İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

angel_54

Üye
Guncelleme saati mi var nerden degistiriliyor

YkPkY

YkPkY

Üye
bu yöntemle değiştiriyorum.hangi saatte yaparsam bundan sonra o saatte düşüyor.akşam 8 yaptım mesela

PureFood

PureFood

Üye
Az önce e-posta geldi, 100 GB kaçırdın ama üzülmek yok dedi adamlar ve 20 GB verdiler. Böylelikle 50 GB oldu alanım :D

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
Az önce e-posta geldi, 100 GB kaçırdın ama üzülmek yok dedi adamlar ve 20 GB verdiler. Böylelikle 50 GB oldu alanım :D

Film rulosu için 3gb vermişler daha önce yoktu ya da yeni farkediyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood

skynet

Üye
Bu çoğalma sorunu bugün benimde başıma geldi ama sadece resimlerde oluyor yani çektiğim resim film rulosuna girdiğimde aynı resim bazen 5 bazen de 3,2 yani kafasına göre fakat müziklerde bir sorun yok :hmmm
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
lolaman

lolaman

Üye
Lumia 620 çok donuyor arkadaşlar sebebi nedir?Daha önceden ses açma kapama tuşu da bozulmuştu basmıyordu.Tamire yolladık format attılar geri yolladılar tuşu da tamir ettiler fakat telefon hala donuyor.2-3 kere format attılar fakat hala donuyor telefon güncellemeleri de tam.Donmasının sebebi kusurlu cihaz olmasından olabilir mi?Turkcellden alındı cihaz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada arkadaşlar bence telefonun ayarlar kısmının hakkında bölümünde veya farklı bölümünde telefonu başlat başlat seçeneği ve istenildiği satte oto kapama gibi bir ayar gelse süper ilk söylediğim kolay aslında ancak ikincisini yaparmı yapsa çoğu kişi kullanır mesela ben geceleyin şarkı dinlerden 02:00 da kapanması istiyorum bunun gibi bir şey gelmesi gerekiyor 3 parti uygulamalara izin verilmediği için onların yapması zorda bunu direk ms yapabilir bence

bmw_m6

bmw_m6

Üye

arkadasim nasil yaptin onu bende yukseltmek istiyordum . anlatirsan sevinirim.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
peki yani hic biyerden istekte felan bulunmadanmi geldi? sans diyelim ozaman. :)

PureFood

PureFood

Üye
peki yani hic biyerden istekte felan bulunmadanmi geldi? sans diyelim ozaman. :)
Hayır bulunmadım. 100 GB vermiş işte OneDrive hediyesi olarak ilk bilmem kaç bin kişiye, biz forum olarak kaçırdık saat tersliği olmuş, öbür gün de bu e-posta geldi teselli ettiler beni sanki hani 100 GB alanı kaçırdın al bu çam sakızı çoban armağanı gibilerinden :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
narnia16

narnia16

Üye
Hayır bulunmadım. 100 GB vermiş işte OneDrive hediyesi olarak ilk bilmem kaç bin kişiye, biz forum olarak kaçırdık saat tersliği olmuş, öbür gün de bu e-posta geldi teselli ettiler beni sanki hani 100 GB alanı kaçırdın al bu çam sakızı çoban armağanı gibilerinden :D
Banada vermişler teselli ikramiyesini :thumbup:

bmw_m6

bmw_m6

Üye
:agla2::agla2: ben 20 gb ta bile raziyim.

skynet

Üye
Bana ne ikramiye nede teselli çıktı :D Neyse ki 45+3Gb'ım var yeter şimdilik :ehe

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bir sene sonra ne olacak acaba. Diyelim alanlarımız dolu ancak hediye GB bitti, bize ne önerecek.
ben sormuştum yukarda bi yerde, muhtemelen o alanı satın almamız gerektiğine dair baskı olacak :)

PureFood

PureFood

Üye
ben sormuştum yukarda bi yerde, muhtemelen o alanı satın almamız gerektiğine dair baskı olacak :)

Parasıyla almamızı önerecek tabi ki :D
Onu biliyorum elbet, almadık diyelim ya da açmadık hiç surenin dolduğunun farkında da olamadık. O sırada o alanı kaplayan verilerimiz ne olacak ? Otomatik olarak silinecek mi mesela. Ben 7 gb dolduramıyorum 50'yi hiç dolduramam ama kullanan vardır elbet

Üst Alt