Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:D ustad soyledigin mantiklida hani cikis tarihleride farkli ya ondan soruyorum 925 varken adreno 330 s800 yoktu mesela

Sen Kamera İstiyorsun ama 1320 almak istiyorsun işlemcileri farkı olsa bile oyun oynarken fark yapmıyorlar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
925 en uygun nerden bulabilirim magaza olmasi lazim hatta hat tahutle olsa daha iyi olur ama ayda 40 dan fazla veremem

Invoke

Invoke

Üye
Şimdi aklıma geldi: Adreno305 OpenGl.es 3.0 desteğiyle bir adım öne çıkabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Al al, bir şey olmaz. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
2 sene gotururmuki tam 1099 tl ye sıfır 32 gb buldum haftaya alıcam bi sıkıntı olmazsa ama haftaya kadar biraz arastırayım varmı o fiyata tavsiye beni 2 3 yıl goturecek gta san anddreası kasmayacak telefon

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş, ben olsam 1100 vereceğime 1300 verir Nexus 5 alırdım, onun dışında tavsiyem yok. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam dedem 500 lira verdi annem 200 verdi ben 100 koydum :D babam 300 veriyo afedersin .. babam mumkun degil 100 lira bile vermez ustune :D

Invoke

Invoke

Üye
Ne dedeler var arkadaş, ben dedelerimin ikisinden de 20 lira bile görmedim bugüne dek. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Kajmer-aN
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ne dedeler var arkadaş, ben dedelerimin ikisinden de 20 lira bile görmedim bugüne dek. :D

Bizim Dedemizde Yok Şükredin :( Ayrıca 925 1-2 deyil 3-4 bile götürür Microsoft destegi çekemez 925'ten 920'nin ikizi gibi ve 920'yi çok fazla kullanan var

Invoke

Invoke

Üye
Bizimkiler de gitti. :D

barannn79

barannn79

Üye
androidde kalmanızın nedeni sadece uygulama bolluğu sanırım. Ben başkada bi avantajını görmedim android işletim sistemli telefonların

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Mert sen bu haft bi 925 bul dene 1320 ile hangisi iyi :D

Invoke

Invoke

Üye
androidde kalmanızın nedeni sadece uygulama bolluğu sanırım. Ben başkada bi avantajını görmedim android işletim sistemli telefonların

Açık sistem, daha rahatım, daha kullanışlı buluyorum.
Mert sen bu haft bi 925 bul dene 1320 ile hangisi iyi :D

Nereden bulayım? :D
Hacı ben olsam büyük ekranlıyı tercih ederim ama senin ihtiyaçlarına göre bakarsak kamera açısından 925 daha iyi. Ha bir de sd kart desteği var 1320'nin.
Valla Bence Gülünecek Bir Şey Deyil :( Özlemedim denemez İyi İnsanlardı.

Allah hepsine rahmet eylesin.
80+ adamlar, iyi insan da olsalar sonsuza kadar yaşamıyor kimse. Yolcu yolunda gerek, ağlanacak bir durum yok benimkiler açısından. :D

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
wp'yi ben şahsen daha kullanışlı buluyorum Nedense Açık Sistemleride Sevmiyorum Andoid gibi Firefox os'da aynı onuda begenmedim
Ubuntu Deneyeyim Dedim Oda Aynı İos Bluetooth dan dolayı itunes felan sevmedim en mantıklısı wp geldi bana
xp bile Lumia 625 diye görüyor telefonun resmi var :D
Açık sistem, daha rahatım, daha kullanışlı buluyorum.

Nereden bulayım? :D
Hacı ben olsam büyük ekranlıyı tercih ederim ama senin ihtiyaçlarına göre bakarsak kamera açısından 925 daha iyi. Ha bir de sd kart desteği var 1320'nin.

Allah hepsine rahmet eylesin.
80+ adamlar, iyi insan da olsalar sonsuza kadar yaşamıyor kimse. Yolcu yolunda gerek, ağlanacak bir durum yok benimkiler açısından. :D

Ölen insanın arkasından gülmek pek mantıklı gelmiyor. Ama cennetliklerse Kesinlikle Gülüyorlardır :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1320 ve 925 kararsizligimla sinaniyorum

Invoke

Invoke

Üye
Kullanım meselesi sistemin açık olması, oraya girersek hiç çıkamayız. Konu zaten çok kez saptı. :D
1320 ve 925 kararsizligimla sinaniyorum

Git, bak, gözüne hoş geleni al, hacı. Bu kadar net.

Üst Alt