Bunu bende bilmiyorum ve merak ediyorum. Dosya yöneticimiz geldi de dosya aktarma için ben skype tan bir atak bekliyorum. Skype bu işi yapsa artık çok iyi olacak.Ya bu whatsapp ın android teki versiyonlarında boyle Word Excel pdf gibi herhangi bir dosyayı gönderme varmı? Varsa bize de gelirmi acep?
Tost Makinası ile gönderildi.
Keşke katlanır ekran yapsalarda ekranı açtığımızda kocaman ekrana sahip olsak diyerek. 
arkadaşlar telefonum lumia 920 telefon normal biçimde çalışırken bir arama geldi arama görüşmemi yaptım fakat telefonun ekranı siyah olarak kaldı ve açılmıyor soft reset denedim (ses açma ve güç tuşu) kombinasyonunu yine olmadı sim kartı çıkarttım taktım yine olmadı ne yapmalıyım acil yardım...
WP8.1 ile yapılmış, fark yok dediğin 13 dakikaAmoled beyazda çok harcar, deneme bile.
Tabloya göre öyle.Skype ve Wechat'e alternatif uygulama deneyin:Yani 13
Yani siyahta 13 dakika dahami fazla gidiyor sarj ?
sizin sorun sensörle ilgili kulağa götürünce ekranı kapatan sensör aktif kalmış ne yapabilirsiniz telefon ön kamera kısmını bir temizleyin ve soft reset deneyip pc ye takın bir başka aklıma bir şey gelmiyor sorun çözülmezse servise göstermeniz gerekiyor yazılımsal olduğu pek sanmıyorumşarj fu ll da dediğinizide denedim usb kablosu ile pc ye bağladım içindeki dosyaları görebiliyorum fakat ekranda hareket yok
Telefonu düşürdüm bugün; yerde 1 metreye yakın sürüklendi ekranı üstünde. Bayağı çizildi ekran. Forumda bir konuda okudum araba pasta cilası çizikleri alır demişler ancak ekrana kullanmamışlar, konu da kilitlenmiş. Sizce ekran kullanmamın zararı olur mu?
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.