WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
aynı surum numarası olursa gelmez , surum numarası degismezse gelmez , gelmez , o guncelleme daha çok zaman gelmez , bekle bekle sıkıldım

Eğer istersen 620'nin amber güncellemesini upload edebilirim :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Telefonu sıfırlarsak ota dan güncellemeyi alabiliriz :)

skynet

Üye
teklifin için teşekkürler , ama şimdı yaparsam data sense filan gelmezse , sonra ugras dur , beklemek daha iyi gibi , bide çift tıklama olayı var o da yokmus daha l620 ye

Evet çift tıklama yok ama data sense var :)

blackdevilx

blackdevilx

Üye
iyi bayramlar kardeşler herkes bişeyler yazmış ben yüklüyorum kaybetçek bişey yok 111 sayfa yazı var deneyen yükleyen yok msjı yazan kişinin yükledim oldu veya olmadı demesi lazım......

ardacumhur

ardacumhur

Üye
iyi bayramlar kardeşler herkes bişeyler yazmış ben yüklüyorum kaybetçek bişey yok 111 sayfa yazı var deneyen yükleyen yok msjı yazan kişinin yükledim oldu veya olmadı demesi lazım......

yükleyenler var ama :hmmm

Dtn

Üye
Deneyen yükleyen yok mu? 111 sayfanın ilk 3üne baksan bile olurmuş :) Çok kişi denedi, 620,820 ve 920de yükleniyor, problem yok. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yükleyenler oldu ve yorumda yaptılar. Bence daha dikkatli okuyun 111 sayfayı :)

ademoz05

ademoz05

Üye
lumia 720 için güncelleme alabilen var mı arkadaşlar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yükleyenler oldu ve yorumda yaptılar. Bence daha dikkatli okuyun 111 sayfayı :)

deneyenler,denemek için sıraya girenler,eve gitmeyi iple çekenler ve romlarla dolu 111 sayfa var ;)

blackdevilx

blackdevilx

Üye
tamam bende yüklüyorum :) paket veri indi şimdi telefona atıyor :D

- - - Eklendi - - -

hiçbi degişiklik olmadı yükledim.....

- - - Eklendi - - -

yani anlaşılan bu amber fln degil....

Bay H

Bay H

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yazılım düzeltme numarası kaç ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Nereden yükleme yaptınız?

NSU'dan yaptıysanız yanlışlıkla aynı sürümü yüklemiş olabilirsiniz.

Güncelleme serverdan geri çekildiği için Amber şu an serverda mevcut değil.

NSU telefonunuzdakiyle aynı sürümü yeni güncelleme gibi gösteriyor ve kullanıcılar da dikkat etmeksizin yükleyebiliyorlar.

Şu an serverlarda olmadığı için ilk sayfada mevcut romu bilgisayarınıza indirim NCS ile dead flaş atmak zorundasınız.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

NSU ile bir bak bakalım yeniden yüklendiğinde.
O zaman da aynı şekilde görürse mecbur dead flaşla global atacaksın GDR3'te yine.
Zaten az çok öğrendin. Artık sorun yaşamazsın ;)
Hatta arkadaşlarının telefonlarını da kurtarabilirsin açılmadığında
:oke:

KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)

yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?

Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde

arkadaşlar bu soruların cevabı da benden eğer dead flash atan arkadaşlar gdr3 te otayı beklerlerse tekrar turkcell romu değil global romu yükleyecekler şöyleki
dün global rom olan bu romu dead flasla attım sonrabi güncelleme kontrolu yaptım telefondan karşıma güncelleme var yazısı çıktı indirip kurdum güncelledim sonuç bu yani otada yaptığınız sürece sıkıntı olmayacak ama nsu dan yapınca ne olur onu bilemem

- - - Eklendi - - -

Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum :islik

- - - Eklendi - - -

Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum :islik

Plesk234

Üye

KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)

yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?

Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde

arkadaşlar bu soruların cevabı da benden eğer dead flash atan arkadaşlar gdr3 te otayı beklerlerse tekrar turkcell romu değil global romu yükleyecekler şöyleki
dün global rom olan bu romu dead flasla attım sonrabi güncelleme kontrolu yaptım telefondan karşıma güncelleme var yazısı çıktı indirip kurdum güncelledim sonuç bu yani otada yaptığınız sürece sıkıntı olmayacak ama nsu dan yapınca ne olur onu bilemem

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

güncelleme daha gelmedi. bu fotolar kim çekti :islik

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben çektim sürüm numarlarına dikkat et

seraf

Üye
öyle söylenildiği gibi yeni özellikler görmedim ben. Ama ekran görüntüsü daha net ve canlı oldu. Kamerada daha iyi resim çekmeye başladı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 yi Care suite ile update ettim. Açılmasını bekliyorum :) Bakalım neler değişmiş. (Otayı bekleyemedim ya )

Üst Alt