Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amoled ekranlarda sorun olmaz ama lcd ekranlarda sorun olabilir. Tabi bunu uygulayan adamlar bu konulari bizden daha iyi bildikleri icin bunu da duşunmuşlerdir.
dilmenibrahim
Üye
He Şu saat Abi ben o saat olsun çok isterdim gece devamlı bakıyordum o saate N8 varken geçi şimdi hanımda N8 yine bakıyorum ya bunada gelsin birde bildirim ışığı gelirse süper olur nokia &wp u öpüyorum saygılar
Oled ekranlı modellerde siyah renk için herhangi bir enerji harcanmadığı için ve saatin de gri olacağını düşünürsek çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki olduğunda muhakkak açma-kapama imkanı da olacaktır.
evarietyw
Üye
Hafıza kartına uygulama yuklenebilecekmi bu güncellemeyle acaba benim en büyük sıkıntım o şu anda
O da kesin değil Mayıs 14'te bir lansman olacak gibi duruyor.Eğer burada gelmezse Temmuz'a ertelenebilir.(en geç.Normal beklenti Mayıs-Haziran)
evarietyw
Üye
En yakın zamanda gelir inşallah tek isteğim hafıza kartına uygulama oyun yüklemek o zaman telefonu yeniden almış gibi olacam
csH
Üye
yine beklemeye başladık inşallah bu sefer istediklerimiz olur
screamofcnc
Üye
Nokia care suite ye geldi mi acabaa yaa geçenki güncellemeyi 2 hafta önceden yüklemiştik çünkü, bakan var mı acaba...
kimbilir_01
Üye
Ben sık sık bakıyorum güncelleme varmı diye ama yok maalesef,ayrıca care suite gelse heryere gelir diye tahmin ediyorum,navifirm çalışmıyor çalışsa belki gelirdi oraya.
evarietyw
Üye
Htc içinde care suite yada navifirm kullanılıyormu