[WizzedKAT Rom] [ V3.3] [S5 Stili Arayüz!] (08.07.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
Insallah verir ya

srtvn

Üye
xda da wizzedkat v2.9 çıkmış görünüyor..428 mb. şimdi biz bunu kurmak için wizzedkat 2.6 nın üzerine direkt flaslamak mı lazım yoksa tüm wipe ları yapıp mı yüklemek lazım.keşke güncelleme olarak sunsalar.sadece flaslardık..bu şekilde verildiğine göre köklü değişiklikler mi olmuştur acaba:)

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 imkansız yanında deve gibi olur

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
guzel rom hemde cok huzel fakat bazi eksikleri var. Mesela touchwiz arayuzunun arkaplanda normal uygulamaymis gibi calismasi bubyuzden de kendi kendine kapaniyor. islemvi konusunda da sıkıntı var malesef minimum 1200 mhz ye aldigim islemci degeri bile kendi kendine 800e dusuyir bunun sebebi nedir

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
guzel rom hemde cok huzel fakat bazi eksikleri var. Mesela touchwiz arayuzunun arkaplanda normal uygulamaymis gibi calismasi bubyuzden de kendi kendine kapaniyor. islemvi konusunda da sıkıntı var malesef minimum 1200 mhz ye aldigim islemci degeri bile kendi kendine 800e dusuyir bunun sebebi nedir
bence romdaki kernelden kaynaklıdır işlemci sorunu.Rom v2.9'a güncellendi. :thumbup:
Link ve romdaki gelişmeler ilk mesaja eklendi.

efem360

efem360

Üye
Hocam öncelikle kolay gelsin. Ben geçenlerde bu rom'u eşimin telefonuna kurdum. Sizin anlatımınıza göre kurulumu yaptım. 2.6 Son'du ozaman. Telefonda problemler oluşmaya başladı.
1.Olarak: "Ekran durduruldu" diyor menu ile kısayollar gidiyor hergün en az 3 defa yapıyordu ve tek caresi kapatıp tekrar açmak oluyordu.
2.Olarak: Eskiye yönelik baya bir batarya hızlı bitiyor. Bu problemi halledemedik.
3.Olarak: Ayarlar Menüsü ingilizce ve bizimde ingilizce zayıf olduğundan problem yaşıyoruz.

Şuan gördüğüm kadarıyla 2.9 çıkmış, yalnız telefonda 2.6 yüklü. 2.9'u nasıl yükleyeğiz. Demek istediğim 2.6'nın üstüne 2.7-2.8'i yükleyip 2.9'u mu yükleyeyim? Yoksa direk 2.9'u mu yükleyeyim.

Lütfen açıklayıcı bir cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum.

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben geçenlerde bu rom'u eşimin telefonuna kurdum. Sizin anlatımınıza göre kurulumu yaptım. 2.6 Son'du ozaman. Telefonda problemler oluşmaya başladı.
1.Olarak: "Ekran durduruldu" diyor menu ile kısayollar gidiyor hergün en az 3 defa yapıyordu ve tek caresi kapatıp tekrar açmak oluyordu.
2.Olarak: Eskiye yönelik baya bir batarya hızlı bitiyor. Bu problemi halledemedik.
3.Olarak: Ayarlar Menüsü ingilizce ve bizimde ingilizce zayıf olduğundan problem yaşıyoruz.

Şuan gördüğüm kadarıyla 2.9 çıkmış, yalnız telefonda 2.6 yüklü. 2.9'u nasıl yükleyeğiz. Demek istediğim 2.6'nın üstüne 2.7-2.8'i yükleyip 2.9'u mu yükleyeyim? Yoksa direk 2.9'u mu yükleyeyim.

Lütfen açıklayıcı bir cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
Talimatlara göre yaparak direk 2.9u yükleyin

• Beğen
Tepkiler: efem360
Metin137

Metin137

Üye
konu başlığı yanlış gibi 2013 yazmışsın

bursaprensi

Üye
Arkadaşlar ben yeni s2 kullanıcısıyım. gayet memnunum telefonumdan ancak sarj sorunu biraz canımı sıkıyor. bu rom ile ilgili olarak 2.9 versiyonu 4.1.2 den daha iyi mi? finali ne zaman cıkacak? oldukcada hızlı gelişiyor ancak finali beklemek her zaman daha iyi oluyor gorudugm kadarıyla.

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yeni s2 kullanıcısıyım. gayet memnunum telefonumdan ancak sarj sorunu biraz canımı sıkıyor. bu rom ile ilgili olarak 2.9 versiyonu 4.1.2 den daha iyi mi? finali ne zaman cıkacak? oldukcada hızlı gelişiyor ancak finali beklemek her zaman daha iyi oluyor gorudugm kadarıyla.
Şuan 2.9 final hocam zaten. Şarj sorunu stock romdan daha iyi tabi

• Beğen
Tepkiler: bursaprensi

bursaprensi

Üye
Şuan 2.9 final hocam zaten. Şarj sorunu stock romdan daha iyi tabi
Bilgi için teşekkür ederim hocam şimdi kurmayı düşünüyorum ama bu geliştirici neden final yazmıyor ben ona takıldım 2.9 3 3.1 .... gidiyor hızlıda gidiyor iyi de gidiyor ama ben wonder kullanıcısıydım belki 30-40 defa rom attım sıkıldım biraz bu işten bi kere atayım tam olsun istiyorum... çok şey istiyorum haklısınız ama final versiyon çıkmayacaksa bunu kurayım dedim sözün özü. saygılar

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Rom v3.1'e update edildi.
Link ilk mesaja eklendi...

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
2.9 u kurarken baya sorun yaşamıştım..
twrp ile zorla kurmuştum. bakalım bu kurulum şekli kolay olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: erhank98

bursaprensi

Üye
final demiştiniz 3.1 oldu şimdi ? :)

bursaprensi

Üye
yok hocam estagfurullah ne kusuru :) iyi olduysa ne ala bende kuracagım ama bi turlu aksam vaktim olmuyor... birde su spam mesaj cok geliyordu engelledim onları o numaraları falan. tekrar aranabilir olacak telefon ondan cekiniyorum birde :(

byosos

byosos

Üye
arkadaşlar bu romun S2 Plus (I-9105P) için olanı yokmu ya ?