Windows Phone Rengi Dijital Saat Widgetleri [BELLE]

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Teal rengi window phone dijital saati eklendi 1.sayfada

arslanla

arslanla

Üye
Belle refresh te hepsi güncelleştirme hatası veriyor ancak mif i varsa oluyor. Mifleri var mı bunların?:hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Belle refresh te hepsi güncelleştirme hatası veriyor ancak mif i varsa oluyor. Mifleri var mı bunların?:hmmm

dostum sis editör ile dosyaları çıkart, çıkan klasörleri zaten bellidir nereye atacagin ana dizine at restart

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

ben de belle refresh kullanıyorum ama cfw.sorun çıkmadı direk c ye kuruyorsun ama güncelleştirme hatası veriyorsa eskiden yüklediğin saat vardır onu sil yoksa arkadaşın dediği gibi mif dosyasını resource apps içine kopyala ve yeniden başlat.ek'e koyuyorum oradan indirirsin 1.sayfada

arslanla

arslanla

Üye
ben de belle refresh kullanıyorum ama cfw.sorun çıkmadı direk c ye kuruyorsun ama güncelleştirme hatası veriyorsa eskiden yüklediğin saat vardır onu sil yoksa arkadaşın dediği gibi mif dosyasını resource apps içine kopyala ve yeniden başlat.ek'e koyuyorum oradan indirirsin 1.sayfada
Teşekkürler

The Darkman

The Darkman

Üye
telefonum hackli ben mif dosyasını resource apps içine atınca tamam mı yani?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonum hackli ben mif dosyasını resource apps içine atınca tamam mı yani?

bazen mif işe yaramıyor o zaman sis editör ile dosyaları çıkartıp atmak gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler. Sis editör yükledim ama nasıl çıkaracağımı anlamadım :(

dostum programdan sis dosyasının üzerine tıkla sonra hepsini çıkart de, E yada C hangisine istiyorsan oraya çıkartır. Sonra programdan çık ve çıkan klasörleri C ana dizine at restart

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve The Darkman
The Darkman

The Darkman

Üye
dostum programdan sis dosyasının üzerine tıkla sonra hepsini çıkart de, E yada C hangisine istiyorsan oraya çıkartır. Sonra programdan çık ve çıkan klasörleri C ana dizine at restart
Bilgi için teşekkür ederim, telefona soft format atmak zorunda kaldım. Hack işlemlerini filan yapınca deneyeceğim ilgin için tekrar teşekkürler.

YkPkY

YkPkY

Üye
süper.teşekkürler

seliindilek

Üye
bu yerleşik bir bileşen hatası veriyor ne yapmam gerek ?

seliindilek

Üye
beceremedim ya olmuyo hackli olmasına rağmen aynı hatayı veriyo :(

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
mferdi

mferdi

Üye
beceremedim ya olmuyo hackli olmasına rağmen aynı hatayı veriyo :(

kardeşim ônce zipten çıkar rmp dosyasını rompacklere at aktif et sonra c sys bin Ynstallserver.exe at teli kapa aç tamamdır kardeşim kesin çözüm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt