İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün büyük bir şansızlık sonucu telefonun ekranı kırıldı...Pararmparça oldu, havaalanında checkin yaparken kızın biri valizi ile elime vurup düşürdü...

Telefonun, yerden çok yüksek olmamasına ve çok sert düşmemesine rağmen ekranın paramparça olması şok yaşattı resmen. 920 için hazırlanan bir videoda adam kucağındaki çocuk ile telefonu 2 kez asfalta atıyor telefonda bak sağlam, çizik bile yok reklamına aldanmayın, aslında benim lumia 800 de ekranı kırıldığından kesin koruma kılıfı alacaktım ama kılıf bulamayınca korktuğum başıma geldi...şimdi n8 düşünüyorum da ne sağlam telefonmuş aslında onun ekranı ile çivi çaksan birşey olmaz en az 20 kez düşürdüm telefonu banamısın demedi ve halen de kullanıyorum

Diyeceğim o ki telefonun ekranı sağlamlık olarak çok dandik, sizlere tavsiyem kesinlikle koruma kılıfı alın ve kesinlike telefonu düşürmeyin...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Üzülme özgür. Sabreden derviş muradına ermiş.

Oha sabreden yazdım gerisini telefon tamamladı. :D SIZE]

Telefon sen yazana kadar sabredemedi desene.
Yerinde duramıyor mübarek, enerji dolu:kop::kop2:

phantomddl

Üye
Arkadaşlar bugün büyük bir şansızlık sonucu telefonun ekranı kırıldı...Pararmparça oldu, havaalanında chekin yaparken kızın biri valizi ile elime vurup düşürdü...

Telefonun düşüşü, yerden çok yüksek olmamasına ve çok sert düşmemesine rağmen ekranın paramparça olması şok yaşattı resmen zira 920 için hazırlanan bir videoda adam kucağındaki çocuk ile telefonu 2 kez asfalta atıyor telefonda bak sağlam, çizik bile yok videosu sadece bir reklammış, aslında benim lumia 800 de ekranı kırıldığından kesin koruma kılıfı alacaktım ama kılıf bulamayınca korktuğum başıma geldi...şimdi n8 düşünüyorum da ne sağlam telefonmuş aslında onun ekranı ile çivi çaksan birşey olmaz en az 20 kez düşürdüm telefonu banamısın demedi ve halen de kullanıyorum

Diyeceği o ki telefonun ekranı sağlamlık olarak çok dandik, sizlere tavsiyem kesinlikle koruma kılıfı alın ve kesinlike telefonu düşürmeyin

Of çok geçmiş olsun :cnfsd: Bununla ilgili yabancı forumlardada var telefonunun ekranı paramparça olanlar.

Amerika'dan bir örnek

Placebo-

Placebo-

Üye
Arkadaşlar büyük ekranların ne kadar dirençsiz olduğunu söylememe gerek var mı? Ekran zaten kavisli. Yüz ustu düşse kurtuluşu yok yani. Senden kaynaklı olmadığı için Nokia ücretsiz yapacaktır ekranını.

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Arkadaşlar bugün büyük bir şansızlık sonucu telefonun ekranı kırıldı...Pararmparça oldu, havaalanında chekin yaparken kızın biri valizi ile elime vurup düşürdü...

Telefonun düşüşü, yerden çok yüksek olmamasına ve çok sert düşmemesine rağmen ekranın paramparça olması şok yaşattı resmen zira 920 için hazırlanan bir videoda adam kucağındaki çocuk ile telefonu 2 kez asfalta atıyor telefonda bak sağlam, çizik bile yok videosu sadece bir reklammış, aslında benim lumia 800 de ekranı kırıldığından kesin koruma kılıfı alacaktım ama kılıf bulamayınca korktuğum başıma geldi...şimdi n8 düşünüyorum da ne sağlam telefonmuş aslında onun ekranı ile çivi çaksan birşey olmaz en az 20 kez düşürdüm telefonu banamısın demedi ve halen de kullanıyorum

