Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone Rengi Dijital Saat Widgetleri [BELLE]
Herkes temayı sormuş bende şu widget'ı merak ettim net paketini gösteren wisget Belle'ye mi özel uygulamamı yoksa cfw içinde gömülü olarak mı geliyor çok beğendim de
ELECTRONİC
Üye
Widget lar için teşekkürler oldukça başarılı Tema konusunda ise tema adındanda anlaşılacağı gibi mini sürüm Pro versiyonunu kullanmanız gerekli tam icon desteği için oda 4 tl cik Ovide ...
Herkes temayı sormuş bende şu widget'ı merak ettim net paketini gösteren wisget Belle'ye mi özel uygulamamı yoksa cfw içinde gömülü olarak mı geliyor çok beğendim de
sorun değil sorabilirsinde annada olmaz annada saat farklı o ancak tema editleyerek bir şekle girer belle neden yüklemiyosun ki?
_ardaa
Üye
Flash atmayı sevmiyorum bulaşmak istemiyorum zaten bu saatten sonra istesem de artık atmam şurada en fazla 1 ay kaldı orjinalin gelmesine az daha sabır diyelim o zaman cevap için teşekkür ederim
Flash atmayı sevmiyorum bulaşmak istemiyorum zaten bu saatten sonra istesem de artık atmam şurada en fazla 1 ay kaldı orjinalin gelmesine az daha sabır diyelim o zaman cevap için teşekkür ederim