/ ama yinede indirme yapmıyor
arkadaşlar bende radyo çıkmadı müzik bölümüne giriyorum mix radyo falan var ama Radyo yok

Bilgisayarınızın ya da telefonunuzun dil/bölge ayarları ile ilgili bir durum olabilir mi?
OTA güncellemesi muhtemelen 1 hafta içerisinde verilecektir.
Ben fark olacağını sanmıyorum ama yine de kesin sonuç için bekleyip görmek lazım.
Lumia 820'lere DataSense'in kesin gelip gelmeyeceğini şu an için kestirmek zor.
Eğer verilecek OTA güncellemesinin bugünkünden farkı olmazsa, belki sonradan aynı bir ek güncelleme veya uygulama şeklinde de verilebilir.
OTA güncellemeler tamamlanınca her şey biraz daha netleşmiş olacak.
Şimdi bu amberi yükledik ya sıfırlama yapsam tekrar bir önceki sürüm yüklenir mi ?
Ben telefondan güncelleme yi kontrol ettim fakat güncel görünüyor
Hocam benim anlamadığım bir şey de şu ki 620 de datasense olduğu halde neden 820 de yok datasensenin neye ihtiyacı var ki 620 varda 820 de donanım olarak 820 daha üst birde
Teşekkürler hocam ama keşke şimdiki rom ile verselerdide rahat etseydik hatta tüm telefonlara verilmeli lumia serisi olanlara herkes sevinseydi 1gb net yetmiyor çünkü :/ Hayırlısı diyelim sabredip bekliyelim başka çaremiz yok
Kesin sonuç için OTA güncellemesini bekleyip görmekte fayda var.
Şu an için umutsuzluğa kapılmayın. Sabırla bekleyin.
Donanımla ilgisi yok. ROM sürümüne konulmamış anlaşılan.
OTA sürümünde de gelmezse, belki sonrası için birşeyler düşünüyor olabilirler.
sağolun