Cihazların güncellemeyi doğrudan kablosuz bağlantı ile almasıota nedir biri kısaca açıklayabilir mi?
Cihazların güncellemeyi doğrudan kablosuz bağlantı ile alması
Fark oluyor mu ki?
Güncellemeyi kablo ile yapanlar, OTA güncellemesini bekleyenlerden bir kaç hafta önce yüklemiş oluyorlar. Bunun dışında fark yok yazılım aynı yazılım. 
Güncellemeyi kablo ile yapanlar, OTA güncellemesini bekleyenlerden bir kaç hafta önce yüklemiş oluyorlar. Bunun dışında fark yok yazılım aynı yazılım.
![]()

![]()

Evet aynen öyle oluyor, aslında OTA güncellenmesini bekleyecektim fakat cihaz bir sıfırlansın istedim. Bu arada uygulamalarınız fazlaysa hiç tavsiye etmiyorum
birde kabloyla yapanların tüm verileri siliniyor ama ota üzerinden yapanların silinmiyor![]()

Evet aynen öyle oluyor, aslında OTA güncellenmesini bekleyecektim fakat cihaz bir sıfırlansın istedim. Bu arada uygulamalarınız fazlaysa hiç tavsiye etmiyorum![]()

Arkadaşlar ben cihazı flaşlayarak Amberi kurdum ama bazı arkadaşlar bu yöntemle uygulamaların vs vs gittiğini söyluyorlar ama bende A-Z'ye bütün uygulamalarım vs vs hepsi geldi MS hesabımı girdiğim anda otomatk hepsini çekti ortalama 120 e yakın hepsini tekrar marketten indirdi.Otadan güncelleme yapmış olsaydım bu 120 tane uyglumayı tekrar yüklemek zorunda kalmazdım dimi doğrumu söyledim ??

Arkadaşlar ben cihazı flaşlayarak Amberi kurdum ama bazı arkadaşlar bu yöntemle uygulamaların vs vs gittiğini söyluyorlar ama bende A-Z'ye bütün uygulamalarım vs vs hepsi geldi MS hesabımı girdiğim anda otomatk hepsini çekti ortalama 120 e yakın hepsini tekrar marketten indirdi.Otadan güncelleme yapmış olsaydım bu 120 tane uyglumayı tekrar yüklemek zorunda kalmazdım dimi doğrumu söyledim ??
aynenBence de beklemelisin
Bende sırf bu yüzden bekliyorum![]()

ya arkadaşlar şu nsu sağlam bir link verirmisiniz baştaki iki link te çalışmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız