skynet
Üye
aynı surum numarası olursa gelmez , surum numarası degismezse gelmez , gelmez , o guncelleme daha çok zaman gelmez , bekle bekle sıkıldım
Eğer istersen 620'nin amber güncellemesini upload edebilirim

aynı surum numarası olursa gelmez , surum numarası degismezse gelmez , gelmez , o guncelleme daha çok zaman gelmez , bekle bekle sıkıldım

teklifin için teşekkürler , ama şimdı yaparsam data sense filan gelmezse , sonra ugras dur , beklemek daha iyi gibi , bide çift tıklama olayı var o da yokmus daha l620 ye

iyi bayramlar kardeşler herkes bişeyler yazmış ben yüklüyorum kaybetçek bişey yok 111 sayfa yazı var deneyen yükleyen yok msjı yazan kişinin yükledim oldu veya olmadı demesi lazım......

Yükleyenler oldu ve yorumda yaptılar. Bence daha dikkatli okuyun 111 sayfayı![]()
Malesef 720 için şuan yok. Haftayalumia 720 için güncelleme alabilen var mı arkadaşlar

yazılım düzeltme numarası kaç ?tamam bende yüklüyorumpaket veri indi şimdi telefona atıyor
- - - Eklendi - - -
hiçbi degişiklik olmadı yükledim.....
- - - Eklendi - - -
yani anlaşılan bu amber fln degil....
tamam bende yüklüyorumpaket veri indi şimdi telefona atıyor
- - - Eklendi - - -
hiçbi degişiklik olmadı yükledim.....
- - - Eklendi - - -
yani anlaşılan bu amber fln degil....
NSU ile bir bak bakalım yeniden yüklendiğinde.
O zaman da aynı şekilde görürse mecbur dead flaşla global atacaksın GDR3'te yine.
Zaten az çok öğrendin. Artık sorun yaşamazsın
Hatta arkadaşlarının telefonlarını da kurtarabilirsin açılmadığında![]()

güncelleme daha gelmedi. bu fotolar kim çekti
KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)
yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?
Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde
arkadaşlar bu soruların cevabı da benden eğer dead flash atan arkadaşlar gdr3 te otayı beklerlerse tekrar turkcell romu değil global romu yükleyecekler şöyleki
dün global rom olan bu romu dead flasla attımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonrabi güncelleme kontrolu yaptım telefondanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkarşıma güncelleme var yazısı çıktıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirip kurdumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncelledim sonuç buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyani otada yaptığınız sürece sıkıntı olmayacak ama nsu dan yapınca ne olur onu bilemem
- - - Eklendi - - -
Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum
- - - Eklendi - - -
Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum![]()

hm dikkat etmedmBen çektim sürüm numarlarına dikkat et
kalkmadı mı güncelleme ?620 yi Care suite ile update ettim. Açılmasını bekliyorumBakalım neler değişmiş. (Otayı bekleyemedim ya )