DenizhaNq
Üye
usb otg var mı rica etsem cevap verir misiniz?2 kişi oldu.. Halla halla.. Bazı cihazlar sorunlu mu acaba.
usb otg var mı rica etsem cevap verir misiniz?2 kişi oldu.. Halla halla.. Bazı cihazlar sorunlu mu acaba.
usb otg var mı rica etsem cevap verir misiniz?

yaw telefonu yeni doldurdum şarj %100 kalan tahmini süre 11 saat diyor nasıl bir iştir bu anlamadım gitti
yaw telefonu yeni doldurdum şarj %100 kalan tahmini süre 11 saat diyor nasıl bir iştir bu anlamadım gitti
İnanma bence, ben 3 saat önce çıkardım 6 gün diyor kalan süreyeyaw telefonu yeni doldurdum şarj %100 kalan tahmini süre 11 saat diyor nasıl bir iştir bu anlamadım gitti
Uçuş modunda tutsam o kadar dayanmaz.İnanma bence, ben 3 saat önce çıkardım 6 gün diyor kalan süreyeUçuş modunda tutsam o kadar dayanmaz.

Bu tip kazalar sonucu oluşan hasarlar ancak telefon "sigorta kapsamındaysa" ücretsiz onarılır diye biliyorum.
Normal garanti bunu karşılamaz, dolayısıyla Nokia Shop'un ücretsiz yapacağını sanmıyorum.
Tedbirsizlik sonucu oluşacak hasarlar garanti kapsamına girmez.
Abi bende almıştım s3 kılıfı ama çok zor girip çıkıyor, çizer diye bıraktım. Nasıl bir kılıf seninkisi tam uyuyor mu?Telefona sigorta olarak samsung galaxy s3 kılıfı aldım şimdilik gözüm korktu
Telefona sigorta olarak samsung galaxy s3 kılıfı aldım şimdilik gözüm korktu
Nokia lumia 920 kullanan arkadaşlardan ricam acaba cihaz 1080p çözünürlükdeki her formatta(avi,mp4,mkv) videoları rahatlıkla oynatabiliyomu.İkinci olarak bir N9 kullanıcısı olarak telefonun ses seviyesinin düşüklüğünden yakınıyorum,acaba lumia 920 de ses seviyesi nasıl(örn;galaxy s3,sony xperia s'e oranla).Gerçekten bu özellikler bu teli almamda büyük etken olacak.Yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.