Lumia 925 mi kullanıyorsunuz?Isınma falan yok gayet başarılı
#suseninhayatınhayatınasahipçık
Lumia 925 mi kullanıyorsunuz?
Cihazdan cihaza fark ediyor demek ki bide 925 gövde polikarbon olmadığı için daha rahat iletiyor ısıyı.920 bende problem yok
#suseninhayatınhayatınasahipçık
XOLO firması Windows Phone'lu dünyanın en hafif akıllı cihazını yapacak. (100g)
Temmuz ayında 4.7" ekran ve Snapdragon 200 chipseti ile 200$ fiyatıyla gelmesi öngörülüyor.
Messenger uygulamasının arka planda çalışmasına izin vermek istiyorum ama pil tasarrufundan messengerın üzerine tıkladığımda arka planda aç gibisinden seçenek çıkmıyor. Nasıl yapılır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Senin yapacağın hiç bir şey yok sanırım uygulama arka planda çalışması engellenmiyor arka plan çalışması sürekli aktif. Belki daha sonra getirirler
Tost Makinası ile gönderildi.
telefonumu bilgisayara bağlayıp resimleri kopyaladım ama bazılarını taşıyamamışım telefondanda sildim geri getirmenin bir yolu var mı acaba acil ?????????
Yani 8.1 final sürümünü beklemekten başka çare yok. Belki kendiliğinden düzelir bildirim sorunu. çoğu kişinin öyle düzelmiş.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Facebook için çok uğraşmalılar. Facebook ile Facebook Messenger daha birbirine bağlı değil. Facebook uygulamasında mesajlara tıklayınca direk açılıyor messenger uygulamasına atması lazım halbuki. Şu anda ikisi ayrı çalışıyor bu fark ettiğim buglardan sadece bir tanesi.