WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Eren-MT

l820 de smart cam ve nokia video upload flan yüklenebilir durumda şuan indiriyorum mağzadan amber gelmicek sanırım heralde şunları verelimde sussun diyolar :ehe

Lumia 720 bu cihazda yükleyemezsiniz.smart cam

anilakbay

Üye
520 de bende smart cam ve video upload yükledim. Tabi Amber olmadan açılmıyor :D

texasteam

Üye
evet amber olmadan açılmıyor bide utanmadan güncellemeleri kontrol edin diyo :hmmm

Eren-MT

Mağazada smart cam yok. Video upload var onu yükledim sorunsuz çalıştı

texasteam

Üye
ben 820 içi bahsetmiştim

beslagics

beslagics

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme:2 saniye önce.. KESİN BİLGİ YAYALIM.. otacılar olarak intihara meyil başladı :/

PureFood

PureFood

Üye
Yarın gelir diye düşünüyorum. Kaç tane ülkede sunuldu. Az daha sabır, sonra ver elini kamber.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu sabah herhangi bir değişiklik yok,hala coming soon yazıyor.

Available olsa da rahatlasak :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Güncelleme Kanada da dağıtıldıysa, bize gelmesi an meselesidir.))

ÖEY

ÖEY

Üye
09:08 itibariyle hala günceliz :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bekliyoruz bakalım. Ama sistemin tamamı 4 gb iken güncellemenin 1 gb dolaylarında olması gerçekten sistem iyileştirmelerini içerdiğini gösteriyor. Umarım bu güncellemeden sonra daha seri ve stabil bir Lumia sahibi olucaz. OTA ile NSU nun farkı olur mu orası ayrı...

ÖEY

ÖEY

Üye
Aralarında fark olursa zaten Nokia serverlara final versiyonunu vereceği için ncs veya nsu ile indirir flaşlarlar önceden yapanlar, sorun olmaz:oke: Yeterki gelsin :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bence gün içinde gelecek yani coming soon un başka bir anlamı olamaz sanırsam :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gece gelir o saat 9 gibi :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de öyle düşünüyorum. Daha önceki güncellemede Nokia bizi fazla bekletmemişti. Artık resmi olarak dağıtım da başladığına göre bugün yarın güncelleme gelir artık.

- - - Eklendi - - -

Cumhur yine mi sen? Yine 9 diyorsun utanmadan :D:D :kıskıs:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de öyle düşünüyorum. Daha önceki güncellemede Nokia bizi fazla bekletmemişti. Artık resmi olarak dağıtım da başladığına göre bugün yarın güncelleme gelir artık.

- - - Eklendi - - -

Cumhur yine mi sen? Yine 9 diyorsun utanmadan :D:D :kıskıs:

Flaşa yanaşmıyosunuz napiyim :D

Eren-MT

Sabah Sabah Bismilla :D:D

skynet

Üye
Cuma gelecek diye tutturan biri vardı bakalım tutacak mı :ehe

PureFood

PureFood

Üye
atmıyorum flaş arkadaş ya beni bile caydırdılar :ehe