İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

barbin3900

barbin3900

Üye
yaw telefonu yeni doldurdum şarj %100 kalan tahmini süre 11 saat diyor nasıl bir iştir bu anlamadım gitti

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaw telefonu yeni doldurdum şarj %100 kalan tahmini süre 11 saat diyor nasıl bir iştir bu anlamadım gitti

kalan tahmini sureyi bir onceki şarj suresi ve anlik kullanim şekline gore hesapliyor. Yani iki saat bişey yapma şarj %95'e duşer ama kalan sure artar.

uMTOku

Üye
Arkadaşlar mtp sorunu oldu cihazı tanımıyor pc windows 8 64 bit pro windows phone programı da yüklü ne yapabilirim

phantomddl

Üye
İnanma bence, ben 3 saat önce çıkardım 6 gün diyor kalan süreye :ehe Uçuş modunda tutsam o kadar dayanmaz.

uMTOku

Üye
Arkadaşlar mtp sorunu oldu cihazı tanımıyor pc windows 8 64 bit pro windows phone programı da yüklü ne yapabilirim demiştim ama

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Bu tip kazalar sonucu oluşan hasarlar ancak telefon "sigorta kapsamındaysa" ücretsiz onarılır diye biliyorum.
Normal garanti bunu karşılamaz, dolayısıyla Nokia Shop'un ücretsiz yapacağını sanmıyorum.
Tedbirsizlik sonucu oluşacak hasarlar garanti kapsamına girmez.

Evet Bu tip olayları sigorgatasız karşılamıyorlar Bence bu tip telefonları mutlaka sigorga yaptırmak lazım zira cihaz çok pahalı yazık olmuş Alacak arkadaşlara da ders olmuş ben dahil tabi sigorta şart icat çıkartmayın sigorta önemli

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Telefona sigorta olarak samsung galaxy s3 kılıfı aldım şimdilik gözüm korktu

phantomddl

Üye
Abi bende almıştım s3 kılıfı ama çok zor girip çıkıyor, çizer diye bıraktım. Nasıl bir kılıf seninkisi tam uyuyor mu?

Placebo-

Placebo-

Üye
Vuvv kulaklıklar akıyor. :yuru

barbin3900

barbin3900

Üye

bende baktım s3 kılıflarına ama olmadı ebay.comdan sipariş verdim deri kılıf bakalım ne zaman gelecek

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
abi biriniz otgyu deneyin ya

t_a_k_ii

Üye
Nokia lumia 920 kullanan arkadaşlardan ricam acaba cihaz 1080p çözünürlükdeki her formatta(avi,mp4,mkv) videoları rahatlıkla oynatabiliyomu.İkinci olarak bir N9 kullanıcısı olarak telefonun ses seviyesinin düşüklüğünden yakınıyorum,acaba lumia 920 de ses seviyesi nasıl(örn;galaxy s3,sony xperia s'e oranla).Gerçekten bu özellikler bu teli almamda büyük etken olacak.Yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

laplace06

laplace06

Üye
benimde merak ettiğim bir husus var acaba gelen arama ekranı nasıl buraya ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz

herkese hayırlı olsun teşekkürler

komando04

komando04

Üye
Nokia lumia 920 kullanan arkadaşlardan ricam acaba cihaz 1080p çözünürlükdeki her formatta(avi,mp4,mkv) videoları rahatlıkla oynatabiliyomu.İkinci olarak bir N9 kullanıcısı olarak telefonun ses seviyesinin düşüklüğünden yakınıyorum,acaba lumia 920 de ses seviyesi nasıl(örn;galaxy s3,sony xperia s'e oranla).Gerçekten bu özellikler bu teli almamda büyük etken olacak.Yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kardeşim birinci soruna cevabım:evet destekliyor.ikinci soruna cevabım:gerçekten ses mükemmel çıkıyor n9dan çok daha yüksek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hakikaten asıl konu acayip arkadaşın telefonu malum kırılmış cam
eee hani çivi çakılıyor, fırlatılıyor, mala niyetine kullanılıyor ,say say bitmez bebeklere oyuncak bile oldu
Çok amaçlı telefon görevi üstlendi o kadar video vardıki arkadaş hava alanında efsane sona erdi
hepsi yalanmıydı nokia bizi aldattımı tamam kırılmaz değil diyeceksiniz kırılmaya daha dayanıklı cam diyeceksiniz ama
sihir valizin çarpmasımı yani neden oldu ?

Üst Alt