Pocket file manager artık sd karttaki dosyaları görmüyor (video,müzik,resim) sizde de durum aynımı ?

Lumia 1520 için cp-623 kılıf alabileceğim herhangi bir yer bilen var mı arkadaşlar orijinal olmalı.
Öneri için sağolun, başka bildiği bir yer olan var mı acaba arkadaşlar ?Mağlum öğrencilikLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öneri için sağolun, başka bildiği bir yer olan var mı acaba arkadaşlar ?Mağlum öğrencilik![]()
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orijinal istiyorsan çok cüzi fiyatlar bekleme, elindeki Lumia 1520 nihayetinde.
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkisinde de var görünüyor.
Ohooo, bir seneyi aşkın süredir bundan dert yakınıyoruz hepimiz.Arkadaşlar bu foursquare uygulamasında ben çek in yaparken arkadaş ekleyemiyorum kendimle birlikte acaba android uygulamasında bu varmı bu özellik? Bilen biri yazasrsa sevinirim.
Muhtemelen WP8.1 ön izleme kullanıyorsun. Spiderman 2 şu an sadece WP8 uyumlu, maalesef saçma ama öyle. Ama bende bir şey oldu dün indirmeye açıktı, satın alıp iptal ettim indirmeyi şimdi kapalı, sanırım Ttnetteki arıza ile sadece yurt dışı serverlara kısmi erişim vardı cihaz o karmaşada kendini WP8 yüklü kabul edip indirdi.Fiyatı düştü diye indireyim dedim satın aldım fakat wifi olmadığı için bir dahaki wifi bağlantınızda bir uygulama indirilecek diyordu baktım şu an yok niye diye tekrar bu linkten oyuna gittim bu sefer telefonunuzda kullanılamıyor diyor..
Nasıl bir şey bu anlamadım arkadaşlar sizde durum nasıl bi yardımcı olur musunuz?
Telefonum L920..
Bize her yer TrAbZoN![]()
sürüm 8.1 ise normalLumia 925 aşırı ısınıyor. 8.1 kullanıyorum butun güncellemeler yapılı sizde durum ne?
sürüm 8.1 ise normal