Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriWp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi
Şşş. Neyse. Kipada yok demekki arkadaş başka konuya msj yazmış 925 al 2.el wp se illa 920 fiyat farkı yok
PTT İle GönderiLdi
Invoke
Üye
Hatta kesince sıkıntı olmaz,normalde. Aveada adam 3 lira dedi bana sonra, madem yeni aldın hediyemiz olsun, demişti. İki saniyelik iş, para isterse, başka bayiye sor.
920 ile o kadar fiyat farkı varsa, ben de 920'yi kaçırma derim.
burakcan42
Üye
bana da vodafone beş Tl dedi. ne alakası var daha dun arkadaşım ücretsiz kestirdi dedim. ya yok aslında ücretli ama siz de vodafonemuşsunuz tamam bu seferlik hediyemiz olsun flan dedi. basacaktım küfrü ama neyse dedim..
meg1ddo
Üye
yakın zamana kadar avea da çalışıyordum bizde 5 tl ye kestiriyorduk çok enteresan tepkilerle karşılaşıyorduk aslında para alın diye zorlayan yoktu ama çalışanlar alıyoduk orda cips mips falan alıp yiyoduk ama sen avea bayisine git ben burdan aldım hattı de, para verme, 1 saniyelik iş zaten
evet androide benzer özellikler koymuşlar bu da akıcı bir sistem , stabil olan wp yi bir adım öne çıkarıyor bence. 925 almanı tavsiye ederim ben wp8 ile bile memnunum kamera ses çözünürlük işlemci hızı vs. her bakımdan çok iyi wp8.1 ile çok daha iyi olacak pişman olacağını sanmıyorum
abi forum boyle konularla dolu en iyisi açacan bi konu hertelın şu telden ustun oldunu yazcan (guvenılr bırı tabi) sıralıcan tellerı fıyatrları koycan
avast
Üye
Konu Sahibi
sarj onemli ama performans daha onemli
barannn79
Üye
ben günde en az 2-3 saat internete giriyorum, 3G sürekli açık whatsapta dahil 3 gün tam götürüyor beni. Çok yoğun kullanırsam 2 günü yine çıkarıyor. 920,925 ve 1350 nin hızlarıda birbiriyle aynı hemen hemen
muhammettvurucu
Üye
Kardesim yanlis anlama ama 2 konun var herbirinde 100lerce mesaj var ve hep ayni seylerj konusuyoruz aklin dahada karisiyor zaten aklinda 1320 ile 925var ikisjnde ne verdigi belli senin de ne istedigin dusun git al bu kadar basit
TurboCall
Üye
Siz cihazı alın hiçbir sorun olmadığını bunları boşuna sorduğunuzu anlıyacaksınız.