o şekilde yapılan resetlemede veri silinmez.yok zaten şu an tel kapalı açılmıyor ne oldu anlamadım :S
kesin bir bilgi alırsam deneyeceğim..
o şekilde yapılan resetlemede veri silinmez.
Arkadaşlar Bi sorunum var. Lumia 920 ekranında titreme oluyor( ekranın çok hızlı şekilde yanıp sönmesi) az da olsa algılayabiliyorum. Geceleri sorun olmuyor ancak dışarda iken özellikle bulutlu havalarda ekran titremeye başlıyor. Ayarlardan güneş ışığı da okunılabilirlik parlaklık otomatik falan filan hepsini denedim düzelmedi format attım değişmedi. Ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum acil. Ve ekranın camı sol tarafa göre sağ taraf biraz çıkmış gibi camın kesitini görebiliyorum. Kvk dan değişim talep edebilirmiyim? Teli Türkcell den aldım
Yardim ?

Yabancı sitelerde eski güncellemelerden birinden sonra ekranda ışık dalgalanması sorunu oluştuğunu söyleyenler vardı.
Ancak 1308 güncellemesinde bu sorunun olmaması gerekir![]()
Yabancı sitelerde eski güncellemelerden birinden sonra ekranda ışık dalgalanması sorunu oluştuğunu söyleyenler vardı.
Ancak 1308 güncellemesinde bu sorunun olmaması gerekir![]()
hayır sorun hala devam esiyor ne yazık ki ve ekran camı oturmamış gibi kesitini görebiliyorum köşesinden bakınca. Değişim yaparlar mı sizce?
- - - Eklendi - - -
hayır sorun hala devam ediyor. Birde ekran camının kesiti belli oluyor oturmamış gibi yandan bakınca görebiliyorum sizce değiştirirler mi

teşekkür ederim hocam
- - - Eklendi - - -
tamamdır telefonum açıldı neden boyle yaptı anlamadım ilk defa oluyor :S
ben hiç rastlamadım whatsappda donma , reset atmaya.. yükle tadını çıkarArkadaşlar Whatsapp uygulaması artık kullanılabilir gibi mi?
Reset, donma gibi problemler yapıyor mu?

neden acaba? tarayıcı dili amerika ondan olabilir mi??
daha önce böyle bir şey yoktu.. takır takır izliyordum videoları.. bu GDR 2 beta yüzünden olabilir mi?arkadaşlar. microsoft un uygulaması olan youtube dan video izleyebiliyor musunuz?? ben izleyemiyorum. videoya basınca
< UYGULAMA MAĞAZADA ARANSINMI?
Bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı mağazada aramak istiyor musunuz? > diyorneden acaba? tarayıcı dili amerika ondan olabilir mi??
- - - Eklendi - - -
tamam sorunu buldum . uygulama içinde desktop yapınca açılıyor videolar ama mobil olarak açmıyor yaadaha önce böyle bir şey yoktu.. takır takır izliyordum videoları.. bu GDR 2 beta yüzünden olabilir mi?
anladım abi
hayir youtube'un windowsphone'u engelleme cabasindan kaynaklaniyor.
yani resmen Wp ye cephe aldılar yani.. saolsunlar..
yardımmBen bu telefonu almak çok istiyorum ama telefonla aramda duran tek engel telofonun donma sorunu nette gezinirken oyun oynarken vs. önce donup sonrada ya kilitleniyomuş yada kapanıp açılıyomuş bu sorun devam ediyo mu?