uribaju
Üye
bunlar nokia E7 anna ya olmaz mı arkadaşlar yaa![]()
belle için

bunlar nokia E7 anna ya olmaz mı arkadaşlar yaa![]()

telefonu yeniden başlattın mı?artık bende belleciyimlakin telefona indirip kurdum ama ana menüdeyken widget ekle diyorum ama indirip kurduklarım görünmüyo nasıl yapcaz
![]()
telefonu yeniden başlattın mı?
yine olmadı gözükmüyo nasıl yapıyosnz siz ya![]()
bir tek metin saati gözüktü 
bende de aynı sorun var yardımbir tek metin saati gözüktü
![]()
cfw mi kullanıyorsunuz? kullanıyorsanız ondan olabilir çünkü widgetları rom'a gömüyorlar bende de öyle şuan ben de değiştiremiyorum cfw kullandığım için her cfwde olur mu onu bilememben nasıl yapılcanı hiç bilmiom indirdim kurdum widgetlere bakıyorum sadece ana ekrana sosyal ağları saati vb koyma var başka bişey yok
cfw mi kullanıyorsunuz?
derken?????
usta bende e7 kullanıcısıyım aldıgım an belleyı yukledım . Vıdgetlerde hıc bır sorunum yok sanırım sen pc den guncelle bırde o zman duzelır. Belleyı yuklerken en az 25 tane vıdget kendınden var sımdı ben saydım 32 cıktı daha sonradan attıklarımla beraber. Senınkı normal degıl pc den guncelle telefonu . Baska yolu yok sanırım .
arkadaşım ben maviyi kurdum çok güzel ellerine sağlık çok beğendim senden ricam google widgetini nasıl bulurum Bende google var ama sadece kısayol olarak gözüküyor paylaşırsan sevinirim teşekkürler
arkadaşım ben maviyi kurdum çok güzel ellerine sağlık çok beğendim senden ricam google widgetini nasıl bulurum Bende google var ama sadece kısayol olarak gözüküyor paylaşırsan sevinirim teşekkürler
hepsine tek tek baktım ama google widgetini goremedim telefonum hackli elinde olan paylaşsın lutfen[/COLOR]
arkadasım burda cok guzel vıdgetler var ama telefonunun hacklı olması lazım www.maxicep.com/symbian-3-widget/no...runsuz-galeri-widgeti-eklenmistir-603363.html
hepsine tek tek baktım ama google widgetini goremedim telefonum hackli elinde olan paylaşsın lutfen
---------- Eklendi @ 02:38:13 ---------- Yazıldı @ 02:37:39 ----------
hepsine tek tek baktım ama google widgetini goremedim telefonum hackli elinde olan paylaşsın lutfen