İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi o olay arada sırada yine oluyor ben insider'ın music stop özelliğiyle hallediyorum
Hadi ya :( Ben de gdr2 ile halledildi sanıyordum. Ne müzik çalarmış arkadaş açtın mı kurtulamıyorsun! Olaya bak! :D:D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik

mesutcinik

mesutcinik

Üye
efeler12

efeler12

Üye
Telefon depolama hafızası bölümünde yazanları topladım 17,5 gb çıktı ama 23gb dolu görünüyor max hafıza 32 gb olmalı ama 28 bu fazla dolu görünmesinin sebebi ne olabilir.

+kapasite kontrolünde diğer klasörü 12 gb olmuş

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefon depolama hafızası bölümünde yazanları topladım 17,5 gb çıktı ama 23gb dolu görünüyor max hafıza 32 gb olmalı ama 28 bu fazla dolu görünmesinin sebebi ne olabilir.

+kapasite kontrolünde diğer klasörü 12 gb olmuş
ilk olarak toplam kullanılabilir alan 29gb 920 de öyle gösteriyor hiç bir cihaz veya hafıza kartı tamamını kullandırmaz bende doğru gösteriyor 13 kapasitede gösteriyor 13,47 telefon depolamada bunun neden böyle olduğunu bende bilmiyorum

efeler12

efeler12

Üye
kapasite ikisinde de 28 dolu gösteriyor benim toplam 29 gb zaten :D Diğer klasörü aslında 12 gb olmalı telefon hafızası bölümünde de ama göstermiyor bunu orada diğeri düşük gösteriyor o yüzden toplam tutmuyor. 12 gb diğer klasörü var şimdi neyse nasıl boşaltabilirim :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kapasite ikisinde de 28 dolu gösteriyor benim toplam 29 gb zaten :D Diğer klasörü aslında 12 gb olmalı telefon hafızası bölümünde de ama göstermiyor bunu orada diğeri düşük gösteriyor o yüzden toplam tutmuyor. 12 gb diğer klasörü var şimdi neyse nasıl boşaltabilirim :D
kapasiteden geçici dosyaları sil diyin sorun çözülür büyük ihtimal geçici dosyayı 2-3 defa sil diyin en ilk sildiğim büyük kısmını siliyor sonra sildiğim biraz daha azalma oluyordu birde oda olmazsa ie den geçmişi silin bakın bir

efeler12

efeler12

Üye
hepsini yaptım max 300 mb açıldı sonuç: şu an çaktım formatı yedekleri yüklüyorum

pissed26

pissed26

Üye
Fırsatlar konusunda battery performansın bitiş süresi için demiştim.
anladım çok teşekkür ederim:) bugün yükledim güzel güncellemesi de hoş yalnız bir sorun oluştu onuda sormak istedim 2 saat kadar sürede bataryam %92 ye düştü biraz ps oynadım Bi ara telefonu elime aldım ateş gibiydi sonra program batarya hızlı tükeniyor diye uyarı verdi Bi baktım şarj &52 ye düşmüş neden oldu anlamadım herhangi bişeyde yapmadım telefonda oyun program falanda açık değildi neden olabilir

beats

beats

Üye
anladım çok teşekkür ederim:) bugün yükledim güzel güncellemesi de hoş yalnız bir sorun oluştu onuda sormak istedim 2 saat kadar sürede bataryam %92 ye düştü biraz ps oynadım Bi ara telefonu elime aldım ateş gibiydi sonra program batarya hızlı tükeniyor diye uyarı verdi Bi baktım şarj &52 ye düşmüş neden oldu anlamadım herhangi bişeyde yapmadım telefonda oyun program falanda açık değildi neden olabilir
Açıkçası bu tür pil uygulamalarının çok şarj harcadığı kanaatindeyim, misal insider çok güzel uygulama ama arkaplanda çalıştığı zaman çok şarj yiyor bunu denedim kaldırdığım zaman da dikkat ettim eskiye nazaran daha iyi pil süresi oluştu bir de pil %80 in altına inince daha hızlı tükeniyor, oyun meselesine gelince şimdiki lumiaları bilmem ama bizim modeller yani ilkler daha fazla şarj harcıyor bazı oyunlar da arkaplanda çalışabiliyor kontrol etmek lazım ben arkaplanda şuan 3-4 uygulamayı aşmıyorum günü tamamlayacak seviyede kalıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Açıkçası bu tür pil uygulamalarının çok şarj harcadığı kanaatindeyim, misal insider çok güzel uygulama ama arkaplanda çalıştığı zaman çok şarj yiyor bunu denedim kaldırdığım zaman da dikkat ettim eskiye nazaran daha iyi pil süresi oluştu bir de pil %80 in altına inince daha hızlı tükeniyor, oyun meselesine gelince şimdiki lumiaları bilmem ama bizim modeller yani ilkler daha fazla şarj harcıyor bazı oyunlar da arkaplanda çalışabiliyor kontrol etmek lazım ben arkaplanda şuan 3-4 uygulamayı aşmıyorum günü tamamlayacak seviyede kalıyor.
insider sarj yemiyor deneme yapıldı konu içerisinde geçmiş mesajlardersinde bulabilirsiniz

beats

beats

Üye
iInsi
insider sarj yemiyor deneme yapıldı konu içerisinde geçmiş mesajlardersinde bulabilirsiniz
Insider proyu arkaplanda açık şekilde şarj bildirimlerini gösterir halde uzun süre kullandım maalesef kendi kendine bayağı şarj harcıyor ama sadece kısayolları için kullanıp arkaplanı kapatınca normal çalışıyor genelde arkaplanda çalışan pil uygulamarı da böyle şuan hiçbirini kullanmıyorum daha iyi durumda pil. Neyse çok uzatmayalım bunlar kişisel düşünceler illa da tek doğru vardır diye uğraşmayayım cihazlar herkesin elinde var kendi değerlendirmesini yapabilirler gerektiği zaman dahil olabiliriz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iInsi

