Bağlanmayı denediğiniz modemi yeniden başlatın veya fabrika ayarlarına geri yükleyin(reset işlemi) ve tekrar bağlanmayı deneyinTelefonunuz . . . Wifi ağına ulaşamadı diyor laptoptan girebiliyorum şifreden de eminim 0 ladıktan sonra yapmam gereken ayarlamalar varda ben mi yapmadım acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
arkadaşlar lumia 1020 diğer klasörünün 6gb geçmesi nedeni ile telefonu sıfırladım windowsphone mağazaya girdiğimde satın alma geçmişini açıyorum tekrar yükle dediğimde Şu anda telefonunuza uygulama gönderemiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin htelefonumu bu atası veriyor sorun nedir neden inmiyor NOT: telefonumu bul açık, wifi açık, Hotmail kurulu, mağazada oturum açık, bölge ayar Türkiye denendi, birleşik krallık denendi sonuç olumsuz bilgisi olan varmı daha önce yükleme yapabiliyordum şimdi olumsuz
hesap senkronize telefonumu bul açık pc de mağazada oturum açık satın alma geçmişini açıyorum uygulamalar görünüyor ama inmiyorMicrosoft hesabınızı senkronize edin, telefon umu bul açıp site üzerin den hesabınızı girdiğinizde program yüklemeye çalışınca ne yapıyor acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hesap senkronize telefonumu bul açık pc de mağazada oturum açık satın alma geçmişini açıyorum uygulamalar görünüyor ama inmiyor
Eğer daha önce herhangi bir ödenmemiş borç varsahesap senkronize telefonumu bul açık pc de mağazada oturum açık satın alma geçmişini açıyorum uygulamalar görünüyor ama inmiyor

Beyler bu face Messenger bataryayı çabuk bitiriyor. Size de böylemi?
Bizim üvey evlat (L620) gene yok listedeBirkaç Lumia ile arkaplan renginin bataryaya etkisi test edilmiş.

Basit ve etkili bir çözüm : WindowsPhone sitesinden telefonumu çaldır yapın. Sonra bir daha uygulamaları yollayın. (Aynı ızdırabı bende yaşamıştım)arkadaşlar lumia 1020 diğer klasörünün 6gb geçmesi nedeni ile telefonu sıfırladım windowsphone mağazaya girdiğimde satın alma geçmişini açıyorum tekrar yükle dediğimde Şu anda telefonunuza uygulama gönderemiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin htelefonumu bu atası veriyor sorun nedir neden inmiyor NOT: telefonumu bul açık, wifi açık, Hotmail kurulu, mağazada oturum açık, bölge ayar Türkiye denendi, birleşik krallık denendi sonuç olumsuz bilgisi olan varmı daha önce yükleme yapabiliyordum şimdi olumsuz
Ben bir kere beyaz yapmıştım (yanımdaki Xperia Z'ye özenip). Su gibi içmişti, Whatsapp kullanırken 5 dakika içinde yüzde 3 gibi bir miktar inmişti ki bu felaket olurdu benim için yarım saat içinde. (Şarj 28'di çünkü)Birkaç Lumia ile arkaplan renginin bataryaya etkisi test edilmiş.
Birkaç Lumia ile arkaplan renginin bataryaya etkisi test edilmiş.
WP8.1 ile yapılmış, fark yok dediğin 13 dakika1020 amoled kullaniyor ve grafige gore siyah ile beyaz arasinda neredeyse fark yok acaba bu son ufak guncelleme sonrasimi yapmislar bu testi ? Cunku son guncellemeden sonra isinma sorunu bitti ve sarj surem biraz uzadi hos beyaz temada deneme yapmadim daha
Amoled beyazda çok harcar, deneme bile.