İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hakikaten asıl konu acayip arkadaşın telefonu malum kırılmış cam
eee hani çivi çakılıyor, fırlatılıyor, mala niyetine kullanılıyor ,say say bitmez bebeklere oyuncak bile oldu
Çok amaçlı telefon görevi üstlendi o kadar video vardıki arkadaş hava alanında efsane sona erdi
hepsi yalanmıydı nokia bizi aldattımı tamam kırılmaz değil diyeceksiniz kırılmaya daha dayanıklı cam diyeceksiniz ama
sihir valizin çarpmasımı yani neden oldu ?

mantik yurut kardeşim elinde bir şey var ve birisi ona carpiyor. Bu durumda ne olur elindeki cisim yumuşakca yere iniş yapmaz degil mi. Bence yapmaz. Elinizden firlar. Havaalaninda yerler granit olduguna gore o telefon ekranin uzerine duşerse ekranin kirilmamasi şans olurdu.civi cakma olayina gelince ben de bunu test etmiştim ve videosunu da paylaşmiştim daha once yani telefonun camiyla civi cakilabiliyor.

nadir_89

nadir_89

Üye

mantik yurut kardeşim elinde bir şey var ve birisi ona carpiyor. Bu durumda ne olur elindeki cisim yumuşakca yere iniş yapmaz degil mi. Bence yapmaz. Elinizden firlar. Havaalaninda yerler granit olduguna gore o telefon ekranin uzerine duşerse ekranin kirilmamasi şans olurdu.civi cakma olayina gelince ben de bunu test etmiştim ve videosunu da paylaşmiştim daha once yani telefonun camiyla civi cakilabiliyor.

sahiden yaptınmı bunu :) telefonla çivi çaktınmı
videonun linkini versene çok merak ettim valla

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumları okuyorum da ekranın kırılması olayına açıklık getirmek isterim...

Benim bu konuda canım acıdı, sizlerin de aynı duruma düşmemesi için burdan uyarıda bulunmak istedim

Ancak ; mesele şu ki telefonumun düşme mesafesi hızı ivmesine göre ekranın kırılmaması gerekirdi, aynı şekilde bir çay bardağı düşse kırılmama ihtimali yüksekti, baksanıza videoda adam telefona neler yapıyor çizik yok, ama o videlara karşı bizzat yaşadığım gerçek bir durum var.

Diyeceğim o ki bu videolara aldanmayın yok aksini düşünen varsa ve bunu göze alabiliyorsa telefonunu dizüstünden yere sert bir yere bıraksın ve sonucunu yazsın buraya benim iddiam ekran büyük ve kavisli olduğundan kırılmaya çok meyilli, ekranın üstünün yanına veya köşesinin yere denk gelmesi de farketmez

alo123

Üye
Arkadaşlar dün aldım telefonu inceleyemedim bile doğru düzgün. Şuan telefon menüde donup kaldı ne yapsam tepki vermiyor bataryasıda yokki çıkarıp takayım sizce napmalıyım?

Placebo-

Placebo-

Üye
Arkadaşlar dün aldım telefonu inceleyemedim bile doğru düzgün. Şuan telefon menüde donup kaldı ne yapsam tepki vermiyor bataryasıda yokki çıkarıp takayım sizce napmalıyım?

Bazı cihazların yazılımı sorunlu. Seninki de onlardan sanırım. Güncelleme gelecek 1 haftaya. O zaman çözülür sorun.

alo123

Üye
donup tekrar kendine gelmedi hacım dondu kaldı şuan maket telefon gibi tuş kilidi bile çalışmıyor. hiç bir tepki yok

- - - Eklendi - - -

Dünde markette indirme yaparken birçok sorun yaşamıştım onları aşamadan birde bu çıktı karşıma. Biraz acele ettim galiba almak için pişman oldum. Geri götüyorum cihazı açılmamış başka bir cihazla değiştirirler umarım

phantomddl

Üye

Güç düğmesi ve ses azaltma tuşuna bir kaç saniye(10 sanırım) basılı tutunuz, telefon titreyip reset atacaktır.

Placebo-

Placebo-

Üye
donup tekrar kendine gelmedi hacım dondu kaldı şuan maket telefon gibi tuş kilidi bile çalışmıyor. hiç bir tepki yok

- - - Eklendi - - -

Dünde markette indirme yaparken birçok sorun yaşamıştım onları aşamadan birde bu çıktı karşıma. Biraz acele ettim galiba almak için pişman oldum. Geri götüyorum cihazı açılmamış başka bir cihazla değiştirirler umarım

Siz bilirsiniz. Ama bir haftaya kadar gelen güncelleme ile düzelecek bu problemler.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

benim 800 de dondu bi kac kez acma kapama tuşuna tel kapanana kadar basili tuttum ve kendi kapanip acildi.bi dene belki sendede işe yarar.

