Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Sponsorlu Bağlantılar
GianniInfantino
Üye
@bulutsuzgece abi instagramla ilgili bir haber falan var mı bildiğin? Eğer o yoksa sen Rudy Huyn çeviri ekibinde miydin? Eğer ekibindeysen kendisine ulaşıp telefondan video ekleme özelliği gelecek mi öğrenebilir misin zahmet olmazsa?
beats
Üye
Microsoft, Cortana için pasif ses aktivasyonu üzerinde çalışıyormuş. Örneğin Android'li bazı cihazlardaki gibi "Ok, google now." dendiğinde uyanması, müzik çalması ya da dokunmadan SMS atması gibi.
İnternettin HOCA
Üye
L520 kullanıcıları şarjınız kaç saat dayanıyor?
İnternettin HOCA
Üye
Benim şarş 4 saat
suyunsesi
Üye
Abi hakikaten akıllı telefonların şarj olayı berbat. Biran önce şu günlerce gidecek şarj teknolojisini geliştirsinler yav. Tamam benim şarj akşamı çok rahat görüyor da benim kullanımım zamane gençleri gibi değil ki. Elemanlar telefonları ellerine değdirdikleri andan itibaren piranha balığı misali çatır çatır yiyorlar. Su gibi içiyorlar, parmaklama manyağına çeviriyorlar telefonlarını. Yani artık dünya insanı elinde bir dörtgen parça olmadan ona gözleri dikmeden ve onu dürtüklemeden saniye duramaz hale geldi. Bunu bilmeleri lazım artık ve birşeyler yapmaları lazım.
BilgeGS
Üye
Wp8.1 betaya yükselttim Lumia'mı
1) İnternet Explorer'da sekme geçişleri arasında çok kötü kasmalar var.
2) Oyunlar kısmı tamamen akıcılığını kaybetmiş, kasım kasım ekranlar arası geçişte bile zorlanıyor. Ayrıca oyunlar menüde de görünüyor.
Umarım resmisi böyle gelmez can sıkıcı
Heimdalll
Üye
arkadaşlar 1320de modern combat oynarken telefonun ekranının ustu aşırı derecede ısınıyor, 620de unlockla oynarken bile böyle bir şey yoktu.Bi zararı olurmu telefona ve bu 1320de normal mi?
ARİF MARAŞ
Üye
kalın kılıf varmıı
skynet
Üye
Bu soruya ancak 1320 kullanan arkadaşlar cevap verebilir.Bu arada hayırlı olsun
ogzhnoTr
Üye
8.1 yuklu ve şarjda takılı oynuyorsanız aşırı ısınması normal.
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Heimdalll
Üye
kapaklı kılıf var ama ekranın onu ısınıyor, 8.1 yuklu ama şarjda kullanmıyorum, eyvallah @skynet kardeşimle değiştirdim uzun uğraşlar sonucunda bide 75 tlyi bitirmeden alsam iyi olacaktı
BelaMonte
Üye
Ben 1320 kullanıyorum. watsapta bile ısınıyor. moders combatta tabii ki ısınacak. gta sa da o kadar ısınıyor ki telefon kendini resetliyor. ısınma normal merak etme sen. ısınmanın tek kötü yanı var, oda şarj daha hızlı gidiyor.
Heimdalll
Üye
peki 620 nasıl o kadar ısınmıyor aynı oyunda onu anlayamadım
arkadaşlar 1320de modern combat oynarken telefonun ekranının ustu aşırı derecede ısınıyor, 620de unlockla oynarken bile böyle bir şey yoktu.Bi zararı olurmu telefona ve bu 1320de normal mi?
Ben 1320 kullanıyorum. watsapta bile ısınıyor. moders combatta tabii ki ısınacak. gta sa da o kadar ısınıyor ki telefon kendini resetliyor. ısınma normal merak etme sen. ısınmanın tek kötü yanı var, oda şarj daha hızlı gidiyor.