WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
ota nedir biri kısaca açıklayabilir mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rica ederim

alical33

alical33

Üye

:evet: Güncellemeyi kablo ile yapanlar, OTA güncellemesini bekleyenlerden bir kaç hafta önce yüklemiş oluyorlar. Bunun dışında fark yok yazılım aynı yazılım. :oke:

birde kabloyla yapanların tüm verileri siliniyor ama ota üzerinden yapanların silinmiyor :)

skynet

Üye
Hay ben bu otanın hala gelmedimi yaa :off:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ayrıca OTA daha sağlıklı ve güvenli.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

birde kabloyla yapanların tüm verileri siliniyor ama ota üzerinden yapanların silinmiyor :)
Evet aynen öyle oluyor, aslında OTA güncellenmesini bekleyecektim fakat cihaz bir sıfırlansın istedim. Bu arada uygulamalarınız fazlaysa hiç tavsiye etmiyorum :)

narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar ben cihazı flaşlayarak Amberi kurdum ama bazı arkadaşlar bu yöntemle uygulamaların vs vs gittiğini söyluyorlar ama bende A-Z'ye bütün uygulamalarım vs vs hepsi geldi MS hesabımı girdiğim anda otomatk hepsini çekti ortalama 120 e yakın hepsini tekrar marketten indirdi.Otadan güncelleme yapmış olsaydım bu 120 tane uyglumayı tekrar yüklemek zorunda kalmazdım dimi doğrumu söyledim ??

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar ben cihazı flaşlayarak Amberi kurdum ama bazı arkadaşlar bu yöntemle uygulamaların vs vs gittiğini söyluyorlar ama bende A-Z'ye bütün uygulamalarım vs vs hepsi geldi MS hesabımı girdiğim anda otomatk hepsini çekti ortalama 120 e yakın hepsini tekrar marketten indirdi.Otadan güncelleme yapmış olsaydım bu 120 tane uyglumayı tekrar yüklemek zorunda kalmazdım dimi doğrumu söyledim ??

:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: aynen

Bende sırf bu yüzden bekliyorum :)
Bence de beklemelisin :naughty:

• Beğen
Tepkiler: narnia16
serecans

serecans

Üye
ya arkadaşlar şu nsu sağlam bir link verirmisiniz baştaki iki link te çalışmıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende 11:30 itibari ile değişen birşey yok Ota yı bekleyn uygulamalarla uğraşmayın o halde

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar siz ota ile güncelleme yapınca bütün uygulamalar silinmiyor, pcden yapınca siliniyor dediğinizde ben pcden yükleyip bitirip, gerekli uygulamaları kurup, müzik resim yedeğimi atıp, yüklediğim uygulamaların ayarları log-in leri yapıp temple run rekorumu tekrar kırmıştım zaten :)

Yinede çok teşekkürleer.

PureFood

PureFood

Üye
Yav nsu'da tam kuracak internal error diyor hay ya. Ne zaman bişey yapsam aksilik çıkıyor. İlla ota'yı bekle diyor gizli bir şeyler :D

Üst Alt