Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

yasiiin97

Üye
her dosya inmiyor insede açılmıyor bazıları yanlış bilgilendirme yapmıyalum lütfen.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

pardon doğru her dosya inmiyor en azından benim denediklerim inmişti.

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
yani bataryadan ziyade baska sorunlardan korkuyorum 32 yetmezmi bana gta yuklerim mc4 yuklerim muzik atarım 400 tane falan baskada bişey atmam ben alınca neye dikkat edeyim peki yani hani nerelerde sorun cıkıyo mesela ısınma olursa sorunlu demekmi ne cıkarsa sorun lu olur dikkat etmem denemem gereken bişey varmı telefonda olu fiksel falan nası test etcem yan i yazarmısınız puf noktaları
Soruları Sor Crvaplayalım.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
mesela hocam ne gibi seyler olursa telefon fabrika cıkısı sorunlu olur yani neleri test etmeliyim

TurboCall

TurboCall

Üye
yani bataryadan ziyade baska sorunlardan korkuyorum 32 yetmezmi bana gta yuklerim mc4 yuklerim muzik atarım 400 tane falan baskada bişey atmam ben alınca neye dikkat edeyim peki yani hani nerelerde sorun cıkıyo mesela ısınma olursa sorunlu demekmi ne cıkarsa sorun lu olur dikkat etmem denemem gereken bişey varmı telefonda olu fiksel falan nası test etcem yan i yazarmısınız puf noktaları
mesela hocam ne gibi seyler olursa telefon fabrika cıkısı sorunlu olur yani neleri test etmeliyim
Sıfır cihaz olacağı için sorun çıkmaz ama yinede test etmek lazım ısınma sorunu windows phone 8 cihazların hepsinde oluyor ancak bu gelen güncellemelerle biraz azaltıldı ama mc4 oynarken elin yancak kadar ısınma olabilir korkmana gerek yok ilk önce cihazın etrafına detaylıca bak bir darbe vs çizik varmı diye ondan sonra test yap test yapmak için marketten hardware tests uygulamasını indir pixsel test basarsan karşına 4 tane falan resim gelcek kırmızıda siyah nokta görürsen veyatta herhangi bir renkte ölü pixsel olur ama toz olmasın ekranda ölü pixsel sanma yani tozuda dikatli bak başkada birşey gelmiyor aklıma sese bak bir müzik aç istersen birde mikrofonla kamerayı dene bazı cihazlarda kamerada buharlaşma olabiliyor çok kalırsa.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır cihaz olacağı için sorun çıkmaz ama yinede test etmek lazım ısınma sorunu windows phone 8 cihazların hepsinde oluyor ancak bu gelen güncellemelerle biraz azaltıldı ama mc4 oynarken elin yancak kadar ısınma olabilir korkmana gerek yok ilk önce cihazın etrafına detaylıca bak bir darbe vs çizik varmı diye ondan sonra test yap test yapmak için marketten hardware tests uygulamasını indir pixsel test basarsan karşına 4 tane falan resim gelcek kırmızıda siyah nokta görürsen veyatta herhangi bir renkte ölü pixsel olur ama toz olmasın ekranda ölü pixsel sanma yani tozuda dikatli bak başkada birşey gelmiyor aklıma sese bak bir müzik aç istersen birde mikrofonla kamerayı dene bazı cihazlarda kamerada buharlaşma olabiliyor çok kalırsa.
hocam sıfır acılmamıs jelatinle alıcam yani aldıgım bayide bunları yapmama izin verirlermi bi defa acınca sorun olmasın ?

TurboCall

TurboCall

Üye
hocam sıfır acılmamıs jelatinle alıcam yani aldıgım bayide bunları yapmama izin verirlermi bi defa acınca sorun olmasın ?
Maalesef açtırmazlar diye tahmin ediyorum ama bir sorun olursa evde dahi açsan 7 gün içerisinde tüketici haklarına göre iade ve değiştirme hakkın var sen yine iyisini düşün bu sorunlar olmaz ama tabi denemekte fayda var.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
simdi vatandan falan alsam dedigin gibi degistirme hakkım var ama vodafone bayinde nasıl yuruyo bu isler alınca sorunlu cıkarsa degisim hakkım olurmu ınsallah tabiki cıkmaz arızalı ama

TurboCall

TurboCall

Üye
simdi vatandan falan alsam dedigin gibi degistirme hakkım var ama vodafone bayinde nasıl yuruyo bu isler alınca sorunlu cıkarsa degisim hakkım olurmu ınsallah tabiki cıkmaz arızalı ama
Nerden alınırsa alınsın geçerli bu kurallar diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem araştır biraz.

serinaga

serinaga

Üye
Batarya sorunu var mi? Yani gunu rahat cikariyor mu?

Normal şartlarda çıkarıyor, ehh bazen hiç elimden düşürmediğim oluyor, her telefon gibi erken bitiyor. Ama bir sonraki güne çıkmıyor olsa da akşama kadar idare ediyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
orda deneme sansım olmuyomu yani hani vatanda urunu kontrol edip arıza yok diye veriyorlar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu kendi teefonunu gosterdi bugun 9256 ile 2 gun 6 saat yazıyordu sarjıda %23 tu :D

fraps34

Üye
Bence kaçırma derim bende 1099 a hepsiburada sitesinden aldım 32 gb modelini ben çok memnunum şuan 16 gb modelini 1219 liraya satıyorlar taksit olayı bitmeden ocakta aldım yoksa bende peşin alamazdım

Bu arada 920 de fiyatı düşmüş 32gb modeli 999 Tl

Hesap makinesi ile gönderildi
Hayır L920 kipa marketlerinde 749 liraya satılıyor. Bence almak isteyen kaçırmasın.
920 lerin hepsi 32gbdir.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
anladım peki alıralmazyukle diyeceginiz seyler neler

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
PureFood

PureFood

Üye
hocam ben 925 almayı dusunuyuyordum 1099 a 32 gb :D
Fark yok özellik olarak sadece daha yeni cihaz. Bir de hep söylenen kamera lensi farkı fazladan bir tane. Gerçi kamera yetenek ve beceri işidir 920 925 fark etmez, çeken her türlü çeker. Güzellik/estetik kısmını bir kenera bırakırsak (göreceli olduğu için) aradaki farkın boşa gideceğini düşünüyorum.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim adam dememiş ki 920 16gb modelı var oncekı bıkac msejı oku kupada 920 gormedım bu arada netten bakıyım fıyat öyleyse arkadaş hıç beklemesın alsın dorel kendone

PTT İle GönderiLdi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim adam dememiş ki 920 16gb modelı var oncekı bıkac msejı oku kupada 920 gormedım bu arada netten bakıyım fıyat öyleyse arkadaş hıç beklemesın alsın dorel kendone

PTT İle GönderiLdi
bi bakın bende baktım aradım ama yok birde 32 olsun almısken ha hata bide micro sim olayını nasıl yapcvam hattım avea

PureFood

PureFood

Üye
bi bakın bende baktım aradım ama yok birde 32 olsun almısken ha hata bide micro sim olayını nasıl yapcvam hattım avea
Herhangi bir Avea merkezine git kesebilir misiniz de yardımcı olurlar.
Para isterlerse çık başka başka bayiye sor.

Gözümün önünde TİM'de kadının biri sordu çalışan da 10 lira demişti.

Üst Alt