Windows Phone Mağaza 150.000 Uygulama Barajını aştı, 200.000 Uygulamaya Yaklaşıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Mağaza 150.000 Uygulama Barajını aştı, 200.000 Uygulamaya Yaklaşıyor

Windows Phone Uygulama Takımı Üst Düzey yöneticisi Todd Brix, Windows Blog'a bazı açıklamalar yaptı. Açıklamanın satır aralarında, yıl içinde 75.000'den fazla sertifikalı ve yayınlanmış yeni oyun ve uygulama olduğundan bahsetti.

Açıklamalar, Windows Phone Mağaza uygulamasının 150.000'i aştığını gösteriyor. Grafikten de hızlı yükşelişin devam ettiği açıkça görünüyor. Mağazanın, 200.000 barajını açması da çok uzun süreceğe benzemiyor..

komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim haber için gerçekten yükselişte sınır yok devam ediyor şu an

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayni degil Özgür ama bir yanlış anlama var. Todd Brix dun sabah blogdan yaptigi aciklamada bu yil 75bin oyun ve uygulama sertifikalanip yayinlandi cumlesinden yola cikarak boyle bir sonuca varilmiş gibi duruyor. Bu rakamlari Todd Brix aciklamadi.

serinaga

serinaga

Üye
LUMIA'mızı aldık, artık uygulama bekleriz, gelişme çok iyi, teşekkürler paylaşım için.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı olsun devamını bekleriz.

ali.cooper

Üye
Uygulamarın birçoğu çok kalitesiz uygulamalar :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamarın birçoğu çok kalitesiz uygulamalar :(

160.000 uygulamanın kaç tanesine baktın ki birçoğu kalitesiz diyorsun. :dry:
Gören de diğer sistemlerin mağazalarına nur yağmış da kaliteden geçilmiyor zanneder.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ardacumhur
GodMode

GodMode

Üye

160.000 uygulamanın kaç tanesine baktın ki birçoğu kalitesiz diyorsun. :dry:
Gören de diğer sistemlerin mağazalarına nur yağmış da kaliteden geçilmiyor zanneder.

Sonuna da noktayı koymuşsun abi. Aynen katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
nanotex

nanotex

Üye
Instagram nerdeee :off:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yaa bu instagram neymiş böyle, niye bu kadar taktınız bu programa.
Ben adını bilirim ama hayatımda açıp kullanmışlığım yok.
Ne menem bi uygulamaymış bu böyle, yok diye bu kadar delirtiyor sizi :bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdi düşündüm de; değişen sözleşmelerine istinaden bu uygulamanın olmaması bence daha hayırlı, boş verin takılmayın böyle ufak şeylere.

komando04

komando04

Üye
valla abi ben hiç kullanmadım ne işe yarıyor ki bu uygulama

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla abi ben hiç kullanmadım ne işe yarıyor ki bu uygulama
İnstagram mobil cihazlar için tasarlanmış fotoğraf paylaşma uygulamasıdır kardeşim. Galerinden belirlediğin fotoğrafları anında sosyal ağlarda paylaşabiliyorsun. Bu uygulama ile fotoğraflarını kendine has filtreleri sayesinde yeniden tasarlayabiliyorsun. Yenilenen sözleşmeleri gereği 16 Ocaktan itibaren sana sormadan fotoğraflarını reklam şirketlerine satma kararı aldı, bu yüzden olmasa da olur yani.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnstagram mobil cihazlar için tasarlanmış fotoğraf paylaşma uygulamasıdır kardeşim. Galerinden belirlediğin fotoğrafları anında sosyal ağlarda paylaşabiliyorsun. Bu uygulama ile fotoğraflarını kendine has filtreleri sayesinde yeniden tasarlayabiliyorsun. Yenilenen sözleşmeleri gereği 16 Ocaktan itibaren sana sormadan fotoğraflarını reklam şirketlerine satma kararı aldı, bu yüzden olmasa da olur yani.

Aynen Gökçen.
Yaa zaten direk facebook'ta paylaşabiliyorsun fotoğrafları sistem üzerinden.
Efekt olayına gelince; gerek çekerken, gerekse çektikten sonra efekt uygulayabileceğin bir sürü program var mağazada.
Instagram'a niye bu kadar kafayı taktı arkadaşlar anlamıyorum :bilmm
Sanki Instagram olmasa WP8 olmayacak gibi...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Aynen Gökçen.
Yaa zaten direk facebook'ta paylaşabiliyorsun fotoğrafları sistem üzerinden.
Efekt olayına gelince; gerek çekerken, gerekse çektikten sonra efekt uygulayabileceğin bir sürü program var mağazada.
Instagram'a niye bu kadar kafayı taktı arkadaşlar anlamıyorum :bilmm
Sanki Instagram olmasa WP8 olmayacak gibi...
Aynen Özgür amaç biraz kıllık olsun gibi bir şey sanki. :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...