Insider proyu arkaplanda açık şekilde şarj bildirimlerini gösterir halde uzun süre kullandım maalesef kendi kendine bayağı şarj harcıyor ama sadece kısayolları için kullanıp arkaplanı kapatınca normal çalışıyor genelde arkaplanda çalışan pil uygulamarı da böyle şuan hiçbirini kullanmıyorum daha iyi durumda pil. Neyse çok uzatmayalım bunlar kişisel düşünceler illa da tek doğru vardır diye uğraşmayayım cihazlar herkesin elinde var kendi değerlendirmesini yapabilirler gerektiği zaman dahil olabiliriz.
buyur sana daha önceden paylaştığım bir denemeyi tekrar gösteryim
sarj konusunda şöyle bir denemem oldu bu gün insidırı denedim ancak pek fark etmediğini gördüm şöyle bir deneme yaptım ilk başta insider arka planda açık ayarda ve telefon hiç bir uygulama açık degil ve 1 saat boyunca kapalı kaldı ellemedim hiç bir kere baktım değerleri aldım kapadım 1 saat sonra tekrar bakıp sonuçları tekrar yazdım daha sonra insidırı silip tekrar aldım sonuçlar şu şekilde
insidır kurlu iken %56 olan sarjım 1 saat sonra %55 2 saat sonra %54'e indi
insidırı sildikten sonra %39 olan sarjım 1 saat sonra %37 2 saat sonra %36 indi burdan da görülecegi gibi aynı sonuçlar değişen pek bir şey yok testi wifi kapalı iken yapmıştım birde açık iken tekrar yapacağım
wifili tekrar test ettim onda da şöyle sonuç aldım kısaca aynı aslında ama uzn hali şöyle
insidir ve wifi açık iken telin tuş klidi kilitli tabiki ilk başta %31 di 1 saat sonra %29 2 saat sonra %27 ye düştü aslında aklımda birde tuş kilidi sürekli açık denemek varda onuda yaparım birazdan
tuş kilidi asla kapanmayacak şekilde ayarlı yani ekran devamlı açık wifi açık devamlı arka plan insider açık performans testi sonuçları
ilk başta %27 olan sarjım 1 saat sonra %23 e indi 2 saat sonra %19 da kapandı sizce nasıl yorumları bekliyorum bu kadar test sonucuna varırsak insider fazla sarj yemiyor başka bir test önerisi olan varsa söylesin onuda deniyelim benim aklıma gelen herşeyi denedim sarjın bir miktar azalması telefonun kendi şebeke harcama falan bu arada bu testlerin hiç birince pil tasarruf modu açık değildi
buna göre insider sarj yemiyor ben bir çok şekilde denedim bu verilere dayanarak söylüyorum diğer batarya programlarını bilemem ama

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihaza reset atmak istedim yedeklerimi yaptım fakat şimdi muziklerimi geri yüklüyorum hiçbirinin ismi yazmıyor hepsi bilinmiyor yazıyor ne yapmam gerek

efeler12

efeler12

Üye
yedeklerde gizli dosyalar var artist klasörü gibi o klasörleri sil tekrar at düzelir diye düşünüyorum

bj_kmurat

Üye
Lumia 920 ekranı üstüne yere düşürdüm hiçbir sıkıntı yok yalnızca titreşimi Bi çalışıyor Bi çalışmıyor. Servise versem yere düştüğünü anlarlar mı

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Arkadaşlar bilenler cevap verebilirmi , ben lumia 520 telefonumda kilit tuşunu etkisiz hale getirip çift tıkla açmak istiyorum telefonu bir yol var mıdır ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar bilenler cevap verebilirmi , ben lumia 520 telefonumda kilit tuşunu etkisiz hale getirip çift tıkla açmak istiyorum telefonu bir yol var mıdır ?

system tiles uygulamasında ekran üzerinden telefonu kilitleme var onula birlikte çift vuruşla uyandırmayı kullanırsan tuşla işin kalmaz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkdaşlar bir sorum olucak bende şuan stopmusic programı kullanmak istiyorum ancak arka planda çalıştırmıyor ve arka plan ayarlarında gözükmüyor ilk kısımda 2 kısımda da yok aslında bunu kullanan varmı aranızda veya buna benzer müsic durdurma arka planda çalışan bir şey ben 2-3 tane denedim bunun dışında onlarda uygulamada iken çalışıyor arka olanda çalışmıyor öneriniz varmı bu konuda acaba

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
system tiles uygulamasında ekran üzerinden telefonu kilitleme var onula birlikte çift vuruşla uyandırmayı kullanırsan tuşla işin kalmaz

amacım telefon başkasının eline geçerse açamasın :D

Üst Alt