capkino06
Üye
yani takip etmediğimiz bir konu bile olsa her hangi bir kişi yorum yaptığında abi bak bana yeni yorumlar yapıldı bir göz at istersen manasında yanacakAslında renkli kısım takip ettiğiniz konulardan dolayı renklendirilmedi. Altforuma ait okumadığınız mesajlar olduğunda renk alıyorlar. Yani hiç katılmadığınız bir konuda bile yeni bir yanıt gelirse gene renk alacaktır. Onun dışında katıldığınız forumlar başka bir yerde listelenecek.
yani takip etmediğimiz bir konu bile olsa her hangi bir kişi yorum yaptığında abi bak bana yeni yorumlar yapıldı bir göz at istersen manasında yanacakbilgilerdirme için teşekkür ederim
Gerçekten güzel bir haber veriniz, çok teşekkürler. Sanılanın aksine siyah zeminde beyaz yazıların zamanla gözleri yorabilme ihtimalini göz önünde bulundurun derim.
Şimdi daha iyi anladımRica ederim
O şekilde olacak denilebilir ama söz konusu altforum. Örneğin "Windows Phone OS" forumuna ait "Windows Phone Genel" altforumundaki binlerce konudan birine biri cevap yazarsa renklenecek o kısım. "Benim altımdaki bir konuya cevap geldi" mesajı verecek.
Konulara ait bu tarz bir bildirim de var. Sağ alt köşede bir kırmızı kutucukla belli ettiriyoruz.
Şuan için tema anlamında net bir düşüncemiz yok. Fikirlere açığız. Elbette değerlendireceğiz. Bu yüzden tüm fikirlerinizi bu konu altından almak istedik.
Takip etmek istediğimiz forum sayfasını ekrana sabitleyebilsek güzel olur.
O zaman testerler tarafından son kontrolleri yapıp eksik kalan veya yapıldıysaki kod hataları düzeltilip yayınlanak herhalde?Bu sistem uygulama içerisinde halihazırda mecut
Bu konuda size açıklama yapmıştım, site ile alakalı bir ağırlık söz konusu degil teknik anlamda ancak 3.parti alınan reklamların scriptleri buna neden olabildigi gibi oldukça duyarlı bir web yayıncısı olarak derhal reklamı yayından kaldırmaya kadar gidebilen yaptırımlar uygulayabiliyoruz. Ancak bir şekilde düzeltilebiliyorsa da düzeltiyoruz, denemeden kastıgını nasıl bilebiliriz. O da bugün yapılan bir olguydu işte.Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye
Tecrübeniz var mı bu konuda? Zira Android cephesinden de geliştirme calismalarımız baslayacak cok yakında.Android uygulamasında yardımcı olabilirim.
Windows Phone sadeligi zaten siyah zemin üzerine beyaz yazılar degil midir ? Bir iphone ve ios sever olarak, haricinde tek denedigim ve hosuma giden sistem windows phone, o da bu tasarımından dolayı kesinlikle.Gerçekten güzel bir haber verdiniz, çok teşekkürler.
Naçizane fikrim bir tasarımcı olarak mümkün olan en sade tasarımdan yanayım. Örneğin Google.com site tasarımı. Yada Windows Phone sadeliği...
Ayrıca sanılanın aksine siyah zeminde beyaz yazıların zamanla gözleri yorabilme ihtimalini de test ederken göz önünde bulundurun derim.
O zaman testerler tarafından son kontrolleri yapıp eksik kalan veya yapıldıysaki kod hataları düzeltilip yayınlanak herhalde?
Testerler belli oldu mu ? Sürekli mailleri kontrol etmeye başladım geldi mi gelecek mi diye olmadıysa ne zaman açıklarsınız?Evet. MaxiCep, uygulamasını siz değerli kullanıcılarıyla beraber bir bütün olarak hazırlamak istiyor. Tester ekibi uygulamanın kontrollerini yapıp varsa hataları gerekli kişilere bildirecek.
Bence çok çok güzel bir fikir. Gerçekten olabilecek ve yararı da olacak bir özellik.Şöyle bir durum var , eğer gelecekse bildirimleri alabilmeliyiz , "Papakiduoflu mesajınızdan alıntı yaptı" gibi
Bende Saten Tamam Demiştim Ama Ben Reklamdan Olduğunu Düşündüm Onun İçin konuAçtım Hem Sizin Geliriniz Hem Sitenin Stabilliği Hızlılığı Açısından Mobilde Sorun Yaşamıyorum Allaha Şükür Ama Dediğim Gibi Şu Bal Rengini Görmekten Midem Bulansı Açıkcası Açık Mavi Olsa Veyatta Açık Bir Renk Daha Güzel Olur Diye DüşünüyorumBu konuda size açıklama yapmıştım, site ile alakalı bir ağırlık söz konusu degil teknik anlamda ancak 3.parti alınan reklamların scriptleri buna neden olabildigi gibi oldukça duyarlı bir web yayıncısı olarak derhal reklamı yayından kaldırmaya kadar gidebilen yaptırımlar uygulayabiliyoruz. Ancak bir şekilde düzeltilebiliyorsa da düzeltiyoruz, denemeden kastıgını nasıl bilebiliriz. O da bugün yapılan bir olguydu işte.
Tecrübeniz var mı bu konuda? Zira Android cephesinden de geliştirme calismalarımız baslayacak cok yakında.
Windows Phone sadeligi zaten siyah zemin üzerine beyaz yazılar degil midir ? Bir iphone ve ios sever olarak, haricinde tek denedigim ve hosuma giden sistem windows phone, o da bu tasarımından dolayı kesinlikle.
Güzel bir fikir ama sadece alıntılarda bildirim vermesi mantıklı olur izlediğimiz konularda her yorumda bildirim gelirse sıkıntı yaratabilir gerek şarj konusunda gerek rahatsız etme konusunda diye düşünüyorum.Bence çok çok güzel bir fikir. Gerçekten olabilecek ve yararı da olacak bir özellik.
Neredeki bal renginden bahsediyorsunuz?Bende Saten Tamam Demiştim Ama Ben Reklamdan Olduğunu Düşündüm Onun İçin konuAçtım Hem Sizin Geliriniz Hem Sitenin Stabilliği Hızlılığı Açısından Mobilde Sorun Yaşamıyorum Allaha Şükür Ama Dediğim Gibi Şu Bal Rengini Görmekten Midem Bulansı Açıkcası Açık Mavi Olsa Veyatta Açık Bir Renk Daha Güzel Olur Diye Düşünüyorum
smındaki falan lumşada o bal rengi oarak geçiyorda ondan turuncu yaniNeredeki bal renginden bahsediyorsunuz?
Bide Özeldeki Soruma Cevap VersenNeredeki bal renginden bahsediyorsunuz?
Yardımcı olurum özel mesaj attım.Tecrübeniz var mı bu konuda? Zira Android cephesinden de geliştirme calismalarımız baslayacak cok yakında.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?