İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Pocket file manager artık sd karttaki dosyaları görmüyor (video,müzik,resim) sizde de durum aynımı ?

PureFood

PureFood

Üye
Prognoza'ya bir şeyler oldu, günde defalarca güncellenen uygulama ben içine girmeden güncellenmiyor.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Dun akşamki güncellemeden sonra uygulamalarda bende bu sorun oldu ayrıca ayarlardada :(

EnqinOquz

Üye
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi telefonumda 8.1 güncellemesinin ardından bildirim sorunu ortaya çıktı. Özellikle Messenger ve Whatsapp çok sıkıntılı. Operatör olsa belki derim ama Wifi den gelmiyor mesajlar. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
Microsoft araştırmadan , batarya denemelerinde iki pil kullanılan prototip cihazları denediklerinden bahsedip yeni batarya teknolojilerini beklemeyeceklerini ve teknolojinin de şu anda bataryaları akılcı kullanmadığını söyledi. Denenen pillere de görev verileceğini söylemiş, yani çok çekirdekli işlemciler gibi bekleme modunda farklı performansta farklı çalışması gibi biri enerjiyi sağlarken diğeri pasif ya da iki pil de aktif halde olacak. İkiz pil kullanımında %50'lik pil artışı olabileceğini, ayrıca Windows Phone'un yazılım desteğinden de bahsetmiş ve platformun Wi-fi güç yönetimi ve araçlarıyla verimli batarya kullanımını da belirtmiş.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

EnqinOquz

Üye
Arkadaşlar lütfen yukarıda belirtmiş olduğum soruma yardım edebilir misiniz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Lumia 1520 için cp-623 kılıf alabileceğim herhangi bir yer bilen var mı arkadaşlar orijinal olmalı.

beats

beats

Üye
Öneri için sağolun, başka bildiği bir yer olan var mı acaba arkadaşlar ?Mağlum öğrencilik :)

Orijinal istiyorsan çok cüzi fiyatlar bekleme, elindeki Lumia 1520 nihayetinde.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
mesutcinik

mesutcinik

Üye

Orijinal istiyorsan çok cüzi fiyatlar bekleme, elindeki Lumia 1520 nihayetinde.
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yok

beats

beats

Üye
Doğru söylüyosun önerilerin için sağolBu arada en son yönlendirdiğin adresin stoklarında yok

İkisinde de var görünüyor.

mesutcinik

mesutcinik

Üye

İkisinde de var görünüyor.

Diğer adresi bulmuştum da siyah olduğu için uzak kaldım yine bimeksten alacağım sanırım

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu foursquare uygulamasında ben çek in yaparken arkadaş ekleyemiyorum kendimle birlikte acaba android uygulamasında bu varmı bu özellik? Bilen biri yazasrsa sevinirim.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bu foursquare uygulamasında ben çek in yaparken arkadaş ekleyemiyorum kendimle birlikte acaba android uygulamasında bu varmı bu özellik? Bilen biri yazasrsa sevinirim.
Ohooo, bir seneyi aşkın süredir bundan dert yakınıyoruz hepimiz.
Ekleme: Android ve iOS'ta mevcut.

beats

beats

Üye
Fiyatı düştü diye indireyim dedim satın aldım fakat wifi olmadığı için bir dahaki wifi bağlantınızda bir uygulama indirilecek diyordu baktım şu an yok niye diye tekrar bu linkten oyuna gittim bu sefer telefonunuzda kullanılamıyor diyor..
Nasıl bir şey bu anlamadım arkadaşlar sizde durum nasıl bi yardımcı olur musunuz?
Telefonum L920..

Bize her yer TrAbZoN ;)
Muhtemelen WP8.1 ön izleme kullanıyorsun. Spiderman 2 şu an sadece WP8 uyumlu, maalesef saçma ama öyle. Ama bende bir şey oldu dün indirmeye açıktı, satın alıp iptal ettim indirmeyi şimdi kapalı, sanırım Ttnetteki arıza ile sadece yurt dışı serverlara kısmi erişim vardı cihaz o karmaşada kendini WP8 yüklü kabul edip indirdi. :)
Dt-900: 50₺

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 aşırı ısınıyor. 8.1 kullanıyorum butun güncellemeler yapılı sizde durum ne?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Üst Alt