bence romdaki kernelden kaynaklıdır işlemci sorunu.Rom v2.9'a güncellendi.guzel rom hemde cok huzel fakat bazi eksikleri var. Mesela touchwiz arayuzunun arkaplanda normal uygulamaymis gibi calismasi bubyuzden de kendi kendine kapaniyor. islemvi konusunda da sıkıntı var malesef minimum 1200 mhz ye aldigim islemci degeri bile kendi kendine 800e dusuyir bunun sebebi nedir
Talimatlara göre yaparak direk 2.9u yükleyinHocam ben geçenlerde bu rom'u eşimin telefonuna kurdum. Sizin anlatımınıza göre kurulumu yaptım. 2.6 Son'du ozaman. Telefonda problemler oluşmaya başladı.
1.Olarak: "Ekran durduruldu" diyor menu ile kısayollar gidiyor hergün en az 3 defa yapıyordu ve tek caresi kapatıp tekrar açmak oluyordu.
2.Olarak: Eskiye yönelik baya bir batarya hızlı bitiyor. Bu problemi halledemedik.
3.Olarak: Ayarlar Menüsü ingilizce ve bizimde ingilizce zayıf olduğundan problem yaşıyoruz.
Şuan gördüğüm kadarıyla 2.9 çıkmış, yalnız telefonda 2.6 yüklü. 2.9'u nasıl yükleyeğiz. Demek istediğim 2.6'nın üstüne 2.7-2.8'i yükleyip 2.9'u mu yükleyeyim? Yoksa direk 2.9'u mu yükleyeyim.
Lütfen açıklayıcı bir cevap bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
Talimatlara göre yaparak direk 2.9u yükleyin
Evet hocam aynen öyleCevabınız için teşekkür ederim. Bütün sistemi tekrar silip-kurayım değilmi?
Fark etmen güzel oldu sağol hocamkonu başlığı yanlış gibi 2013 yazmışsın
Şuan 2.9 final hocam zaten. Şarj sorunu stock romdan daha iyi tabiArkadaşlar ben yeni s2 kullanıcısıyım. gayet memnunum telefonumdan ancak sarj sorunu biraz canımı sıkıyor. bu rom ile ilgili olarak 2.9 versiyonu 4.1.2 den daha iyi mi? finali ne zaman cıkacak? oldukcada hızlı gelişiyor ancak finali beklemek her zaman daha iyi oluyor gorudugm kadarıyla.
Bilgi için teşekkür ederim hocam şimdi kurmayı düşünüyorum ama bu geliştirici neden final yazmıyor ben ona takıldım 2.9 3 3.1 .... gidiyor hızlıda gidiyor iyi de gidiyor ama ben wonder kullanıcısıydım belki 30-40 defa rom attım sıkıldım biraz bu işten bi kere atayım tam olsun istiyorum... çok şey istiyorum haklısınız ama final versiyon çıkmayacaksa bunu kurayım dedim sözün özü. saygılarŞuan 2.9 final hocam zaten. Şarj sorunu stock romdan daha iyi tabi
Adam beni yanılttı valla k.bakmayınfinal demiştiniz 3.1 oldu şimdi ?![]()
Ama 3.1de touchwiz güncellemesi olmuş son uygulamalarda touchwiz ekranı gözükmüyor artık