Windows Phone Rengi Dijital Saat Widgetleri [BELLE]

Sponsorlu Bağlantılar

ekrem2

Üye
tesekkurler beyazi yokmuydu olsaydi iyi olurdu

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler güzelmiş

synergy11

synergy11

Üye
teşekkürler ;)

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Temanın adı metro revolution yapan: daeva112

Teşekkürler, şimdi yükleyince farkettim daha önce kullanıp beğenmeyip silmiştim ama bu kez nedense daha bi hoşuma gitti kullanacağım biraz.

İlave olarak resimlerde Opera simgesi var ve altında Firefox yazıyor bende Opera'da simge çıkmyıor sebebi ne acaba?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, şimdi yükleyince farkettim daha önce kullanıp beğenmeyip silmiştim ama bu kez nedense daha bi hoşuma gitti kullanacağım biraz.

İlave olarak resimlerde Opera simgesi var ve altında Firefox yazıyor bende Opera'da simge çıkmyıor sebebi ne acaba?

temanın mini olmasından kaynaklanıyor olabilir

_ardaa

_ardaa

Üye
Herkes temayı sormuş bende şu widget'ı merak ettim net paketini gösteren wisget Belle'ye mi özel uygulamamı yoksa cfw içinde gömülü olarak mı geliyor çok beğendim de

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Widget lar için teşekkürler oldukça başarılı Tema konusunda ise tema adındanda anlaşılacağı gibi mini sürüm Pro versiyonunu kullanmanız gerekli tam icon desteği için oda 4 tl cik Ovide ...

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Herkes temayı sormuş bende şu widget'ı merak ettim net paketini gösteren wisget Belle'ye mi özel uygulamamı yoksa cfw içinde gömülü olarak mı geliyor çok beğendim de

normalde sızıntı bellede yok daha sonradan sis olarak yükleniyor ve widgetlere yerleşiyor yani bellenin yeni sürüm widgeti

_ardaa

_ardaa

Üye
normalde sızıntı bellede yok daha sonradan sis olarak yükleniyor ve widgetlere yerleşiyor yani bellenin yeni sürüm widgeti

Senin konuyla alakasız oldu sorularım ama anna'ya yüklenir mi bu widget nerden bulup deneyebilirim çok hoşuma gitti.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Senin konuyla alakasız oldu sorularım ama anna'ya yüklenir mi bu widget nerden bulup deneyebilirim çok hoşuma gitti.

sorun değil sorabilirsinde annada olmaz annada saat farklı o ancak tema editleyerek bir şekle girer belle neden yüklemiyosun ki?

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash atmayı sevmiyorum bulaşmak istemiyorum zaten bu saatten sonra istesem de artık atmam şurada en fazla 1 ay kaldı orjinalin gelmesine az daha sabır diyelim o zaman cevap için teşekkür ederim:)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Flash atmayı sevmiyorum bulaşmak istemiyorum zaten bu saatten sonra istesem de artık atmam şurada en fazla 1 ay kaldı orjinalin gelmesine az daha sabır diyelim o zaman cevap için teşekkür ederim:)

önemli değil zaten çıktı çıkacak beklemek daha mantıklı dediğin gibi stabil,sorunsuz bir belle için değer..

degatronik

Üye
Teşşekkürler, eline sağlık!

qsaw

qsaw

Üye
Bu sizin arayüzdeki vidgetler bu verdiğiniz windows ile mi kuruluyor yoksa onları ayriyetten mi yaptınız?

one2one2

one2one2

Üye
sorun değil sorabilirsinde annada olmaz annada saat farklı o ancak tema editleyerek bir şekle girer belle neden yüklemiyosun ki?

o mb gosteren ve hava durumu widgetin linkini alsak?

eminde

eminde

Üye
sertifika hatası diyor üstad nasıl hallederim

Üst Alt