Film rulosu için 3gb vermişler daha önce yoktu ya da yeni farkediyorumAz önce e-posta geldi, 100 GB kaçırdın ama üzülmek yok dedi adamlar ve 20 GB verdiler. Böylelikle 50 GB oldu alanım
Lumia 820'lerdeki Müzik, Fotoğraf ve Videoların çoğalma sorununa kesin çözüm! - MaxiCepBu çoğalma sorunu bugün benimde başıma geldi ama sadece resimlerde oluyor yani çektiğim resim film rulosuna girdiğimde aynı resim bazen 5 bazen de 3,2 yani kafasına göre fakat müziklerde bir sorun yok
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

arkadasim nasil yaptin onu bende yukseltmek istiyordum . anlatirsan sevinirim.Az önce e-posta geldi, 100 GB kaçırdın ama üzülmek yok dedi adamlar ve 20 GB verdiler. Böylelikle 50 GB oldu alanım
Ben yapmadım. E-posta geldi. Ben de onayladım.arkadasim nasil yaptin onu bende yukseltmek istiyordum . anlatirsan sevinirim.
Hayır bulunmadım. 100 GB vermiş işte OneDrive hediyesi olarak ilk bilmem kaç bin kişiye, biz forum olarak kaçırdık saat tersliği olmuş, öbür gün de bu e-posta geldi teselli ettiler beni sanki hani 100 GB alanı kaçırdın al bu çam sakızı çoban armağanı gibilerindenpeki yani hic biyerden istekte felan bulunmadanmi geldi? sans diyelim ozaman.![]()

Banada vermişler teselli ikramiyesiniHayır bulunmadım. 100 GB vermiş işte OneDrive hediyesi olarak ilk bilmem kaç bin kişiye, biz forum olarak kaçırdık saat tersliği olmuş, öbür gün de bu e-posta geldi teselli ettiler beni sanki hani 100 GB alanı kaçırdın al bu çam sakızı çoban armağanı gibilerinden![]()
Bir sene sonra ne olacak acaba. Diyelim alanlarımız dolu ancak hediye GB bitti, bize ne önerecek.Banada vermişler teselli ikramiyesini![]()
Parasıyla almamızı önerecek tabi kiBir sene sonra ne olacak acaba. Diyelim alanlarımız dolu ancak hediye GB bitti, bize ne önerecek.

ben sormuştum yukarda bi yerde, muhtemelen o alanı satın almamız gerektiğine dair baskı olacakBir sene sonra ne olacak acaba. Diyelim alanlarımız dolu ancak hediye GB bitti, bize ne önerecek.

ben sormuştum yukarda bi yerde, muhtemelen o alanı satın almamız gerektiğine dair baskı olacak![]()
Onu biliyorum elbet, almadık diyelim ya da açmadık hiç surenin dolduğunun farkında da olamadık. O sırada o alanı kaplayan verilerimiz ne olacak ? Otomatik olarak silinecek mi mesela. Ben 7 gb dolduramıyorum 50'yi hiç dolduramam ama kullanan vardır elbetParasıyla almamızı önerecek tabi ki![]()