İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye

kopyaliyacagin kelimenin uzerime tikla iki tane ok cikiyor tut ucundan cek istedigin yeri işaretlediginde birak cikan balona tikla klavyenin ust tarafina kopyalandi. Yapiştiricagin yere gel klavyedeki balona dokun tamamdir.

cevap için teşekkürler abi bunu konuyu açtıktan sonra gördüm abi simdi. Deneyeceğim ama bazen wın8de farklılık göstermiş olabilir mi abi dur bir deneyeyim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şimdi nokia destek hattini aradım goruntulu goruşme içi ve camera ayarları için camera ayar guncellenmesi en kısa zamanda gelıcek dediler ve goruntulu konusma konusa gelınce şu anda operatorler le anlaşma yokmuş 3g goruntulu goruşme için ama çalışmalar başlamış ve en kısa zamanda gelıcekmıs :)

teşekkürler arkadaşım demek öyle bende vodafoneyi aradım belki internet ayarlarım bozuktur diye ama temsilci telefon model ve cihaza ait ayarlar görüntülememektedir dedi ve yurt dışındaki vodafone operetörlerinden ayar göndereceklerini söyledi hemen gelecek dedi ama henüz bişey gelmedi

hasansen_83

hasansen_83

Üye
daha yeni sistem olduğunu için anlaşmamız yok dedi operatorler le ama gorusmeler devam edıyor dedıler en kısa zamanda da anlaşma olur dedı ordakı bayan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
marketten network setup adli uygulamayi indirip caliştirin. Tum ayarlariniz otomatik tanimlanir. Kimseden ayar beklemenize gerek yok:D

asigsasi

asigsasi

Üye
3 adet hoparlör mu var 2 altta bir üstte

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar şimdi nokia destek hattini aradım goruntulu goruşme içi ve camera ayarları için camera ayar guncellenmesi en kısa zamanda gelıcek dediler ve goruntulu konusma konusa gelınce şu anda operatorler le anlaşma yokmuş 3g goruntulu goruşme için ama çalışmalar başlamış ve en kısa zamanda gelıcekmıs :)

Ben anlamadım şimdi 3G görüşme özelliği olan her telefonla görüşülür her telefon için anlaşmamı oluyormuş ilk kez duydum nasıl oluyor

hectobos

Üye

Evet kesin. Zune gibi programlara gerek duymadan direkt usb kablosunu takıyorsun, pc bağlanıyor.

merhaba bende l920 çok severek aldım ve memnunum
ama benimde gördüğüm 2 sorun var galiba
internet sayfalarda Flash Player sorunu var galiba
ve telefonun ses ayarları detaylı değil ya hersesi açıyorsun veya bütün sesleri kapatıyorsun??
bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben anlamadım şimdi 3G görüşme özelliği olan her telefonla görüşülür her telefon için anlaşmamı oluyormuş ilk kez duydum nasıl oluyor

bende bununla ilgili operatör ayar yayınlıyor diye biliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

bende bununla ilgili operatör ayar yayınlıyor diye biliyorum

Bence aldınmı bayiden konuşabilmelisin düşünsene elinde telefon var konuşamıyorsun ne anlaşması ayrıca oparatörler anlaşmak değil hizmet vermek zorundalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokia ile turkcell anlaşmiş. Turkcell demiş ki ben bu telefonu alanlara internet paketini saticam sen ondan sonra 3g goruntulu goruşme ozelligini aktif ediceksin. İsterseniz cihazi pcye kabloyla baglayip ncs ie kontrol edin buyuk ihtimalle navifirmde bulunan turkcell rom yuklu cihazlarin hepsinde. O yuzden zaten navifirmde sadece turkcell rom var country varyant yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar nokia ile turkcell anlaşmiş. Turkcell demiş ki ben bu telefonu alanlara internet paketini saticam sen ondan sonra 3g goruntulu goruşme ozelligini aktif ediceksin. İsterseniz cihazi pcye kabloyla baglayip ncs ie kontrol edin buyuk ihtimalle navifirmde bulunan turkcell rom yuklu cihazlarin hepsinde. O yuzden zaten navifirmde sadece turkcell rom var country varyant yok.

