windows phone8 GDR2 cok yakında yayınlanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows phone8 GDR2 cok yakında yayınlanabilir

Zaman ilerledikçe windows phone GDR2 güncellemesini bekleyenler de sabırsızlanmaya başlamıştı. Daha önce de belirttigimiz gibi GDR2 güncellemesinin Mayıs-Haziran döneminde yayınlanmasını bekliyorduk.

Fakat Avustralya'lı operatör Telstra'nın destek hattında ortaya çıkanlar artık güncellemenin çok yakında oldugunu gösteriyor.

FM Radyo,çift tıkla kilit açma,stanby ekran saati gibi güzellikleri Lumia cihazlarına getirmesi beklenen GDR2 güncellemesi operatör testleri aşamasında ve Mayıs ayının ortalarından itibaren yayınlanmaya başlanabilir. Kesin olmamakla birlikte güncellemeye 2-3 hafta icinde kavuşmuş olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

hasansen_83

hasansen_83

Üye
inş bakalim bende fm radyo yu dort gözlebekliyorum ::)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Sanırım 14 mayısla birlikte güncellemede gelecek, teşekkürler konu için:)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güzel haber teşekkürler abi... :alkis

screamofcnc

Üye
Şu görüntülü görüşme ve bildirim eksiklikleri giderilse iyi olur, herkesin dilinde tüy bitti, işletim sisteminin stabil olması yetmiyo, bildirim ve uygulama güncellemelerinin de stabil olması lazım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:abi

:pc::konus::nargile:

man20

man20

Üye
Şu görüntülü görüşme ve bildirim eksiklikleri giderilse iyi olur, herkesin dilinde tüy bitti, işletim sisteminin stabil olması yetmiyo, bildirim ve uygulama güncellemelerinin de stabil olması lazım.

sakin ol aslanım. Microsoft'u biliosun işte napalım sabretcez. En azından bu sene sistemin tam oturucağını da bilmek sevindirio beni.

n000k

n000k

Üye
Saol abi sabırsızlıkla bekliyoruz :)
#..beyaz melegim L920..#

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mayıs ortalarında test için operatörlere dağıtılmaya başlanacaksa, muhtemelen ayın sonlarına doğru yada haziran ayı başında bizlere de gelir :hmmm Haber için teşekkürler dostum.

smltrl

Üye
Abi bu en son gelen gdr2 değil miydi zaten kafam karıştı valla

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi bu en son gelen gdr2 değil miydi zaten kafam karıştı valla

Son gelen "Beta GDR2" yada diğer bir deyişle ön güncelleme idi. Bir çeşit hazırlık güncellemesiydi. (PreGDR2)

pederr

pederr

Üye
gelsin de kurtulalım artık bi de bir bilgisi olan varsa lütfen soyleyebilimi yukardan aşagı çektigimiz bir pencere var ya işte o arkadaş ne zaman geliyor?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
gelsin de kurtulalım artık bi de bir bilgisi olan varsa lütfen soyleyebilimi yukardan aşagı çektigimiz bir pencere var ya işte o arkadaş ne zaman geliyor?

Yukarıdan aşağıya mı olur yoksa soldan sağa mı olur orasını bilmem ancak bu tip önemli eksikliklerin GDR3 güncellemesi yada Blue sürümü ile sonbahara doğru gelmesini bekliyoruz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sanırım bildirimler merkezinden bahsediyorsun. Daha önceki haberlerde Thomas Fennel, WPhone için bir bildirim merkezi düşündüklerini sadece ima etmişti. Bu konuda şuana kadar kesin bir cevap verilmiş değil. Tahminlerimiz bu eksikliğin wpblue güncellemesi ile geleceği yönünde.

pederr

pederr

Üye
teşekkür ederim bilgi için arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Son gelen "Beta GDR2" yada diğer bir deyişle ön güncelleme idi. Bir çeşit hazırlık güncellemesiydi. (PreGDR2)

orası biraz karışık işte. GDR,GDR2,GDR3 Microsoft'un yayınladıgı güncellemeler ve işletim sistemi numarasını degiştirir. Bugune kadar işletim sistemi numarasını degiştiren bir tane güncelleme yayınlandı o da GDR1 de diyebilecegimiz Aralık ayındaki guncellemeydi. Akabinde gelen güncellemeler yazılım düzeltme bir diger adıyla firmware güncellemeleriydi ve bunlar Nokia tarafından yayınlandı. İsimleri de PR1.0 ve 1.1 idi. GDR2 ile birlikte Nokia'nın PR2.0 güncellemesinin de verilmesi bekleniyor. Bu arada diger firmalardan firmware güncellemeleri konusunda neden ses cikmiyor orasi da başka bir merak konusu.

PureFood

PureFood

Üye

orası biraz karışık işte. GDR,GDR2,GDR3 Microsoft'un yayınladıgı güncellemeler ve işletim sistemi numarasını degiştirir. Bugune kadar işletim sistemi numarasını degiştiren bir tane güncelleme yayınlandı o da GDR1 de diyebilecegimiz Aralık ayındaki guncellemeydi. Akabinde gelen güncellemeler yazılım düzeltme bir diger adıyla firmware güncellemeleriydi ve bunlar Nokia tarafından yayınlandı. İsimleri de PR1.0 ve 1.1 idi. GDR2 ile birlikte Nokia'nın PR2.0 güncellemesinin de verilmesi bekleniyor. Bu arada diger firmalardan firmware güncellemeleri konusunda neden ses cikmiyor orasi da başka bir merak konusu.

Güzel açıklama teşekkürler hocam.

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye

...........
Bu arada diger firmalardan firmware güncellemeleri konusunda neden ses cikmiyor orasi da başka bir merak konusu.

Windows Phone 8'de, Nokia gibi çıkardığı ürünün arkasında duran hiçbir üretici olmadığının en büyük göstergesi değil mi aynı zaman da bu ?

man20

man20

Üye

engin bilgilerinizle bizi aydınlattığınız için teşekkürler efendim :)

Üst Alt