İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Telefonunuz . . . Wifi ağına ulaşamadı diyor laptoptan girebiliyorum şifreden de eminim 0 ladıktan sonra yapmam gereken ayarlamalar varda ben mi yapmadım acaba:(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Telefonunuz . . . Wifi ağına ulaşamadı diyor laptoptan girebiliyorum şifreden de eminim 0 ladıktan sonra yapmam gereken ayarlamalar varda ben mi yapmadım acaba:(

Bağlanmayı denediğiniz modemi yeniden başlatın veya fabrika ayarlarına geri yükleyin(reset işlemi) ve tekrar bağlanmayı deneyin

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Denedim gene devam ediyor :(

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar lumia 1020 diğer klasörünün 6gb geçmesi nedeni ile telefonu sıfırladım windowsphone mağazaya girdiğimde satın alma geçmişini açıyorum tekrar yükle dediğimde Şu anda telefonunuza uygulama gönderemiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin htelefonumu bu atası veriyor sorun nedir neden inmiyor NOT: telefonumu bul açık, wifi açık, Hotmail kurulu, mağazada oturum açık, bölge ayar Türkiye denendi, birleşik krallık denendi sonuç olumsuz bilgisi olan varmı daha önce yükleme yapabiliyordum şimdi olumsuz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar lumia 1020 diğer klasörünün 6gb geçmesi nedeni ile telefonu sıfırladım windowsphone mağazaya girdiğimde satın alma geçmişini açıyorum tekrar yükle dediğimde Şu anda telefonunuza uygulama gönderemiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin htelefonumu bu atası veriyor sorun nedir neden inmiyor NOT: telefonumu bul açık, wifi açık, Hotmail kurulu, mağazada oturum açık, bölge ayar Türkiye denendi, birleşik krallık denendi sonuç olumsuz bilgisi olan varmı daha önce yükleme yapabiliyordum şimdi olumsuz

Microsoft hesabınızı senkronize edin, telefon umu bul açıp site üzerin den hesabınızı girdiğinizde program yüklemeye çalışınca ne yapıyor acaba

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Microsoft hesabınızı senkronize edin, telefon umu bul açıp site üzerin den hesabınızı girdiğinizde program yüklemeye çalışınca ne yapıyor acaba

hesap senkronize telefonumu bul açık pc de mağazada oturum açık satın alma geçmişini açıyorum uygulamalar görünüyor ama inmiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hesap senkronize telefonumu bul açık pc de mağazada oturum açık satın alma geçmişini açıyorum uygulamalar görünüyor ama inmiyor

bilmiyorum ki başıma hiç gelmedi benim aklıma gelen oydu sadece

slmrt

slmrt

Üye
whatsapp yinemi bozuldu ??

TurboCall

TurboCall

Üye
beats

beats

Üye
Birkaç Lumia ile arkaplan renginin bataryaya etkisi test edilmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Beyler bu face Messenger bataryayı çabuk bitiriyor. Size de böylemi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Bizim üvey evlat (L620) gene yok listede :):):):)
Basit ve etkili bir çözüm : WindowsPhone sitesinden telefonumu çaldır yapın. Sonra bir daha uygulamaları yollayın. (Aynı ızdırabı bende yaşamıştım)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar, akıllı veriye kota koydum 4gb, 400 mb kala sınıra ulaştınız diyor whatsappa falan girmiyor. Bunu 400 mb değil de 100 mb falan yapmak istiyorum ama bulamadım

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye

Ben bir kere beyaz yapmıştım (yanımdaki Xperia Z'ye özenip). Su gibi içmişti, Whatsapp kullanırken 5 dakika içinde yüzde 3 gibi bir miktar inmişti ki bu felaket olurdu benim için yarım saat içinde. (Şarj 28'di çünkü)

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
Microsoft'un akıllı saatini/bileklik E3'te tanıtabileceği söyleniyor.Saat 18:00'da Microsoft E3 basın toplantısını:

Uygulamasıyla izleyebilirsiniz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8,1 den sonra ondrive'a yükleme yaparken arada takılıp reset atıyor tel kendiliğinden bu sorunu yaşayan varmı başka

beats

beats

Üye
Nokia SID 2014'te, SEL ile ortak geliştirdikleri ekranları sergiledi. Bunlar ikiye ve üçe katlanabilen ekranlar; 2mm ve 4mm yarıçapında yaklaşık 100000 kez katlama ömrü olan ekranlar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows'un yakın gelecekte mobil cihazlarında kullanması öngörülüyor.VLC Player Ağustos ayında yayımlanması planlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve dakamon
luckysleven

luckysleven

Üye

1020 amoled kullaniyor ve grafige gore siyah ile beyaz arasinda neredeyse fark yok acaba bu son ufak guncelleme sonrasimi yapmislar bu testi ? Cunku son guncellemeden sonra isinma sorunu bitti ve sarj surem biraz uzadi hos beyaz temada deneme yapmadim daha

beats

beats

Üye
1020 amoled kullaniyor ve grafige gore siyah ile beyaz arasinda neredeyse fark yok acaba bu son ufak guncelleme sonrasimi yapmislar bu testi ? Cunku son guncellemeden sonra isinma sorunu bitti ve sarj surem biraz uzadi hos beyaz temada deneme yapmadim daha
WP8.1 ile yapılmış, fark yok dediğin 13 dakika:) Amoled beyazda çok harcar, deneme bile.

Üst Alt