Bence Siz Önceden Ambere güncellediniz diye öyle gözüküyorSürüm aynı boyutlar aynı. Hiç güncelleme havası yok![]()
Doğru da en azından bi iyileştirme yapılmalıydı. Özellikle kamera düzeltilmeliydi. Resim çekince keskinlik çok güzel görünüyor fakat 2 sn sonra fotograf bulanıklaşıp kayıt ediliyor. Güncellediğimde böyle olmuştu.
Bence Siz Önceden Ambere güncellediniz diye öyle gözüküyor
Smart cam ile Düzenle En iyi kareyi seç.Doğru da en azından bi iyileştirme yapılmalıydı. Özellikle kamera düzeltilmeliydi. Resim çekince keskinlik çok güzel görünüyor fakat 2 sn sonra fotograf bulanıklaşıp kayıt ediliyor. Güncellediğimde böyle olmuştu.
Keşke düşündüğün gibi olsa
Smart cam ile Düzenle En iyi kareyi seç.
Smart cam filan kurtarmıyor.Evet. Sende Telefona Amber Yüklümüydü önceden yoksa ilk defa mı yüklüyorsun.arkadaşlar amber güncellemesinin nosu nedir?
- - - Eklendi - - -
3047.0000.1326.2002 bu numara güncellemsi yapıyorum?
Beyler amber olmayan telefonuma Amber indireyim dedim yurtdısından gelene benim siyahtaki 1.14 gb iken beyazda 1.29 GB olarak gözüküyor
Bilmiyorum belki data sense felan vardır buradan aldıgım lumiada amber yüklü data sense yok ama bunu guncelliyorum bakalım gelmiş olabilir farkları yazarımAcaba sonradan biraz düzenleme yapmış olabilirlermi?
Benim diger cihazda yüklü degil ben yüklüyorum kardeşçok basit L 820 amber yüklü olmayan biri denerse iyi olur.Bende de amber yüklü o nedenle aynı seri nodan güncelle die seçenek çıktı aslında cihazınız güncelldir çıkıyordu birah tuhaf oldu :S
nsu da bendede aynı şeyi söylüyor.. o yüzden sırf otayı bekliyorum bakalım ne olcak.. bende global rom GDR2 beta yükledimdi tele.amberi yüklemedim bakalım ota üzerinden ne olcak diyetcell romlu cihaza global amber kurmuştum nerden tanıdıysa yine tcell amber kurayımmı abi diyor![]()

Evet.Bu güncelleme doğru olan mı? Amber dahil olup olmadığını nereden anlayacağız yardım plsss