windows phone8 GDR2 cok yakında yayınlanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
bildirim merkezi ile ilgili bir beklenti var mı?

önceden konuşulduysa özür dilerim takip edemiyorum pek..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bildirim merkezi ile ilgili bir beklenti var mı?

önceden konuşulduysa özür dilerim takip edemiyorum pek..

işin aslina bakarsaniz bugün bulutsuzgece dostumla da uzun uzun konuştuk bu konuyu. Bir kac surpriz beklentisi ikimizde de var ama ne olur bilemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

işin aslina bakarsaniz bugün bulutsuzgece dostumla da uzun uzun konuştuk bu konuyu. Bir kac surpriz beklentisi ikimizde de var ama ne olur bilemeyiz.

bu sürprizler içinde bi tarih söz konusu oldumu abi :naughty:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben çok büyük değişiklikler beklemiyorum ama keşke yanılsam

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben şahsen bildirim merkezi olmamasına alıştım. Live Tile'lar düzgün çalıştığı sürece öyle illa ki lazım bildirim merkezi olmazsa olmaz diye bir şey yok bence. Ha ama ortak görüş olduğu için söylüyorum eksik mi evet eksik.

evarietyw

evarietyw

Üye

o sürprizlerden birisi hafıza kartına uygulama oyun taşıma olsa ne güzel olur :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Maalesef Microsoft'tan hiçbir şey sızmıyor arkadaşlar. :bilmm
Eğer 14 Mayıs'ta tanıtılacak cihazlar Microsoft'un GDR2 ve Nokia'nın PR2.0 güncellemesi yüklü gelirse (ki büyük ihtimalle öyle olacak diye düşünüyoruz) tam olarak nelerin geleceğini ancak o gün görebileceğiz.

• Beğen
Tepkiler: csH
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Eğer 14 Mayıs'ta tanıtılacak cihazlar Microsoft'un GDR2 ve Nokia'nın PR2.0 güncellemesi yüklü gelirse (ki büyük ihtimalle öyle olacak diye düşünüyoruz) tam olarak nelerin geleceğini ancak o gün görebileceğiz.

geri sayım başlasın o halde 5 ... :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vakit geçmiyor desenize arkadaşlar

ademoz05

ademoz05

Üye
PR 2.0 için Temmuz diyorlar ama dıoğru olmaz umarım :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
PR 2.0 için Temmuz diyorlar ama dıoğru olmaz umarım :)

Evet bu haberi daha önce paylaşmıştık.
Ancak daha erken gelme ihtimali de var.

Bizim için şu an önemli olan Microsoft'un elindeki kartları ortaya sermesi.

Kelv1n

Kelv1n

Üye

peki yeni cihazların cıkmasıyla 920 de ve 820 fiyat düsüsü yasanır mı bekleyelim mi biraz daha ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki yeni cihazların cıkmasıyla 920 de ve 820 fiyat düsüsü yasanır mı bekleyelim mi biraz daha ?

muhtemelen haziran ayindan itibaren indirimler başlayacaktir. Yurtdışındaki operatorlerde indirimler başladi bile.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
1450 TL'den daha ucuza satılırsa üzülebilirim :hmmm

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Güncelleme birde 14 Mayıs'ta çıksa çok iyi olur.

Üst Alt