İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Isınma falan yok gayet başarılı

#suseninhayatınhayatınasahipçık

beats

beats

Üye
XOLO firması Windows Phone'lu dünyanın en hafif akıllı cihazını yapacak. (100g)
Temmuz ayında 4.7" ekran ve Snapdragon 200 chipseti ile 200$ fiyatıyla gelmesi öngörülüyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
XOLO firması Windows Phone'lu dünyanın en hafif akıllı cihazını yapacak. (100g)
Temmuz ayında 4.7" ekran ve Snapdragon 200 chipseti ile 200$ fiyatıyla gelmesi öngörülüyor.

İlginç çıkınca haberim oldu da bakayım

#suseninhayatınhayatınasahipçık

EnqinOquz

Üye
Messenger uygulamasının arka planda çalışmasına izin vermek istiyorum ama pil tasarrufundan messengerın üzerine tıkladığımda arka planda aç gibisinden seçenek çıkmıyor. Nasıl yapılır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Messenger uygulamasının arka planda çalışmasına izin vermek istiyorum ama pil tasarrufundan messengerın üzerine tıkladığımda arka planda aç gibisinden seçenek çıkmıyor. Nasıl yapılır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim :)

Senin yapacağın hiç bir şey yok sanırım uygulama arka planda çalışması engellenmiyor arka plan çalışması sürekli aktif. Belki daha sonra getirirler

Tost Makinası ile gönderildi.

EnqinOquz

Üye
Senin yapacağın hiç bir şey yok sanırım uygulama arka planda çalışması engellenmiyor arka plan çalışması sürekli aktif. Belki daha sonra getirirler

Yani 8.1 final sürümünü beklemekten başka çare yok. Belki kendiliğinden düzelir bildirim sorunu. çoğu kişinin öyle düzelmiş.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
telefonumu bilgisayara bağlayıp resimleri kopyaladım ama bazılarını taşıyamamışım telefondanda sildim geri getirmenin bir yolu var mı acaba acil ?????????

serinaga

serinaga

Üye
telefonumu bilgisayara bağlayıp resimleri kopyaladım ama bazılarını taşıyamamışım telefondanda sildim geri getirmenin bir yolu var mı acaba acil ?????????

Maalesef yok ...

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
dakamon

dakamon

Üye
Yani 8.1 final sürümünü beklemekten başka çare yok. Belki kendiliğinden düzelir bildirim sorunu. çoğu kişinin öyle düzelmiş.

Ben bir sıkıntı yaşamıyorum ne whatsapp ne messenger hepsi saat gibi çalışıyor. Messenger daha güncelleme alacak iyice oturacaktır gelecek güncellemelerle. Şu an Facebook ekibiyle microsoft ekibi birlikte çok sıkı çalışıyormuş bunu MS söylemişti yakın zamanda ve Facebook uygulamasına 8.1 den sonra bir sağlam güncelleme gelecek belki onla birlikte messenger a da gelir

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Facebook için çok uğraşmalılar. Facebook ile Facebook Messenger daha birbirine bağlı değil. Facebook uygulamasında mesajlara tıklayınca direk açılıyor messenger uygulamasına atması lazım halbuki. Şu anda ikisi ayrı çalışıyor bu fark ettiğim buglardan sadece bir tanesi.

dakamon

dakamon

Üye
Facebook için çok uğraşmalılar. Facebook ile Facebook Messenger daha birbirine bağlı değil. Facebook uygulamasında mesajlara tıklayınca direk açılıyor messenger uygulamasına atması lazım halbuki. Şu anda ikisi ayrı çalışıyor bu fark ettiğim buglardan sadece bir tanesi.

Bu bug değil. Sadece bu özellik yok. Joe belfiore açıklamıştı facebok ekibiyle sıkı bir çalışma içerisindeyiz demişti. Facebooka a ileride bir güncelleme geleceğini söylemişti yakın zamanda. Ben 8.1 in resmi güncellemesi verildikten sonra verileceğini düşünüyorum güncellemenin ama gdr1 e de sarkabilir. Şu Facebook blue diyorlardı bi gelmedi. Bende istiyorum facebookla messengerin bağlantılı olmasını ama işte iki farklı yapımcı olduğu için olabilir ama mantıklı olan birbirine bağlanması yaparlar diye düşünüyorum ama gecikmese bari.

• Beğen
Tepkiler: EnqinOquz
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Evet mantıklı olan birbirlerine bağlı olmaları. Messenger Facebook'un bir parçası sonuçta mesajlara tıkladığında direk içine giriyor konuşuyorsun normal bir şekilde bu sefer Messenger uygulaması fazlalık gibi kalıyor.

EnqinOquz

Üye
İnşallah düzeltirler bildirim sorununu ya valla telefonumu çok seviyordum şimdi soğumaya başladım. Arkadaş mesaj atıyor yarım saat sonra görüyorum.

beats

beats

Üye

Video düzenleme uygulaması.
Yeni müzik çalar, stop tuşu yok...Cortana ağustosta Kanada için gelecekmiş, bölge için yerelleştirmeler yapılıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hangi batarya programı iyi? İndirdiklerim beş para etmez

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
WH-920 kulaklık üçüncü kez bozuldu, yine en az 3-4 ay bekleme yolu göründü bana. :angry:

beats

beats

Üye
Rus üretici Fly'ın bebek mavisi renginde bir Windows Phone cihazı hazırladığı, Lumia 630 donanımında LED flaşlı 5mp kameralı bir cihaz olacağı söyleniyor. Cihaz taşıyıcı kilitli olacak.

Üst Alt