Yani turkcell dışından alınırsa 3G açıkmı görüntülü konuşurmuyuz yoksa turkcell le her konuda anlaşılmışmı
Birde 3G çalışmıyor ben görüntülü konuşamıyorsam Turkcell neden internet paketi satıyor Ali abi biraz karmaşık geldi bana
Oysa tüm altyapı olsa insanlar bayiden aldığı zaman konuşabilseler ne güzel olurdu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani turkcell dışından alınırsa 3G açıkmı görüntülü konuşurmuyuz yoksa turkcell le her konuda anlaşılmışmı
Birde 3G çalışmıyor ben görüntülü konuşamıyorsam Turkcell neden internet paketi satıyor Ali abi biraz karmaşık geldi bana
Oysa tüm altyapı olsa insanlar bayiden aldığı zaman konuşabilseler ne güzel olurdu

eger 3g uzerinden goruntulu goruşme olmazsa nereden goruntulu goruşme olur. Viber,tango gibi uygulamalarla. Peki bunlar internet olmadan olur mu olmaz. Sonuc:hmmm

barbin3900

barbin3900

Üye
internet explorer ayarlarım aşağıdaki gibi ama maalesef maxide bi türlü cevap yazamıyorum klavye kayboluyor

*web sitesi tercihi-mobil sürüm
*adres çubuğu düğmesinin işlevi-durdur/yenile
İLERİ DÜZEY AYARLAR
*konumuma erişime izin ver-açık
*güvenli olmayan web sitelerine karşı korunmak için smartscreen filtresini kullan-açık
*ziyaret edilen web sitelerine do not track isteği gönder-açık
*web sitesi ve uygulama tanımlama bilgileri-bazılarını engelle
*diğer uygulamaların bağlantılarını şu konumda aç-açık olan sekme
*varsayılan arama sağlayıcısı-bing
*sitelerin telefonumda dosya depolamasına izin ver-açık

Placebo-

Placebo-

Üye
Birtek sende çıktı bu sorun. Bahtın kotu ya. :D Soft format atmak işe yarayabilir belki.

ecel54

ecel54

Üye
önbellek silebiliyorsan silip tekrar dene

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorunlarınız varsa sorabilirsiniz. Cihaz elimde cevap verebilirim. :)

Vay bee biz daha canlı görme ve dokunma şerefine nail olamadık, arkadaşlarımızın pek çoğu almış da sorunlarını ve cevapları paylaşıyor. Ahhh ah daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum. Şu teknoloji mağazalarına bir gelse artık somuru:

Placebo-

Placebo-

Üye

Vay bee biz daha canlı görme ve dokunma şerefine nail olamadık, arkadaşlarımızın pek çoğu almış da sorunlarını ve cevapları paylaşıyor. Ahhh ah daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum. Şu teknoloji mağazalarına bir gelse artık somuru:

Üzülme özgür. Sabreden derviş muradına ermiş.

Oha sabreden yazdım gerisini telefon tamamladı. :D SIZE]

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
usb otg var mı?

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
internet explorer ayarlarım aşağıdaki gibi ama maalesef maxide bi türlü cevap yazamıyorum klavye kayboluyor

*web sitesi tercihi-mobil sürüm
*adres çubuğu düğmesinin işlevi-durdur/yenile
İLERİ DÜZEY AYARLAR
*konumuma erişime izin ver-açık
*güvenli olmayan web sitelerine karşı korunmak için smartscreen filtresini kullan-açık
*ziyaret edilen web sitelerine do not track isteği gönder-açık
*web sitesi ve uygulama tanımlama bilgileri-bazılarını engelle
*diğer uygulamaların bağlantılarını şu konumda aç-açık olan sekme
*varsayılan arama sağlayıcısı-bing
*sitelerin telefonumda dosya depolamasına izin ver-açık

Konuda daha önce yazmıştım malesef bu sorun var mobil sürümü yerine web sürümünü seçersen cevap yazabilirsin

Placebo-

Placebo-

Üye
2 kişi oldu.. Halla halla.. Bazı cihazlar sorunlu mu acaba.

Üst Alt