OnurYurdakul
Üye
ustad soyledigin mantiklida hani cikis tarihleride farkli ya ondan soruyorum 925 varken adreno 330 s800 yoktu mesela
Sen Kamera İstiyorsun ama 1320 almak istiyorsun işlemcileri farkı olsa bile oyun oynarken fark yapmıyorlar
ustad soyledigin mantiklida hani cikis tarihleride farkli ya ondan soruyorum 925 varken adreno 330 s800 yoktu mesela
o nedir ne işe yarar ya tam karar vermistim 925 almaya hadi simdiŞimdi aklıma geldi: Adreno305 OpenGl.es 3.0 desteğiyle bir adım öne çıkabilir.

Windows phone 8 işletim sistemli telefon kullandınızmıKardeş, ben olsam 1100 vereceğime 1300 verir Nexus 5 alırdım, onun dışında tavsiyem yok.![]()
Windows phone 8 işletim sistemli telefon kullandınızmı
Ne dedeler var arkadaş, ben dedelerimin ikisinden de 20 lira bile görmedim bugüne dek.![]()
Ayrıca 925 1-2 deyil 3-4 bile götürür Microsoft destegi çekemez 925'ten 920'nin ikizi gibi ve 920'yi çok fazla kullanan varBizimkiler de gitti.![]()
Özlemedim denemez İyi İnsanlardı.androidde kalmanızın nedeni sadece uygulama bolluğu sanırım. Ben başkada bi avantajını görmedim android işletim sistemli telefonların
Mert sen bu haft bi 925 bul dene 1320 ile hangisi iyi![]()

Valla Bence Gülünecek Bir Şey DeyilÖzlemedim denemez İyi İnsanlardı.

Açık sistem, daha rahatım, daha kullanışlı buluyorum.
Nereden bulayım?
Hacı ben olsam büyük ekranlıyı tercih ederim ama senin ihtiyaçlarına göre bakarsak kamera açısından 925 daha iyi. Ha bir de sd kart desteği var 1320'nin.
Allah hepsine rahmet eylesin.
80+ adamlar, iyi insan da olsalar sonsuza kadar yaşamıyor kimse. Yolcu yolunda gerek, ağlanacak bir durum yok benimkiler açısından.![]()

1320 ve 925 kararsizligimla sinaniyorum