İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Onu biliyorum elbet, almadık diyelim ya da açmadık hiç surenin dolduğunun farkında da olamadık. O sırada o alanı kaplayan verilerimiz ne olacak ? Otomatik olarak silinecek mi mesela. Ben 7 gb dolduramıyorum 50'yi hiç dolduramam ama kullanan vardır elbet
öyle kişisel verileri pat diye silemezler yıkarlar microsoftu :) ben de senin gibi pek kullanmıyorum bulut depolamayı ama sadece verilerini bulutta saklayan bir çok kişi var, sadece sürekli mail atarlar işte alın alın, ya da belki de alanı satın alana kadar onedrive hesabına erişimi engelleyebilirler, silmekten daha mantıklı :)

PureFood

PureFood

Üye
öyle kişisel verileri pat diye silemezler yıkarlar microsoftu :) ben de senin gibi pek kullanmıyorum bulut depolamayı ama sadece verilerini bulutta saklayan bir çok kişi var, sadece sürekli mail atarlar işte alın alın, ya da belki de alanı satın alana kadar onedrive hesabına erişimi engelleyebilirler, silmekten daha mantıklı :)
Ya da zamanından önce posta atmaya başlarlar verilerinizi ayarlayın diye, ya da satın alır derler doğru:)

ladex

Üye
arkadaşlar lumia 520 aldım, data sense'den aylık kullanımı 1 gb ile sınırlandırdım, ama güncelleme yaparken veya mağazadan bişey indirirken wifi devamlı bağlı olduğu halde hücresel şebekeden indiriyor ve kotayı aşıyorum. bunun bir çaresi var mıdır??

YkPkY

YkPkY

Üye
wifi etkin noktalarına otomatik bağlan seçeneğini tıkla.

ladex

Üye
wifi etkin noktalarına otomatik bağlan seçeneğini tıkla.
hocam, ileri duzeydeki tum secenekleri de daha once isaretlemistim, zaten otomatik baglanmada sorun yok, wifiye devamli bagli gozukuyor ama magazadan indirme veya guncelleme oldugunda sebekeden indiriyor, gozden kacirdigim baska bisey var sanirim.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
hocam, ileri duzeydeki tum secenekleri de daha once isaretlemistim, zaten otomatik baglanmada sorun yok, wifiye devamli bagli gozukuyor ama magazadan indirme veya guncelleme oldugunda sebekeden indiriyor, gozden kacirdigim baska bisey var sanirim.

Wifi bağlandı olarak gösterse de bazen tam bağlanmıyor, tam bağlandıktan sonra dene, hiç olmadı 'şebeke'den 'veri bağlantısı'nı kapat öyle indir.

ladex

Üye
Sagolun hocam, tskler..

carew89

carew89

Üye
Arkadaşlar asphalt 8 yüklemeye çalışıyorum yaklaşık 1 saattir ama ne yaptım ne ettim bir turlu yükleyemedim, telefon depolama limitine ulaştınız diyor. Neredeyse bütün programları sildim, oyunlarında hepsini silip feda ettim ama gene yok. Kapasite kontrolden kullanılabilir alan 2 gb diyor yahu. Yardımlarınızı bekliyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
asphalt ın download dosyası 2gb den fazla.sabredin.8.1de yüklersin

hookword

hookword

Üye
Asphalt 8 3.2 gb alan istiyor yanlış hatırlamıyorsam

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar oyunlar hub ında tuhaf değişiklikler olmuş .. En son ziyaret edilenler eklenmiş

shirvani

Üye
L520 kullaniyorum dun my talking tomu guncelleledikden sonra kayib oldu.ama magazada yuklu gozukuyor .nerede ola bilir?

ladex

Üye
Wifi bağlandı olarak gösterse de bazen tam bağlanmıyor, tam bağlandıktan sonra dene, hiç olmadı 'şebeke'den 'veri bağlantısı'nı kapat öyle indir.
hocam 1 soru daha sorabilir miyim, dediğiniz gibi veri bağlantısını kapatınca evin alt katındaki modeme wifi bağlanıyorum sorun yok, ama en üst katta router kullanıyoruz, veri bağlantısı kapalı olunca ve routera bağlanınca internet bağlantısı olmuyor, veri bağlantısını tekrar açmak zorunda kalıyorum, böyle olunca yine şebekeden kota harcıyor. bunun bir çözümü var mıdır yoksa yapacak bir şey yok mu? tekrar sağolun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam 1 soru daha sorabilir miyim, dediğiniz gibi veri bağlantısını kapatınca evin alt katındaki modeme wifi bağlanıyorum sorun yok, ama en üst katta router kullanıyoruz, veri bağlantısı kapalı olunca ve routera bağlanınca internet bağlantısı olmuyor, veri bağlantısını tekrar açmak zorunda kalıyorum, böyle olunca yine şebekeden kota harcıyor. bunun bir çözümü var mıdır yoksa yapacak bir şey yok mu? tekrar sağolun.
leptopda ben veri bağlantısı açtığımda şöyle bazı sorunlar oluyor yardımcı olur haralde şimdi ilk wifi açtığımda hemen bağlanıp nete girmeye çalıştığımda hemen girmiyor orada max 1dk falan beklemen gerekebilir arada bende de net gelmiyor bu durumda wifi kapatıp tekrar açıyorum sen bu sorunu modermde yaşagıdın için belki morderme rest atabilirsin veay bazı arkadaşlar bazı ayarlarını değiştirerek sorunu çözüyorlardı

ladex

Üye
leptopda ben veri bağlantısı açtığımda şöyle bazı sorunlar oluyor yardımcı olur haralde şimdi ilk wifi açtığımda hemen bağlanıp nete girmeye çalıştığımda hemen girmiyor orada max 1dk falan beklemen gerekebilir arada bende de net gelmiyor bu durumda wifi kapatıp tekrar açıyorum sen bu sorunu modermde yaşagıdın için belki morderme rest atabilirsin veay bazı arkadaşlar bazı ayarlarını değiştirerek sorunu çözüyorlardı
sağolun, yani modeme veya routera bağlanmamda sorun yok, sadece telefondan veri bağlantısını kapatıp routera bağlandığımda internet yok, ama aynı veri bağlantısı kapalıyken modeme bağlanıp nete girebiliyorum, modeme bağlanıp nete girmemde hiç sorun yok veri bağlantısı kapalıyken, problem routerda. bilmiyorum dediğiniz gibi bir ayarı vardır belki.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar birşey soracağım.Oyun güncellemelerinde bazıları oyunun full boyutunu bir daha yüklüyor.Bunun sebebi nedir?Mesela 800mb oyunsa güncelleme geldi gösteriyor güncelle diyorum bir 800 daha yüklüyor.Oyun telefonumda varken

beats

beats

Üye
Arkadaşlar birşey soracağım.Oyun güncellemelerinde bazıları oyunun fu ll boyutunu bir daha yüklüyor.Bunun sebebi nedir?Mesela 800mb oyunsa güncelleme geldi gösteriyor güncelle diyorum bir 800 daha yüklüyor.Oyun telefonumda varken
Bu durumun WP8.1 ile düzeleceği sadece güncellemeyi alacağından bahsedilmişti.

Üst Alt