İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar şarjım çok hızlı gidiyor ne yapmalıyım arka planda sadece 3 uygulama çalısıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
blackdan sonra benimkide uçuşta

tgoksen1

Üye
Arkadaslar black devloperdan kulanıyorum betasını ve telefon cepımdeyken bırden ısınıyor patlayacak gıbı olur 10 dakıda boyle ısınıık kalıyor sarjım %85 ıken %50ye falan dusuyor sonra tekrar aynı sey oluyor ve telefeonun sarjı bıtıyor kapanıyor çözumu var mı servıse versem mı?

skynet

Üye
Arkadaslar black devloperdan kulanıyorum betasını ve telefon cepımdeyken bırden ısınıyor patlayacak gıbı olur 10 dakıda boyle ısınıık kalıyor sarjım %85 ıken %50ye falan dusuyor sonra tekrar aynı sey oluyor ve telefeonun sarjı bıtıyor kapanıyor çözumu var mı servıse versem mı?
Sık olmasa da arada o ısınma sorunu bende de oluyor :dry:

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1

skynet

Üye
Telefonda yüklü olan bir uygulamada sebep olabilir bence sıfırdan sistemi kurup birde öyle dene

beats

beats

Üye
Uzun süre kullanım olunca cihaz hızlı şarj harcamaya başlıyor bir de pil kullanımı var tabi, bazı uygulamalar gereksiz çalışıyor misal System tiles onun ekran kilidi aslında basıp tuş kilidini yapınca uygulama açık kalıyor arkaplanda çok şarj yiyor bazen telefonu meşgul ediyor açılmasını dahi engellediği oluyor bunun gibi uygulamalar da var, çalışması problemli olan.

• Beğen
Tepkiler: skynet

tgoksen1

Üye
Uzun süre kullanım olunca cihaz hızlı şarj harcamaya başlıyor bir de pil kullanımı var tabi, bazı uygulamalar gereksiz çalışıyor misal System tiles onun ekran kilidi aslında basıp tuş kilidini yapınca uygulama açık kalıyor arkaplanda çok şarj yiyor bazen telefonu meşgul ediyor açılmasını dahi engellediği oluyor bunun gibi uygulamalar da var, çalışması problemli olan.
Hocam tam senin dediğin gibi oldu system tilesden ekran kilidini kulaniyordum ondan uyguluma acik kalinca ısınıyor ve şarj yiyordu onun için kullanan varsa kullanmasin

• Beğen
Tepkiler: skynet
enessrsy

enessrsy

Üye
Ben şimdiye kadar diğer klasörüm hiç şişmediği için çözümü konularına da bakmamıştım ama geçen hafta 1.2gb iken şu anda 4.4gb uğraştım ama (geçmişi sil vs.) hiç azalma olmadı. Baktım bulamadım da çözümü var mıdır acaba?

bueras

Üye
Benim sorunum Lumia 520 gta : sa yüklenirken %11 de Game Data Download Error yazıyor yardımcı olurmusunuz

realname11

Üye
Beyler black den sonra telefondaki videolar, resimler 3 er tane gözükmeye başladı. 2, 3 kere hafıza kartını biçimlendirdim ama tekrar aynı şekilde 3 tane çıkıyor 1 resimden çözümü yok mu bunun ? sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.

serinaga

serinaga

Üye
Beyler black den sonra telefondaki videolar, resimler 3 er tane gözükmeye başladı. 2, 3 kere hafıza kartını biçimlendirdim ama tekrar aynı şekilde 3 tane çıkıyor 1 resimden çözümü yok mu bunun ? sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.

Maalesef telefonu fabrika ayarlarına sıfırlaman gerekecek. Ama endişelenecek bir durum yok, telefon yedeği aldığında ne rehber, ne mesajlar, ne de uygulamaların gidiyor. Hepsi tekrar geri geliyor ancak bu biraz zaman alabilir. Tavsiye : Hafıza kartına resim müzik ve video aktarırken wp8 PC uygulamasını kullan, o zaman sorun olmuyor ...

angel_54

Üye
Arkadaslar benim hala guncelleme gelmeme gibi bir sikintim var tektek guncellemekten silildim yaa varmi baska bir sozum reset format ise yaramadi

YkPkY

YkPkY

Üye
resetle oluyor.
güncelleme saatini değiştiriyorum ben öyle.
net açıkken resetle,her resetlediğindede mağazaya bir kere aç kapa yap bekle.mutlaka olacak

Üst Alt