Wonder'dan S3 Mini'ye geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nsren

nsren

Üye
S3 Mini'de Flash desteği yok. İyi düşün derim. Bence Xperia serisine göz atman oldukça mantıklı.

Bilip bilmeden yorum yapmayın. Ne demek flaş player desteği yok. İçinde yok. Ama kendin yüklüyor sun. Ayrıca adam başlıkta diyor ki Wonder dan s3 Miniye geçiş. Sen gelmiş experia serisine göz at diyorsun. Bir konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayı. Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus biliyor sansınlar.

Android Police

Android Police

Üye
Bilip bilmeden yorum yapmayın. Ne demek flaş player desteği yok. İçinde yok. Ama kendin yüklüyor sun. Ayrıca adam başlıkta diyor ki Wonder dan s3 Miniye geçiş. Sen gelmiş experia serisine göz at diyorsun. Bir konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayı. Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus biliyor sansınlar.

Sakin olun ya tartışma çıkarmaya maillenmeyin hemen tamam karara vardı arkadaş işte s3mini alacak sıkıntı yok:good:

nsren

nsren

Üye
Sakin olun ya tartışma çıkarmaya maillenmeyin hemen tamam karara vardı arkadaş işte s3mini alacak sıkıntı yok:good:

:-) Yo tartışma değil de ben bu millete ki s3 mini düşmanlığı anlamıyorum. Adamlar yapmış kardeşim. Verdiğim para sonuna kadar helali hoş olsun. Tip desen var, hız desen var, renk desteği desen zaten süper. Eee daha ne istiyosun. Uzat aracı mi :-) kaldı ki hangi marka telefonlar rağbet görüyor bunu anlamak için çarşıya çıkıp telefoncular ın vitrinine bakmak yeterli. Unutulmamalı ki aldığın cihaz hem yazılım desteği hem de aksesuar desteği çok önemli. O yüzden böyle tepki gösterdim. Yanlış anlaşılmasın. Önemli olan konu insanları gerçekten aydınlatmak. Saygılar :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt