İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok arkadaşlar bu kronik ısınma sorunu bizim başımızı yazın derde sokacak benden söylemesi. Son bir saattir 20 dakika kadar whatsapp kullanımı + 20 dakika kadar da telefon görüşmesi = Telefon bildiğin soba oldu. Kulağım sıcaktan bir garip oldu, korktum kapatıp açtım telefonu ve şimdi de ellemiyorum soğusun diye! Daha nisan/mayıs ayındayız ve İzmir'in şu anki sıcaklık değerlerinde cihaz böyleyse Temmuz/Ağustos aylarında bu telefonda Allah korusun elimde cebimde patlar. Ciddi olarak moralim bozuldu bu olaya.
yok ya abartma olmaz hiç bir şey makine mi bu hiç durmadan çalışmıyorki dediğin bir saat çalışsın

ÖEY

ÖEY

Üye

yok ya abartma olmaz hiç bir şey makine mi bu hiç durmadan çalışmıyorki dediğin bir saat çalışsın
Arkadaşım abarttığım bir şey yok, cihaz bildiğin ateş gibi sıcak oldu. Doğru düzgün uygulama oyun bile yok telefonda. Sadece karışık olarak ama toplamda 20 dakika whatsapp kullandım ve 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım. Telefon bildiğin soba gibi ısındı. Ben gördüğüm yaşadığım durumu yazıyorum yalan değil. Ayrıca kurduğun cümle düşük olduğu için tam olarak anlayamadım yazdıklarının son kısmını. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu durumlarda veri bağlantısını kapatıp biraz beklemek iyi bir,çözüm

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu durumlarda veri bağlantısını kapatıp biraz beklemek iyi bir,çözüm
Valla normalde ısınırdı ama bu kadar olmadı hiçbir zaman. Şu ana kadar bu kadar rahatsızlık verici olmadı yani. Ben de sinirle facebook dahil 4-5 uygulamayı sildim. Telefonu kapatıp açtım. Şimdilik normal sıcaklığında. İşin garibi ben bu cihazı ikinci el almıştım ama ilk kullandığım bir ayda ne bir ısınma, ne bir pil yetmezliği, herhangi bir sorun yaşamadım. Ama her geçen gün cihaz başka bir sorun çıkarmaya başlıyor ve canım sıkılmaya başladı. WP8'i Androidden daha çok seviyorum ama böyle sorunlar yaşadıkça cihazdan soğuyorum açıkçası.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok haklısın, bu tür sorunlar cidden can sıkıcı oluyor maalesef. :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşım abarttığım bir şey yok, cihaz bildiğin ateş gibi sıcak oldu. Doğru düzgün uygulama oyun bile yok telefonda. Sadece karışık olarak ama toplamda 20 dakika whatsapp kullandım ve 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım. Telefon bildiğin soba gibi ısındı. Ben gördüğüm yaşadığım durumu yazıyorum yalan değil. Ayrıca kurduğun cümle düşük olduğu için tam olarak anlayamadım yazdıklarının son kısmını. :)

Kusura bakma abartıyorsun derken sonuçta aynı telefon bende de var gerçekten çok ısınıyor sana ısınma konusunda hak veriyorum fakat arıza yapacağını ısınmadan dolayı sanmıyorum abartma dememdeki kastım o

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar WhatsApp ile en büyük kaç mb. video paylaşılabiliyor bizim tellerde. Eşimin telinden gönderilmiş 64 mb. lık videoyu (L820), bneim tel aldı gibi yaptı ama açmadı (L920). Ancak grupta bulunan başka bir arkadaşın başka bir teli (w.p. değil) videoyu aldı, kaydetti 20 mb. olarak geri gönderdi ve benim Lumia 920 açıverdi.

drmustafa

Üye
nokia lumia 920 mağaza dışımda pc den nasıl uygulama ve program. oyunlar yüklenir

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar WhatsApp ile en büyük kaç mb. video paylaşılabiliyor bizim tellerde. Eşimin telinden gönderilmiş 64 mb. lık videoyu (L820), bneim tel aldı gibi yaptı ama açmadı (L920). Ancak grupta bulunan başka bir arkadaşın başka bir teli (w.p. değil) videoyu aldı, kaydetti 20 mb. olarak geri gönderdi ve benim Lumia 920 açıverdi.

maalesef bilmiyorum hiç denemedim...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nokia lumia 920 mağaza dışımda pc den nasıl uygulama ve program. oyunlar yüklenir

Windows Phone'lu telefonlara şu an mağaza dışından uygulama yükleyemezsiniz.

