ÖEY
Üye
Hadi yaAbi o olay arada sırada yine oluyor ben insider'ın music stop özelliğiyle hallediyorum
Ben de gdr2 ile halledildi sanıyordum. Ne müzik çalarmış arkadaş açtın mı kurtulamıyorsun! Olaya bak! 

Hadi yaAbi o olay arada sırada yine oluyor ben insider'ın music stop özelliğiyle hallediyorum
Ben de gdr2 ile halledildi sanıyordum. Ne müzik çalarmış arkadaş açtın mı kurtulamıyorsun! Olaya bak! 

yakaya yapıştımmı bırakmıyor abiHadi yaBen de gdr2 ile halledildi sanıyordum. Ne müzik çalarmış arkadaş açtın mı kurtulamıyorsun! Olaya bak!
![]()

ilk olarak toplam kullanılabilir alan 29gb 920 de öyle gösteriyor hiç bir cihaz veya hafıza kartı tamamını kullandırmaz bende doğru gösteriyor 13 kapasitede gösteriyor 13,47 telefon depolamada bunun neden böyle olduğunu bende bilmiyorumTelefon depolama hafızası bölümünde yazanları topladım 17,5 gb çıktı ama 23gb dolu görünüyor max hafıza 32 gb olmalı ama 28 bu fazla dolu görünmesinin sebebi ne olabilir.
+kapasite kontrolünde diğer klasörü 12 gb olmuş
kapasiteden geçici dosyaları sil diyin sorun çözülür büyük ihtimal geçici dosyayı 2-3 defa sil diyin en ilk sildiğim büyük kısmını siliyor sonra sildiğim biraz daha azalma oluyordu birde oda olmazsa ie den geçmişi silin bakın birkapasite ikisinde de 28 dolu gösteriyor benim toplam 29 gb zatenDiğer klasörü aslında 12 gb olmalı telefon hafızası bölümünde de ama göstermiyor bunu orada diğeri düşük gösteriyor o yüzden toplam tutmuyor. 12 gb diğer klasörü var şimdi neyse nasıl boşaltabilirim
![]()
anladım çok teşekkür ederimFırsatlar konusunda battery performansın bitiş süresi için demiştim.
bugün yükledim güzel güncellemesi de hoş yalnız bir sorun oluştu onuda sormak istedim 2 saat kadar sürede bataryam %92 ye düştü biraz ps oynadım Bi ara telefonu elime aldım ateş gibiydi sonra program batarya hızlı tükeniyor diye uyarı verdi Bi baktım şarj &52 ye düşmüş neden oldu anlamadım herhangi bişeyde yapmadım telefonda oyun program falanda açık değildi neden olabilirAçıkçası bu tür pil uygulamalarının çok şarj harcadığı kanaatindeyim, misal insider çok güzel uygulama ama arkaplanda çalıştığı zaman çok şarj yiyor bunu denedim kaldırdığım zaman da dikkat ettim eskiye nazaran daha iyi pil süresi oluştu bir de pil %80 in altına inince daha hızlı tükeniyor, oyun meselesine gelince şimdiki lumiaları bilmem ama bizim modeller yani ilkler daha fazla şarj harcıyor bazı oyunlar da arkaplanda çalışabiliyor kontrol etmek lazım ben arkaplanda şuan 3-4 uygulamayı aşmıyorum günü tamamlayacak seviyede kalıyor.anladım çok teşekkür ederimbugün yükledim güzel güncellemesi de hoş yalnız bir sorun oluştu onuda sormak istedim 2 saat kadar sürede bataryam %92 ye düştü biraz ps oynadım Bi ara telefonu elime aldım ateş gibiydi sonra program batarya hızlı tükeniyor diye uyarı verdi Bi baktım şarj &52 ye düşmüş neden oldu anlamadım herhangi bişeyde yapmadım telefonda oyun program falanda açık değildi neden olabilir
insider sarj yemiyor deneme yapıldı konu içerisinde geçmiş mesajlardersinde bulabilirsinizAçıkçası bu tür pil uygulamalarının çok şarj harcadığı kanaatindeyim, misal insider çok güzel uygulama ama arkaplanda çalıştığı zaman çok şarj yiyor bunu denedim kaldırdığım zaman da dikkat ettim eskiye nazaran daha iyi pil süresi oluştu bir de pil %80 in altına inince daha hızlı tükeniyor, oyun meselesine gelince şimdiki lumiaları bilmem ama bizim modeller yani ilkler daha fazla şarj harcıyor bazı oyunlar da arkaplanda çalışabiliyor kontrol etmek lazım ben arkaplanda şuan 3-4 uygulamayı aşmıyorum günü tamamlayacak seviyede kalıyor.
Insider proyu arkaplanda açık şekilde şarj bildirimlerini gösterir halde uzun süre kullandım maalesef kendi kendine bayağı şarj harcıyor ama sadece kısayolları için kullanıp arkaplanı kapatınca normal çalışıyor genelde arkaplanda çalışan pil uygulamarı da böyle şuan hiçbirini kullanmıyorum daha iyi durumda pil. Neyse çok uzatmayalım bunlar kişisel düşünceler illa da tek doğru vardır diye uğraşmayayım cihazlar herkesin elinde var kendi değerlendirmesini yapabilirler gerektiği zaman dahil olabiliriz.insider sarj yemiyor deneme yapıldı konu içerisinde geçmiş mesajlardersinde bulabilirsiniz
buyur sana daha önceden paylaştığım bir denemeyi tekrar gösteryimiInsi
Insider proyu arkaplanda açık şekilde şarj bildirimlerini gösterir halde uzun süre kullandım maalesef kendi kendine bayağı şarj harcıyor ama sadece kısayolları için kullanıp arkaplanı kapatınca normal çalışıyor genelde arkaplanda çalışan pil uygulamarı da böyle şuan hiçbirini kullanmıyorum daha iyi durumda pil. Neyse çok uzatmayalım bunlar kişisel düşünceler illa da tek doğru vardır diye uğraşmayayım cihazlar herkesin elinde var kendi değerlendirmesini yapabilirler gerektiği zaman dahil olabiliriz.
yedeklerde gizli dosyalar var artist klasörü gibi o klasörleri sil tekrar at düzelir diye düşünüyorum
Arkadaşlar bilenler cevap verebilirmi , ben lumia 520 telefonumda kilit tuşunu etkisiz hale getirip çift tıkla açmak istiyorum telefonu bir yol var mıdır ?
system tiles uygulamasında ekran üzerinden telefonu kilitleme var onula birlikte çift vuruşla uyandırmayı kullanırsan tuşla işin kalmaz