İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu whatsapp ın android teki versiyonlarında boyle Word Excel pdf gibi herhangi bir dosyayı gönderme varmı? Varsa bize de gelirmi acep?

Tost Makinası ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ekran ilgin değil mi ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ya bu whatsapp ın android teki versiyonlarında boyle Word Excel pdf gibi herhangi bir dosyayı gönderme varmı? Varsa bize de gelirmi acep?

Tost Makinası ile gönderildi.
Bunu bende bilmiyorum ve merak ediyorum. Dosya yöneticimiz geldi de dosya aktarma için ben skype tan bir atak bekliyorum. Skype bu işi yapsa artık çok iyi olacak.
Bu arada o katlanan ekran konusunu aylar önce ben dile getirmiştim. :) Keşke katlanır ekran yapsalarda ekranı açtığımızda kocaman ekrana sahip olsak diyerek. :)

Ali_KRKY

Üye
arkadaşlar telefonum lumia 920 telefon normal biçimde çalışırken bir arama geldi arama görüşmemi yaptım fakat telefonun ekranı siyah olarak kaldı ve açılmıyor soft reset denedim (ses açma ve güç tuşu) kombinasyonunu yine olmadı sim kartı çıkarttım taktım yine olmadı ne yapmalıyım acil yardım...

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar telefonum lumia 920 telefon normal biçimde çalışırken bir arama geldi arama görüşmemi yaptım fakat telefonun ekranı siyah olarak kaldı ve açılmıyor soft reset denedim (ses açma ve güç tuşu) kombinasyonunu yine olmadı sim kartı çıkarttım taktım yine olmadı ne yapmalıyım acil yardım...

Pil bitmiş olabilir mi acaba ? Şarja bir taksanız ...

Ali_KRKY

Üye
şarj full da dediğinizide denedim usb kablosu ile pc ye bağladım içindeki dosyaları görebiliyorum fakat ekranda hareket yok

EnqinOquz

Üye
Arkadaşlar son güncellemelerden sonra Messenger'a bildirimler gelmemeye başladı. Whatsapp bildirim sorunu düzeldi fakat şimdi de Messenger başladı. Mesajlar ancak uygulamaya girersem geliyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Spiderman2 de devamlı internet bağlantısı yok diyor yazı çıkıyor özellikle zamana karşı yarışlarda zaman kaybettiriyor

#suseninhayatınhayatınasahipçık

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şarj fu ll da dediğinizide denedim usb kablosu ile pc ye bağladım içindeki dosyaları görebiliyorum fakat ekranda hareket yok
sizin sorun sensörle ilgili kulağa götürünce ekranı kapatan sensör aktif kalmış ne yapabilirsiniz telefon ön kamera kısmını bir temizleyin ve soft reset deneyip pc ye takın bir başka aklıma bir şey gelmiyor sorun çözülmezse servise göstermeniz gerekiyor yazılımsal olduğu pek sanmıyorum

beats

beats

Üye

360 derece panorama şehirler uygulaması.

tugaykln

Üye
Format attım düzeldi beyler teşekkürler...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bit şey kafama takıldı wifi hakkında 8,1 yükledikten sonra belirli bir zamandan sonra bildirim merkezinden bakınca wifi de sınırlı yazıyor bağlanmıyor ama eşimde 1520 de sorun yok ben bağlanamıyorken o bağlamıyor yani 8,1 den sonra oldu neden olur olması ne anlama geliyor olmaması için ne yapmam lazım

beats

beats

Üye
Britanya'nın önde gelen cep telefonu perakendecisi Carphone Warehouse Lumia 630 tanıtımı videosunda Cortana için çok yakında diyor (Britanya için).
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

PureFood

PureFood

Üye
Hollanda'ya da yolda galiba.. Microsoft Avrupa için çalışmaları hızlandırmış, ya da bölgesel ekipler çalışıyor yoğun olarak.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar şu diğer klasöründeki yer kaplayan lanet olası şeyleri nasıl silecez Bilgisayar olmadan

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Telefonu düşürdüm bugün; yerde 1 metreye yakın sürüklendi ekranı üstünde. Bayağı çizildi ekran. Forumda bir konuda okudum araba pasta cilası çizikleri alır demişler ancak ekrana kullanmamışlar, konu da kilitlenmiş. Sizce ekran kullanmamın zararı olur mu?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonu düşürdüm bugün; yerde 1 metreye yakın sürüklendi ekranı üstünde. Bayağı çizildi ekran. Forumda bir konuda okudum araba pasta cilası çizikleri alır demişler ancak ekrana kullanmamışlar, konu da kilitlenmiş. Sizce ekran kullanmamın zararı olur mu?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Olmaz ince bir cila harika yapar

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

tugaykln

Üye
Format attım, ses , dokun , ekran gibi ayarları yerinde göremedim lumia pusher uygulamasıyla tek tek yükledim.sağolun arkadaşlar

Üst Alt