WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye

şu sayfadan:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bu portico değil miydi

- - - Eklendi - - -

Kafam iyice karıştı nokia iyi değilim tazminat alırım :off:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu portico değil miydi

Orada latest version derken, cihazda son yüklü olan sürümü kastediyor. (Yani AMBER'i değil)
Güncellemeden sonra o listedeki numaralar değişecek.

Ayrıca o tam olarak Portico değil.
Portico'dan sonra "Beta" dediğimiz bir ara güncelleme almıştı. :oke:

• Beğen
Tepkiler: frogan ve Tacettinn

texasteam

Üye
konuya yazmıyordum sıkı takip içindeydim ama dayanamıyorum artık hadi nokiaaa :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hala gelmedi ya :hmmm

Bu arada ben mesaideyken siz de fena kaptırmışsınız helal olsun :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: frogan
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Şimdi anladım Teşekkür ederim. Nokia kafayı yedirecekti az daha :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Sorma ben dışarı çıktım sayfa sayısı 178 idi eve geldim bir saat önce 193 olmuş yaklaşık 3 saatte :D:D :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: frogan
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sorma ben dışarı çıktım sayfa sayısı 178 idi eve geldim bir saat önce 193 olmuş yaklaşık 3 saatte :D:D :kıskıs:

Aynen ya 15 sayfa birden atmış ben de dikkat ettim.

Allah korumuş bir de güncelleme gelseymiş nolurmuş acaba :D

PureFood

PureFood

Üye
Bu saatten sonra gelir mi ki. Artık yarına kaldı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Heyecandan işte

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
dakamon

dakamon

Üye
Abi dikkat ederseniz operatörlere ait telefonlara güncelleme geldi. Bizim iş nokia kalıyo oda arıtk kaç güne verirse güncellemeyi....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu durumları S^3 bölümünden de gayet iyi hatırlıyorum:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence gece gelse iyi olur işi olmayanlar hemen yükler,yoğunluk ta olmaz server'larda ;)

tessun

Üye
onay bekliyor bakalım sabaha gelicek gibi arkadaşlar :D

YkPkY

YkPkY

Üye
ekran saati bir süre sonra kayboluyor ve elimi ekranın üzerinden geçirince tekrar aktif oluyor çok iyi düşünülmüş :)
Flaşlayın Gitsin :)

e o zaman cihaz cepteyken yada kapaklı kılıfdayken saat hep aktif olacak yanımızda bide akü taşıycaz yada güneş enerjisi paneli :)

- - - Eklendi - - -

ekran saati bir süre sonra kayboluyor ve elimi ekranın üzerinden geçirince tekrar aktif oluyor çok iyi düşünülmüş :)
Flaşlayın Gitsin :)

e o zaman cihaz cepteyken yada kapaklı kılıfdayken saat hep aktif olacak yanımızda bide akü taşıycaz yada güneş enerjisi paneli :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
2 dakikada bir "Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce" yeter artık :vur

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım yine kendi kendimizi gaza getirdik :D flash atacaklar atmaktan vazgeçti bence nokia bilerek dalga geçiyo flash atacaklarla ucundan gösterip geri çekiyo flashçılarda vazgeçip duruyor :D

efege

Üye
Arkadaşlar Nokia Software Updater For Retail 3.0.8 indirdim fakat yüklerken bir problem ile karşılaşıyorum.

microsoft visual C 2005 indirdim ama hala aynı problem...

windows 7 kullanıyorum.

texasteam

Üye
l820 de smart cam ve nokia video upload flan yüklenebilir durumda şuan indiriyorum mağzadan amber gelmicek sanırım heralde şunları verelimde sussun diyolar :ehe

Üst Alt