sefaturut
Üye
WP 8.1 ile başlangıç ekranı arka planı kişiselleştirilebilir olabilir
Nisan ve Mayıs aylarında kullanıcıların karşısına tam anlamı ile çıkması beklenen; adeta yeniden oluşturulmuş yeni işletim sistemi Windows Phone 8.1 ile ilgili bilgiler sürekli olarak artıyor.Özellikle üst düzey geliştiriciler için yayınlanan Windows Phone 8.1 SDK‘sında yer almayan bazı özellikler yavaş yavaş sızdırılıyor.
Tom Warren öncelikle Windows Phone 8.1 SDK‘sında ana özelliklerin gizlendiğini, ve gizlenen özelliklerin çok fazla olduğunu paylaşmıştı.Daha sonra kullanıcıların merakla beklediği özelliklerden biri olan arka planı kişiselleştirilmiş başlangıç ekranı görseli paylaştı.
Artık Windows Phone 8.1 ile menü arka planının rengini değiştirebileceğiz.
İnşAllah benim görüşüm 3 kolon desteğide tüm cihazlara gelir. İşte resimler;
Konu alıntıdır.
Kaynak:
Daha önce bu konu yayınlanmış ise adminlerin kapatmasını rica ediyorum gerçekten böyle bi durum varsa şimdiden özür dilerim.
Tom Warren öncelikle Windows Phone 8.1 SDK‘sında ana özelliklerin gizlendiğini, ve gizlenen özelliklerin çok fazla olduğunu paylaşmıştı.Daha sonra kullanıcıların merakla beklediği özelliklerden biri olan arka planı kişiselleştirilmiş başlangıç ekranı görseli paylaştı.
Artık Windows Phone 8.1 ile menü arka planının rengini değiştirebileceğiz.
İnşAllah benim görüşüm 3 kolon desteğide tüm cihazlara gelir. İşte resimler;
Konu alıntıdır.
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha önce bu konu yayınlanmış ise adminlerin kapatmasını rica ediyorum gerçekten böyle bi durum varsa şimdiden özür dilerim.