engin bilgilerinizle bizi aydınlattığınız için teşekkürler efendim![]()
olabilir normaldirbeyler radyo gelicek tamam. Peki fm vericisi gelicekmi bu guncellemeyle birlikte acaba
engini isim olarak sölememiştim. bu cümle böle değilmiydi ya :S yanlış mı yazdım acaba
alikemal abi ile engin abiyi kariştirdinolabilir normaldir

engini isim olarak sölememiştim. bu cümle böle değilmiydi ya :S yanlış mı yazdım acaba![]()
o konuda herhangi bir bilgi yok. Zaten gelen bilgilerde fm radyo denmiyor. Fm receiver aktifleştirmesi deniyor. Gerisi firmalar ve uygulama geliştiricilere kalmiş.
bende engin abi ile KARIŞTIRDIN sandım haklısın
bende diyorum Engin abi ne alaka 
Hocam şimdi fm radyo gelecek var bir de fm vericisi var. bunlar ne demek ? bizim işimize hangileri yarayacak alt tarafı yerel radyo istasyonlarını kulaklık sayesinde dinleyeceğiz ama terimler farklı.

Fm radyo'yu açıklamaya gerek yok sanırım. Fm verici (transmitter) özelliği, telefonda dinlediğin şarkılarını arabanın müzik sisteminden çalmasını sağlayan bir tür donanımdır. Yani arabanızın radyosunu ve fm Transmitter'ı aynı frekansa ayarlayıp play tuşuna basın müziğin keyfini çıkarın...![]()
süper özellik
Fm radyo'yu açıklamaya gerek yok sanırım. Fm verici (transmitter) özelliği, telefonda dinlediğin şarkılarını arabanın müzik sisteminden çalmasını sağlayan bir tür donanımdır. Yani arabanızın radyosunu ve fm Transmitter'ı aynı frekansa ayarlayıp play tuşuna basın müziğin keyfini çıkarın...![]()
biliyorsunuz bu donanımlar Qualcomm Sd S4+ MSM 8960 chipset'li Lumia920 ve Lumia820 cihazlarımızda onboard olarak mevcut, fakat yazılım olarak henüz desteklenmediği için kullanamıyoruz. İnşallah kullanmak nasip olur.

bu özellik nokianın symbian telefonlarının bir kaçında mevcut zaten yeni degil yani örnek : nokia c7 nokia 701Vay arkadaş olaya baksüper özellik
Benim çok işime yarar buVay arkadaş olaya baksüper özellik

bu özellik nokianın symbian telefonlarının bir kaçında mevcut zaten yeni degil yani örnek : nokia c7 nokia 701
Evet hocam haklısın, radyo için bile internet bağlantısı koyuyor be![]()
aynen öyle symbianda olan cogu özellik şuan android ve wp de yok hala güzel bir işletim sistemiydi symbianİnsanın en çok gücüne giden şeyde o zaten. Eski telefonumdaki (701)bir çok özellik hala bu telefonda yok. Özellikle sesli arama ve dns radyo en çok aradığım özellikler
[/QUOTE] symbian 3 ten symbian belle ye yükseltince takılma oldu oyun performansı falan düstü baya bende c7 yi sattım lumia 920 aldım (701 imin takılma sorunu olmasa asla vazgeçmezdim. Kamerası bile muhteşemdi bu telefonda o bile yok. Wp8 li 820 nin takılması yok tek guzelliği buQUOTE=kurtoglu00;6073120]aynen öyle symbianda olan cogu özellik şuan android ve wp de yok hala güzel bir işletim sistemiydi symbian