İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Herkese tekrar merhaba...Konuya cevap yazan , yardım eden, bilgi paylaşan özellikle listenin üstlerindeki arkadaşlara(Babalara) tşk ediyorum...

Arkadaşlar formu iş yüzünden pek takip edemiyorum... Bir konuda son gelişmeleri (varsa) soracam , nokia suit ile pc bağlantısını senkronizasyonunu ne kadar kolay yapıyorduk...

Zune kullanışlı değil yakında var mı bir çalışma bu konuda ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkese tekrar merhaba...Konuya cevap yazan , yardım eden, bilgi paylaşan özellikle listenin üstlerindeki arkadaşlara(Babalara) tşk ediyorum...

Arkadaşlar formu iş yüzünden pek takip edemiyorum... Bir konuda son gelişmeleri (varsa) soracam , nokia suit ile pc bağlantısını senkronizasyonunu ne kadar kolay yapıyorduk...

Zune kullanışlı değil yakında var mı bir çalışma bu konuda ?
Şimdilik senkronizasyon için win7 ve üstü sistemlerde wpapp p3 uygulaması kullanılıyor. Sürücüler henüz aktif edilmediği için pc'ye bağladığımız cihazı (usb modda) flash sürücü şeklinde kullanamıyoruz. Uzun lafın kısası henüz ses seda yok.:(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum hic sesini cikarma wp8 icin zune'a bile raziyim şu anda. Şaka bir yana wp8 cihazlar icin pc senkronizasyon araci wpapp beta consumer preview3 surumunde ve geliştiriliyor. Bitince daha kullanişli olacaktir muhtemelen.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nice 2000 3000 lere hep beraber maxicep ailesi olarak

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya şu Nokia muzikde bir denge bulsun artık daha düne kadar şarkıları guzel açıyordu , bugun kasıyor resmen müzik değiştirmem 32sn suruyor . 1000den fazla şarkı atamıcaz sanırım :(
L920

MeRSeR_0770

Üye
Kimin aklına gelmedi ki bunlar.:) Şimdilik bunun için bir uygulama var ama şeffaf değil, artı belli kutucukları kullanmak zorundasın, buda benim işime gelmiyor. :(
ben de denedim ama beğenmedim çok basit ve uyumsuz oluyor. İnşallah böyle bir özellik olur uygulamada. Ha bir de ses olayı da sinir bozucu. Video izliyorum sesi kısıyorum daha sonra geri açmayı unutursan arayanı duyamıyorsun. Oyun oynarken de aynı. Sesleri ayırmaları lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen

AlicanL920

Üye
arkadaşlar pc den bluetooth yoluyla lumia 820 veri gonderiyoruz verileri bulamıyoruz (fotograf) yardımcı olurmusunuz ? :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Video paylaşımı biraz zahmetli bir iş. :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia müzik türkçe müziğe ağırlık verse daha iyi olacak

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar telefonuma yüklediğim bir Mp3 ü silemiyorum Pc de siliniyor ama ne telefondan nede usb ile bağlayıp telefonun içindeki müzik klasöründen silinmiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar telefonuma yüklediğim bir Mp3 ü silemiyorum Pc de siliniyor ama ne telefondan nede usb ile bağlayıp telefonun içindeki müzik klasöründen silinmiyor
Muhtemelen mp3 player veya başka bir oynatıcı uyg. ilgili dosyayı kullanıyor o yüzden silinmiyor olabilir. Müzikçalar ile başka bir dosya aç ve silmek istediğin mp3 dosyasını silmeyi tekrar dene.

Üst Alt