Diyeceği o ki telefonun ekranı sağlamlık olarak çok dandik, sizlere tavsiyem kesinlikle koruma kılıfı alın ve kesinlike telefonu düşürmeyin

Bu nasıl bir sansdir cok gecmis olsun arkadas ve bu arada saglam bir telefon istiyorsan 3310 al ondan saglam bulamazsın :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar büyük ekranların ne kadar dirençsiz olduğunu söylememe gerek var mı? Ekran zaten kavisli. Yüz ustu düşse kurtuluşu yok yani. Senden kaynaklı olmadığı için Nokia ücretsiz yapacaktır ekranını.

Bu tip kazalar sonucu oluşan hasarlar ancak telefon "sigorta kapsamındaysa" ücretsiz onarılır diye biliyorum.
Normal garanti bunu karşılamaz, dolayısıyla Nokia Shop'un ücretsiz yapacağını sanmıyorum.
Tedbirsizlik sonucu oluşacak hasarlar garanti kapsamına girmez.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Onu biliyorum zaten sigortası yok 600 tl gibi bir maliyeti varmış yarın gidip verecem servise yapacak birşey yok siz dikkatli olun işte uyarmadı demeyin

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Placebo-

Placebo-

Üye

Bu tip kazalar sonucu oluşan hasarlar ancak telefon "sigorta kapsamındaysa" ücretsiz onarılır diye biliyorum.
Normal garanti bunu karşılamaz, dolayısıyla Nokia Shop'un ücretsiz yapacağını sanmıyorum.
Tedbirsizlik sonucu oluşacak hasarlar garanti kapsamına girmez.

Onu bende düşündüm ama hiç belli olmuyor. Zira ben x7 kullanırken ekranım yere düşünce bildiğin patladı. Ücretsiz değiştirdi garanti.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onu biliyorum zaten sigortası yok 600 tl gibi bir maliyeti varmış yarın gidip verecem servise yapacak birşey yok siz dikkatli olun işte uyarmadı demeyin

arkadaşim servise mumkunse elden kendin ver ve kesinlikle sor garanti dişi kalmasin cihazin. Boyle durumlarda hem telefonu garanti kapsaminda tamir etmezler hem de tamirden sonra garanti dişi birakirlar.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşim servise mumkunse elden kendin ver ve kesinlikle sor garanti dişi kalmasin cihazin. Boyle durumlarda hem telefonu garanti kapsaminda tamir etmezler hem de tamirden sonra garanti dişi birakirlar.
Tamam uyarın için tşk

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Markette network setup diye bir program bulamadım acaba hangi kategori altında

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Markette network setup diye bir program bulamadım acaba hangi kategori altında

markette nokia collectiondan herhangi bir uygulamayi yukleme sayfasina gec. Detaylarin oldugu bolumde more from nokia corporotion yazan yere tikla orada cikar.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
yok oyle bir şey sanırım wp7 için o uygulama wp8 uymlu değil sanrım

ecel54

ecel54

Üye
yok oyle bir şey sanırım wp7 için o uygulama wp8 uymlu değil sanrım

bu linke tıkla market açılır

- - - Eklendi - - -

lumia 920'de çalışmıyor diye bir yorum yapılmış. yükle çalışmazsa elle hallederiz :D

digitayf

Üye
Türkiyede bir sitede silikon kılıf ekran koruyucu aynı gün kargo olarak buldum elime ulaşınca yorum yazıcam

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Windows Phone yazılımı sürümünüz bu uygulama tarafından desteklenmiyor kardeş boyle biz yazı çıkıyor :)

ecel54

ecel54

Üye
bu uygulamayı neden istiyorsun, hattından internete bağlanamıyormusun ?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
gire biliyorum :) arkadaş paylaşmış ta merak ettımm bende

Üst Alt