Windows Phone Rengi Dijital Saat Widgetleri [BELLE]

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
artık bende belleciyim :D lakin telefona indirip kurdum ama ana menüdeyken widget ekle diyorum ama indirip kurduklarım görünmüyo nasıl yapcaz :'(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yine olmadı gözükmüyo nasıl yapıyosnz siz ya :'(

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bende de aynı sorun var yardım :'( bir tek metin saati gözüktü :'(

ben nasıl yapılcanı hiç bilmiom indirdim kurdum widgetlere bakıyorum sadece ana ekrana sosyal ağları saati vb koyma var başka bişey yok

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ben nasıl yapılcanı hiç bilmiom indirdim kurdum widgetlere bakıyorum sadece ana ekrana sosyal ağları saati vb koyma var başka bişey yok
cfw mi kullanıyorsunuz? kullanıyorsanız ondan olabilir çünkü widgetları rom'a gömüyorlar bende de öyle şuan ben de değiştiremiyorum cfw kullandığım için her cfwde olur mu onu bilemem

E_yedi

Üye

usta bende e7 kullanıcısıyım aldıgım an belleyı yukledım . Vıdgetlerde hıc bır sorunum yok sanırım sen pc den guncelle bırde o zman duzelır. Belleyı yuklerken en az 25 tane vıdget kendınden var sımdı ben saydım 32 cıktı daha sonradan attıklarımla beraber. Senınkı normal degıl pc den guncelle telefonu . Baska yolu yok sanırım .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
usta bende e7 kullanıcısıyım aldıgım an belleyı yukledım . Vıdgetlerde hıc bır sorunum yok sanırım sen pc den guncelle bırde o zman duzelır. Belleyı yuklerken en az 25 tane vıdget kendınden var sımdı ben saydım 32 cıktı daha sonradan attıklarımla beraber. Senınkı normal degıl pc den guncelle telefonu . Baska yolu yok sanırım .

zaten dün pc'den güncellendi belle oldu son versiyon

tempestshine

tempestshine

Üye
Aha yüklendi :aha:

orhankoc

orhankoc

Üye
arkadaşım ben maviyi kurdum çok güzel ellerine sağlık çok beğendim senden ricam google widgetini nasıl bulurum Bende google var ama sadece kısayol olarak gözüküyor paylaşırsan sevinirim teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben maviyi kurdum çok güzel ellerine sağlık çok beğendim senden ricam google widgetini nasıl bulurum Bende google var ama sadece kısayol olarak gözüküyor paylaşırsan sevinirim teşekkürler

widgetler bölümüne bak orada bulabilirsin

E_yedi

Üye
[/COLOR]

arkadasım burda cok guzel vıdgetler var ama telefonunun hacklı olması lazım www.maxicep.com/symbian-3-widget/nokia-belle-turkce-widgetler-tamami-sis-halinde-ve-sorunsuz-galeri-widgeti-eklenmistir-603363.html

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Turuncusunu sevdim.Sağol :oke:

orhankoc

orhankoc

Üye
hepsine tek tek baktım ama google widgetini goremedim telefonum hackli elinde olan paylaşsın lutfen

---------- Eklendi @ 02:38:13 ---------- Yazıldı @ 02:37:39 ----------

[/COLOR]

arkadasım burda cok guzel vıdgetler var ama telefonunun hacklı olması lazım www.maxicep.com/symbian-3-widget/no...runsuz-galeri-widgeti-eklenmistir-603363.html
hepsine tek tek baktım ama google widgetini goremedim telefonum hackli elinde olan paylaşsın lutfen

E_yedi

Üye

---------- Eklendi @ 02:38:13 ---------- Yazıldı @ 02:37:39 ----------

arkadaşım googleden bulursun veys vıdgetler bolumunu ıyıce gez bak bır sıte daha verıyorum pek bakmadım ama olması lazım cepteam.net/konu-nokia-ev-ekrani-widget-paketi-symbian-belle.html

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

behzat

behzat

Üye
tesekürler elleriniz dert görmesin sagolasin
renkler gerçekten güzel

Üst Alt