alo123

Üye
Güç düğmesi ve ses azaltma tuşuna bir kaç saniye basılı tutunuz, telefon titreyip reset atacaktır.
Donduğu ilk an yaptım ama fayda etmemişti şuan kendi kendine reset attı. Yalnız benide hayal kırıklığına uğradım baya :)
Birde marketten ürün indiremiyorum yüzlerce kez denedim bir kez whatsupp indirebildim facebook,youtube ve oyunlar beklemede yada indiriliyor yazıyor ama inmiyor. İnternet bağlamtımda sorun yok ama eş zamanlı internete girebiliyorum. Sorun yine benim cihaza özelmi acaba

Placebo-

Placebo-

Üye
Allah Allah senin sorunu anladım şimdi, marketteki whatsapp hatalıydı. Kuranların çoğunun telefonu kilitleniyor. Onun için marketten kaldırdılar.

phantomddl

Üye
Donduğu ilk an yaptım ama fayda etmemişti şuan kendi kendine reset attı. Yalnız benide hayal kırıklığına uğradım baya :)
Birde marketten ürün indiremiyorum yüzlerce kez denedim bir kez whatsupp indirebildim facebook,youtube ve oyunlar beklemede yada indiriliyor yazıyor ama inmiyor. İnternet bağlamtımda sorun yok ama eş zamanlı internete girebiliyorum. Sorun yine benim cihaza özelmi acaba

Evet stabillik konusunda ciddi sorunlar mevcut şu anda, dediğiniz sorunları ben yaşamadım ama yaşayanlar mevcut. Umuyorum yakında düzelir, 3 haftalık bir işletim sistemi olduğu için sabır lazım sanırım biraz :) Bakalım ne zaman bir güncelleme gelecek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sahiden yaptınmı bunu :) telefonla çivi çaktınmı
videonun linkini versene çok merak ettim valla

Ali abi haklısın bir darbe var ama hızlanmış olabilir O videolarda neler var hepimiz biliyoruz bende N8 imi düşürdüm hemde granit fayans vs değil kayaların üzerine ama ekrana çok şükür birşey olmadı çok şükür

Arkadaşlar yorumları okuyorum da ekranın kırılması olayına açıklık getirmek isterim...

Benim bu konuda canım acıdı, sizlerin de aynı duruma düşmemesi için burdan uyarıda bulunmak istedim

Ancak ; mesele şu ki telefonumun düşme mesafesi hızı ivmesine göre ekranın kırılmaması gerekirdi, aynı şekilde bir çay bardağı düşse kırılmama ihtimali yüksekti, baksanıza videoda adam telefona neler yapıyor çizik yok, ama o videlara karşı bizzat yaşadığım gerçek bir durum var.

Diyeceğim o ki bu videolara aldanmayın yok aksini düşünen varsa ve bunu göze alabiliyorsa telefonunu dizüstünden yere sert bir yere bıraksın ve sonucunu yazsın buraya benim iddiam ekran büyük ve kavisli olduğundan kırılmaya çok meyilli, ekranın üstünün yanına veya köşesinin yere denk gelmesi de farketmez

Haklısın kardeşim ürünü pazarlarken tek noktaya ilgiyi çekiyorlar kimse kötü yanlarını söylemez senin dediğine göre ben kırılmamalı diyorum şimdi bir arkadaş daha eklemiş Lumia imhası diye arabayla üzerinden geçiyor falan oda ilginç doğrusu biraz dikkat etmek lazım Allah kimsenin başına vermesin sanada tekrar geçmiş olsun

alo123

Üye
İnternetim varkende yokkende Angry Birds oynayamıyorum. Bu telefonu aldığımda yüklüydü. Normalmi sizce arkadaşlar?

Placebo-

Placebo-

Üye
İnternetim varkende yokkende Angry Birds oynayamıyorum. Bu telefonu aldığımda yüklüydü. Normalmi sizce arkadaşlar?

O oyun değil. Uygulama. :)Angry birds deneme surumunu marketten indirebilirsin. Deneme sürümleri bile 60 bolum felan. :D

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

alo123

Üye

O oyun değil. Uygulama. :)Angry birds deneme surumunu marketten indirebilirsin. Deneme sürümleri bile 60 bolum felan. :D
Teşekkürler :) Birde marketten birşeyler indirebildiğimde mutlu olucam heralde facebook bile yok şuan telefonumda. Telefonu çok büyük bir hevesle aldım ama ilk izlenimlerim hayal kırıklığı oldu umarım düzelir.

Placebo-

Placebo-

Üye
Microsoft sorunları biliyor. Bir çok kullanıcı sorun yaşıyor çünkü. En geç 2 hafta içinde güncelleme gelecektir. Telefondaki marketten indiremiyorsan pc'den gir markete.

alo123

Üye
Microsoft sorunları biliyor. Bir çok kullanıcı sorun yaşıyor çünkü. En geç 2 hafta içinde güncelleme gelecektir. Telefondaki marketten indiremiyorsan pc'den gir markete.
Senide yordum hacım kusura bakma ama onu nasıl yaparım :) Pc den markete girip indirdiklerimi telefona nasıl aktarırım? Son kullandığım telefon 5800 idi o yüzden köyden indim şehre modundayım :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Pcden Windows Phone markete gir. Telefonu usb ile bağla. İstediğin uygulamaları indir. :)

Üst Alt