Ancak ileride sistem kırıldığı zaman yükleyebilirsiniz.

n000k

n000k

Üye
Valla normalde ısınırdı ama bu kadar olmadı hiçbir zaman. Şu ana kadar bu kadar rahatsızlık verici olmadı yani. Ben de sinirle facebook dahil 4-5 uygulamayı sildim. Telefonu kapatıp açtım. Şimdilik normal sıcaklığında. İşin garibi ben bu cihazı ikinci el almıştım ama ilk kullandığım bir ayda ne bir ısınma, ne bir pil yetmezliği, herhangi bir sorun yaşamadım. Ama her geçen gün cihaz başka bir sorun çıkarmaya başlıyor ve canım sıkılmaya başladı. WP8'i Androidden daha çok seviyorum ama böyle sorunlar yaşadıkça cihazdan soğuyorum açıkçası.
sanırım bu GDR2 betayla daha çok ısınıyor tel.. asıl GDR2 ile bu çözülcek diye düşünüyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

hakan.620

Üye
arkadaslar dosya yoneticisi neden yok----ve neden sadece magazadan indirme yapabiliyoruz _?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gereken cevabı genele açtığınız konuda vermiştik ama buradan da yazalım.

Microsoft'un korumacı yaklaşımından dolayı sistemde dosya yöneticisi bulunmuyor.
Ancak kullanıcıların çok yoğun olarak istediği bir özellik olduğundan önümüzdeki güncellemelerde gelmesi bekleniyor.

Mağaza dışından indirme yapabilmek için sistemin hacklenmesi yani kilidinin kırılması gerekiyor.
Henüz bu işlem gerçekleştirilemediğinden mağaza dışından uygulama yüklenemiyor.

Umarım sorularınıza cevap olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve n000k
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gereken cevabı genele açtığınız konuda vermiştik ama buradan da yazalım.

Microsoft'un korumacı yaklaşımından dolayı sistemde dosya yöneticisi bulunmuyor.
Ancak kullanıcıların çok yoğun olarak istediği bir özellik olduğundan önümüzdeki güncellemelerde gelmesi bekleniyor.

Mağaza dışından indirme yapabilmek için sistemin hacklenmesi yani kilidinin kırılması gerekiyor.
Henüz bu işlem gerçekleştirilemediğinden mağaza dışından uygulama yüklenemiyor.

Umarım sorularınıza cevap olmuştur.

bence böyle daha iyi güvenlik güzel tabi birde bağamlı kalıyoruz oda ayrı dert ama ben çok uygulama merakım yok

patenci

Üye
S.a arkadaşlar lumia 920 de bi sorunum var sizlerle de paylaşyım dedim telefon ekranı büyüyor yani teli cebimden çıkarıyorum zoom yapılmış şekilde oluyo ve de biri arayınca cevap veremiyorum anca teli kapatım açınca bu sorun gidiyo sizce neden olabilir ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
S.a arkadaşlar lumia 920 de bi sorunum var sizlerle de paylaşyım dedim telefon ekranı büyüyor yani teli cebimden çıkarıyorum zoom yapılmış şekilde oluyo ve de biri arayınca cevap veremiyorum anca teli kapatım açınca bu sorun gidiyo sizce neden olabilir ...

ayarlar/erişim kolaylıgı/ekran büyüteci kapalı yap düzelir. Ya da büyüdügünde iki parmakla aynı anda ekrana çift tıklama yapman gerekir.

patenci

Üye

ayarlar/erişim kolaylıgı/ekran büyüteci kapalı yap düzelir. Ya da büyüdügünde iki parmakla aynı anda ekrana çift tıklama yapman gerekir.

kapattım inşallah olur. Çift tıklamayı da denedim ama olmadı yada ben tam yapamadım bakalım ekran büyütecini kapattım inşallah dahada olmaz bilgi için de sağol abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kapattım inşallah olur. Çift tıklamayı da denedim ama olmadı yada ben tam yapamadım bakalım ekran büyütecini kapattım inşallah dahada olmaz bilgi için de sağol abi

rahat ol artik olmaz:oke:

MeRSeR_0770

Üye
Donanımı kasası her şeyi çok güzel ama sadece bunlarla olmuyor ki. Özelliklerinde bir incelik yok düşünce yok kolaylık yok. Güncellemeyle gelir mi bilmiyorum. S3 almadığıma pişman oldum lumia 920yi alınca. En basitinden bildirim geldiğinde Bi uyarı ışığı yok. Ben mi bulamıyorum bilmiyorum ama video çekme anında yaklaşım yok, fotoğrafın özelliklerine adına bakamıyorum pcye bağlamadan. Böyle ufak ama çok yararlı özellikleri atlamışlar. Arkadaşın biri de demişti çalışanlar odun yapmaya çalışıyorlar herhalde. İşini seven insanlar yapsa 1650tllik telefona bunları fazla görmezler. Ha telefonumu seviyorum şimdi alıştıkça. Farklılığı sevdiğim için de iyi ki s3 almadım diyorum. Ama çok yolu var ve çok yavaş ilerliyor

Üst Alt