dilmenibrahim
Üye
Valla ben of derim hocam![]()
Ne güzel olmuş ama bunu şu anda yükleyemiyoruz heralde keşke böyle olsa
Valla ben of derim hocam![]()
Hayırlı olsun konumuzun 200. sayfası ve 2000. mesajındayız.

3 mesajın var
Ben nerdeyim Abi![]()

olsun 3 msjımla daha çabuk 2000 e ulaştınız 
Teşekkürler abiolsun 3 msjımla daha çabuk 2000 e ulaştınız
![]()
doğru söylüyorsunŞimdilik senkronizasyon için win7 ve üstü sistemlerde wpapp p3 uygulaması kullanılıyor. Sürücüler henüz aktif edilmediği için pc'ye bağladığımız cihazı (usb modda) flash sürücü şeklinde kullanamıyoruz. Uzun lafın kısası henüz ses seda yok.Herkese tekrar merhaba...Konuya cevap yazan , yardım eden, bilgi paylaşan özellikle listenin üstlerindeki arkadaşlara(Babalara) tşk ediyorum...
Arkadaşlar formu iş yüzünden pek takip edemiyorum... Bir konuda son gelişmeleri (varsa) soracam , nokia suit ile pc bağlantısını senkronizasyonunu ne kadar kolay yapıyorduk...
Zune kullanışlı değil yakında var mı bir çalışma bu konuda ?

Ben nerdeyim Abi![]()
ben de denedim ama beğenmedim çok basit ve uyumsuz oluyor. İnşallah böyle bir özellik olur uygulamada. Ha bir de ses olayı da sinir bozucu. Video izliyorum sesi kısıyorum daha sonra geri açmayı unutursan arayanı duyamıyorsun. Oyun oynarken de aynı. Sesleri ayırmaları lazımKimin aklına gelmedi ki bunlar.Şimdilik bunun için bir uygulama var ama şeffaf değil, artı belli kutucukları kullanmak zorundasın, buda benim işime gelmiyor.
![]()
arkadaşlar pc den bluetooth yoluyla lumia 820 veri gonderiyoruz verileri bulamıyoruz (fotograf) yardımcı olurmusunuz ?![]()

Teşekkür ederim arkadaşım video ları nasıl yapıcaz
fotoğraflar> albümler> kaydedilen resimler![]()
?Muhtemelen mp3 player veya başka bir oynatıcı uyg. ilgili dosyayı kullanıyor o yüzden silinmiyor olabilir. Müzikçalar ile başka bir dosya aç ve silmek istediğin mp3 dosyasını silmeyi tekrar dene.Arkadaşlar telefonuma yüklediğim bir Mp3 ü silemiyorum Pc de siliniyor ama ne telefondan nede usb ile bağlayıp telefonun içindeki müzik klasöründen silinmiyor