İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

carew89

carew89

Üye
beyler format atsam black gidermi ? yani tekrardan güncellemeye gerek kalırmı formattan sonra ? 520 ?

beats

beats

Üye
beyler format atsam black gidermi ? yani tekrardan güncellemeye gerek kalırmı formattan sonra ? 520 ?
Sıfırlamadan bahsediyorsan black silinmez sistem uygulamalarını güncellersin açtıktan sonra, NSU ile flash atacaksan zaten black yükler yine uygulamaları güncellersin.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
carew89

carew89

Üye
arkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum :(

beats

beats

Üye
arkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum :(
Sistem uygulamalarını güncelledin mi ?

capkino06

Üye
Benim tavsiyem zaten sıfırlamışsın NSU dan black i yüklemen ve cihaz kurulumu bittiğinde ilk işin lumia pusher uygulamasını indirip sistem uygulamalarını vs güncelleyip telefonu yeniden başlatman ben güncelleme geldiğinde öyle yaptım :)

carew89

carew89

Üye
yok yahu hotmailde eşitlenmiyor internet bağlantısında sorun yok.

capkino06

Üye
yok yahu hotmailde eşitlenmiyor internet bağlantısında sorun yok.
Sorun tam olarak nedir? telefonu sıfırlayıp tekrar kurulum yaptığınızda aynı e-posta adresinizi girmezseniz yedeğiniz yüklenmez.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bu GetThemAll diye bir uygulama var müzikleri ve videoları skydrive a kaydediyormuş . Peki ben daha sonra bu indirdiğim müziği skydrive dan dinlemek istesem internet bağlantısı gerektirir mi ?

beats

beats

Üye
Beyler bu GetThemAll diye bir uygulama var müzikleri ve videoları skydrive a kaydediyormuş . Peki ben daha sonra bu indirdiğim müziği skydrive dan dinlemek istesem internet bağlantısı gerektirir mi ?
Evet kaydetmiyor çünkü onedriveda şuan pcdeki gibi çevrimdışı kullan özelliği yok.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
efeler12

efeler12

Üye
3 kolon olduğunda hafif aşağı nince üsttekiler sıfırlanıyor mu ben 2 kolonda çok sıkıntısını çekiyorum bunun

• Beğen
Tepkiler: parberk99
umitarig

umitarig

Üye
arkadaşlar internet explorer den facebook a giriyorum ama yazıların resimlerin kalitesi çok düşük bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Vine,instagram olsun bu tür programlarda Türkiye sunucusuna bağlanamıyorum yani Türklerin yaptıkları vine ları yada Türk instagram kullanıcılarını göremiyorum.Hep yabancılar çıkıyor bunun çözümü var mı?Dil bölge ayarları her zaman Türkiye ve Türkçe bunu söyliyim

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler system tiles güncelleme almış hala şarjı sömürüyor mu var mı değişiklik ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
beyler lumia 1320 almayı düşünüyorumda vatanda acaba hediye çeki imkanı varmı, hani taksit olayı bittiği için

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 925 klavye boyutunu nasıl ayarlarız? klavyeyi açınca ekranın yarısını kaplıyor, iki üstteki mesajı göremiyorum.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
çok yer kaplıyor bee, nerdeyse ekranın tamamı klavye olacak, lumia 520 de onu ayarlayabiliyordum sanki? benmi yanlışım acaba?

Üst Alt