Haber Windows Phone 8.1 İçin Yepyeni Dosya Yöneticisi; Aerize Explorer

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan pocket fila manegerda rarlama ve sola kaydırarak geir gelme var son güncellemeden sonra bence şuan en güzeli görsellik olarak herşey resimleri kendi içerisinde açıp değiştirme imkanı sağlaması da çok güzel bence

PureFood

PureFood

Üye
Dosya yöneticisi ilk defa işime yaradı. Galerideki fotoğraf klasörleri arası taşıma yaptım, S60v3-v5 kullandığım zamanlar aklıma geldi, ayrıca bu sistem neden hâlâ galerinin içinden dosya ayrıntılarını görüntülemeye ve adını değiştirmeye izin vermiyor hayret ediyorum.

byibo

byibo

Üye
Dosya yöneticisi ilk defa işime yaradı. Galerideki fotoğraf klasörleri arası taşıma yaptım, S60v3-v5 kullandığım zamanlar aklıma geldi, ayrıca bu sistem neden hâlâ galerinin içinden dosya ayrıntılarını görüntülemeye ve adını değiştirmeye izin vermiyor hayret ediyorum.
belkide yeterli api desteği alamadığı için yada geliştiricinin ufak bir unutkanlığı olabilir diye düşünüyorum

PureFood

PureFood

Üye
belkide yeterli api desteği alamadığı için yada geliştiricinin ufak bir unutkanlığı olabilir diye düşünüyorum
Windows Phone 8'in kendisinden bahsediyorum herhangi bir uygulamadan değil. Yani fotoğraflara girince detayları göremiyoruz..

byibo

byibo

Üye
Windows Phone 8'in kendisinden bahsediyorum herhangi bir uygulamadan değil. Yani fotoğraflara girince detayları göremiyoruz..
pardon arkadaşım evet ya hiç olmazsa hani çektiğimiz resimlere isim yada tarih verme seçeneği gelse iyi olur

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt