Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
l820 de smart cam ve nokia video upload flan yüklenebilir durumda şuan indiriyorum mağzadan amber gelmicek sanırım heralde şunları verelimde sussun diyolar
520 de bende smart cam ve video upload yükledim. Tabi Amber olmadan açılmıyor
texasteam
Üye
evet amber olmadan açılmıyor bide utanmadan güncellemeleri kontrol edin diyo
Eren-MT
Mağazada smart cam yok. Video upload var onu yükledim sorunsuz çalıştı
texasteam
Üye
ben 820 içi bahsetmiştim
beslagics
Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme:2 saniye önce.. KESİN BİLGİ YAYALIM.. otacılar olarak intihara meyil başladı :/
PureFood
Üye
Yarın gelir diye düşünüyorum. Kaç tane ülkede sunuldu. Az daha sabır, sonra ver elini kamber.
ardacumhur
Üye
Bu sabah herhangi bir değişiklik yok,hala coming soon yazıyor.
Available olsa da rahatlasak
hllsvrn
Üye
Güncelleme Kanada da dağıtıldıysa, bize gelmesi an meselesidir.))
ÖEY
Üye
09:08 itibariyle hala günceliz
avrupaaslani
Üye
Bekliyoruz bakalım. Ama sistemin tamamı 4 gb iken güncellemenin 1 gb dolaylarında olması gerçekten sistem iyileştirmelerini içerdiğini gösteriyor. Umarım bu güncellemeden sonra daha seri ve stabil bir Lumia sahibi olucaz. OTA ile NSU nun farkı olur mu orası ayrı...
ÖEY
Üye
Aralarında fark olursa zaten Nokia serverlara final versiyonunu vereceği için ncs veya nsu ile indirir flaşlarlar önceden yapanlar, sorun olmaz Yeterki gelsin
avrupaaslani
Üye
Bence gün içinde gelecek yani coming soon un başka bir anlamı olamaz sanırsam
ardacumhur
Üye
Gece gelir o saat 9 gibi
ÖEY
Üye
Ben de öyle düşünüyorum. Daha önceki güncellemede Nokia bizi fazla bekletmemişti. Artık resmi olarak dağıtım da başladığına göre bugün yarın güncelleme gelir artık.
Ben de öyle düşünüyorum. Daha önceki güncellemede Nokia bizi fazla bekletmemişti. Artık resmi olarak dağıtım da başladığına göre bugün yarın güncelleme gelir artık.