Haber Windows Phone 8.1 İçin Yepyeni Dosya Yöneticisi; Aerize Explorer

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 İçin Yepyeni Dosya Yöneticisi; Aerize Explorer
Windows Phone kullanıcılarının beklediği dosya yöneticisi sonunda geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aerize Explorer, cihaz ve SD kart arasında dosyaları kopyalama ve taşıma özellikleriyle dosya sistemine doğrudan erişim sağlıyor. Aşina olduğumuz klasör gezinme arayüzünü kullanarak, dosyaları hem cihazda hem de SD kartta rahatlıkla görebiliyorsunuz.

GÜÇLÜ
Aerize Explorer dosyaları ve klasörleri okuyabilen ve SD karta veya cihaza yazabilen ilk Windows Phone dosya yöneticisidir. Cihazınızdaki veya SD kartınızdaki dosya ve klasörlerde rahatlıkla gezinerek, video, resim veya müzik dosyalarınızı arayın. Resim, müzik, video ve PDF dosyaları gibi yaygın dosya türlerini tanıyan bu dosya yöneticisi, temel dosya bilgilerini görmenizi ve tümleşik uygulama sayesinde dosyaları açmanızı sağlar. Aerize Explorer ile hemen tüm dosya sistemini keşfe başlayın!

KULLANIMI KOLAY
Gelişmiş ve sezgisel dosya arayüzü ile Aerize Explorer, hızlıca ve kolayca cihazınız veya SD kartınızdaki dosya ve klasörleri yönetmenizi sağlar. Aerize Explorer içinde kolaylıkla kullanılabilen bir kes-kopyala-yapıştır arayüzü barındırır. Bu kolaylık Aerize Explorer’ı güçlü bir dosya yöneticisi olarak öne çıkarır. Bir klasörü taşımak istediğinizde, yalnızca üzerine basılı tutun ve ardından kes simgesine dokunun. Daha sonra istediğiniz dizine gidin ve yapıştır simgesine basın. Kolay, basit ve güçlü!

DOSYA YÖNETİMİ
Cihazınızda yer açmak için SD karta taşımak istediğiniz dosyalarınız mı var? Şanslısınız! Aerize Explorer, cihaz ve SD kart arasında dosyaları kopyalama ve taşıma özellikleriyle dosya sistemine doğrudan erişim sağlar. Bilindik klasör gezinme arayüzünü kullanarak, dosyaları hem cihazda hem de SD kartta rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Sezgisel kes-kopyala-yapıştır özelliklerini kullanarak bir dosya veya klasörü taşımak, kopya çekmek kadar basit. Güçlü olduğu kadar basit ve kullanımı kolay!

ÇALIŞTIRMAYA HAZIR
Kullanımı oldukça kolay olan Aerize Explorer, dosyaları cihazınızdaki herhangi bir uygulama ile açmanızı sağlayarak güçlü bir sistem entegrasyonu sağlar. Elinizdeki dosya türünü açacak uygulamanız yok mu? Aerize Explorer o dosyayı açabilecek uygulamayı Windows Phone mağazasından indirmeniz konusunda yardımcı olarak bu işi oldukça kolaylaştırır. Windows Phone’da artık dosyalar yalnızca uygulamalar tarafından oluşturulmaya mahkum değil!

PAYLAŞIM SEÇENEKLERİ
Aerize Explorer ile dosya paylaşım imkanlarınıza yepyeni bir sayfa açın. Windows 8’deki gibi yenilikçi paylaşım biçimini getiren bu uygulama ile dosya ve klasörleri cihazınızdaki diğer uygulamalarla paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Dosya ve klasörleri, paylaşım amacı olarak kabul eden herhangi bir uygulama ile paylaşın. Arkadaşınızla bir şarkı mı paylaşmak istiyorsunuz? Paylaş’a tıklayın ve NFC’yi seçin. Ya da yardımcınızla bir PDF rapor paylaşmak istiyorsunuz Yine paylaş’a basın ve bir uygulama seçin. Seçenekler sınırsız. Facebook’ta video, twitter’da fotoğraf.

Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme sürümü yüklü bir telefona sahipseniz Aerize Explorer’ı ücretsiz olarak yüklemek için Windows Phone Mağaza linkine tıklamanız yeterli.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Aytaç-01, meg1ddo ve 3 diğerleri

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
tasarım berbat

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve .NeXuS.
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben bunu daha çok beğendim açıkçası.
Eğer biraz daha geliştirilirse çok güzel bir uygulama olacak.

@papakudioflu dostum bunun haberini portalda da yapabilirsen çok iyi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben bunu daha çok beğendim açıkçası.
Eğer biraz daha geliştirilirse çok güzel bir uygulama olacak.

@papakudioflu dostum bunun haberini portalda da yapabilirsen çok iyi olur :oke:
hocam geliştirici ile iletişime geçip Türkçeleştirsen fena olmaz :) birde tasarımı söylersen on nmara olur. tasarım berabt

braayn

braayn

Üye
bençe çok iyi bir programa benziyor ilk etapda tasarım biraz basic tutulmuş ama güncelleme ile vazgeçilmezler arasına girecektir. :) Tşkler

csH

csH

Üye
gönderme seçeneği de var bence aradığımız uygulama geldi .dmd.part uzantılı bi dosya varmış telefonda onu bluetooth ile gonderdi:)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sahibi öyle yapamazdı tanıtımını :) öte yandan bence de diğer uygulamaya göre bu daha iyi.

System X

System X

Üye
Dosya yöneticisi dediğin hızlı çalışmalı ama bu ne yazıkki hızlı ve dahası kullanışlı değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
baya yavaş öyle böyle değil

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Aşırı yavaş ve kullanışlı değil genelde wp uygulamaları tasarım olarak iyi ama olmamış.yinede buda başlangıçtır :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arayüz hiç önemli değil muhakkak gelişir . Gel gelelim dosyalara erişme konusunda en iyi dosya yöneticisi . Pocket file manageri sollamış durumda. Çunku telefona tam erişim sağlıyor. Kaçırmayın bence ücretli olabilir :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
windows 8.1 ile diğer klasörü bilgisayara bağlanıp nasıl siliniyor ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Üstteki sabit konulara yazıp yardım alman daha hızlı ve daha doğru olur. Fikrim yok bu arada.
haklısın kızgınlıkla nereye yazcam şaşırdım :) Sd karta uygulama taşırken telefon gitti.zaten 8gb hafıza var bütün uygulamaları sildim 3gb diğer klasörü oldu.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Bay H

Bay H

Üye
Uygulama güncellendi

Windows Phone 8.1 ile gönderildi.

csH

csH

Üye
değişiklikler nelr

Yağız Ryan