windows phone8 GDR2 cok yakında yayınlanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

a.emre

Üye
standby ekran saati şarj için sıkıntı olmasın!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mayıs'ın son 2 haftası için hazırlıklar başlasın :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
braayn

braayn

Üye

aynı saat N 8 ve N9da da var bildiğim kadarıyla hatta N8 kullanan arkadaşım şarjını sömürmediğini aktardı.
Ama yinede gelsinde görelim . :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı saat N 8 ve N9da da var bildiğim kadarıyla hatta N8 kullanan arkadaşım şarjını sömürmediğini aktardı.
Ama yinede gelsinde görelim . :)

amoled ekranlarda sorun olmaz ama lcd ekranlarda sorun olabilir. Tabi bunu uygulayan adamlar bu konulari bizden daha iyi bildikleri icin bunu da duşunmuşlerdir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
He Şu saat Abi ben o saat olsun çok isterdim gece devamlı bakıyordum o saate N8 varken geçi şimdi hanımda N8 yine bakıyorum ya bunada gelsin birde bildirim ışığı gelirse süper olur :op:nokia &wp u öpüyorum saygılar

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Oled ekranlı modellerde siyah renk için herhangi bir enerji harcanmadığı için ve saatin de gri olacağını düşünürsek çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki olduğunda muhakkak açma-kapama imkanı da olacaktır.

evarietyw

evarietyw

Üye
Hafıza kartına uygulama yuklenebilecekmi bu güncellemeyle acaba benim en büyük sıkıntım o şu anda :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hafıza kartına uygulama yuklenebilecekmi bu güncellemeyle acaba benim en büyük sıkıntım o şu anda :)

Kesin bir bilgi olmamakla birlikte muhtemelen :evet: (kesin değil ama kullanıcıların büyük bir sorunu bu)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bu ay içinde gelecek mi yani bu güncelleme :)

O da kesin değil Mayıs 14'te bir lansman olacak gibi duruyor.Eğer burada gelmezse Temmuz'a ertelenebilir.(en geç.Normal beklenti Mayıs-Haziran)

evarietyw

evarietyw

Üye
En yakın zamanda gelir inşallah tek isteğim hafıza kartına uygulama oyun yüklemek o zaman telefonu yeniden almış gibi olacam :)

csH

csH

Üye
yine beklemeye başladık inşallah bu sefer istediklerimiz olur:angry:

screamofcnc

Üye
Nokia care suite ye geldi mi acabaa yaa geçenki güncellemeyi 2 hafta önceden yüklemiştik çünkü, bakan var mı acaba...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben sık sık bakıyorum güncelleme varmı diye ama yok maalesef,ayrıca care suite gelse heryere gelir diye tahmin ediyorum,navifirm çalışmıyor çalışsa belki gelirdi oraya.

evarietyw

evarietyw

Üye
Htc içinde care suite yada navifirm kullanılıyormu

evarietyw

evarietyw

Üye
Htclerin önceden yükleme şansı yokmu yani :)

Üst Alt