İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
yok zaten şu an tel kapalı açılmıyor ne oldu anlamadım :S
kesin bir bilgi alırsam deneyeceğim..

berktay

Üye
Yardim ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Bi sorunum var. Lumia 920 ekranında titreme oluyor( ekranın çok hızlı şekilde yanıp sönmesi) az da olsa algılayabiliyorum. Geceleri sorun olmuyor ancak dışarda iken özellikle bulutlu havalarda ekran titremeye başlıyor. Ayarlardan güneş ışığı da okunılabilirlik parlaklık otomatik falan filan hepsini denedim düzelmedi format attım değişmedi. Ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum acil. Ve ekranın camı sol tarafa göre sağ taraf biraz çıkmış gibi camın kesitini görebiliyorum. Kvk dan değişim talep edebilirmiyim? Teli Türkcell den aldım

yardim ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yabancı sitelerde eski güncellemelerden birinden sonra ekranda ışık dalgalanması sorunu oluştuğunu söyleyenler vardı.
Ancak 1308 güncellemesinde bu sorunun olmaması gerekir :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar Whatsapp uygulaması artık kullanılabilir gibi mi?

Reset, donma gibi problemler yapıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: berktay

berktay

Üye

Yabancı sitelerde eski güncellemelerden birinden sonra ekranda ışık dalgalanması sorunu oluştuğunu söyleyenler vardı.

hayır sorun hala devam esiyor ne yazık ki ve ekran camı oturmamış gibi kesitini görebiliyorum köşesinden bakınca. Değişim yaparlar mı sizce?

- - - Eklendi - - -

hayır sorun hala devam ediyor. Birde ekran camının kesiti belli oluyor oturmamış gibi yandan bakınca görebiliyorum sizce değiştirirler mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hayır sorun hala devam esiyor ne yazık ki ve ekran camı oturmamış gibi kesitini görebiliyorum köşesinden bakınca. Değişim yaparlar mı sizce?

- - - Eklendi - - -

hayır sorun hala devam ediyor. Birde ekran camının kesiti belli oluyor oturmamış gibi yandan bakınca görebiliyorum sizce değiştirirler mi

Kullanıcı hatası deyip sana yükleyebilirler ama şansını bir dene istersen :hmmm

ZzZz11

ZzZz11

Üye
teşekkür ederim hocam ;)

- - - Eklendi - - -

tamamdır telefonum açıldı neden boyle yaptı anlamadım ilk defa oluyor :S

açılması için ne yaptın durduk yere benim telefonda açılmıyor da. yaptığın birşey varmı.

drangela61

drangela61

Üye
Ses kısma ile kapatma tuşlarına aynı anda 10 saniye kadar basılı tut titreşimi hissettiğinde tamamdır ;)

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
dedereis123

dedereis123

Üye
Orjinal kulaklığını beğenmiyorsanız elimde sony ericson neo v nin kulaklığı vardı media player tuşlu bugün deniyim dedim ses , media player fln gayet iyi çalışıyor L920 de isterseniz sizde elinizdeki diğer markaları deneyinde ona göre belki başkalarıda öyle başka kulaklık almak ister .

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar. microsoft un uygulaması olan youtube dan video izleyebiliyor musunuz?? ben izleyemiyorum. videoya basınca

< UYGULAMA MAĞAZADA ARANSINMI?
Bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı mağazada aramak istiyor musunuz? > diyor :hmmm neden acaba? tarayıcı dili amerika ondan olabilir mi??

- - - Eklendi - - -

tamam sorunu buldum . uygulama içinde desktop yapınca açılıyor videolar ama mobil olarak açmıyor yaa :( daha önce böyle bir şey yoktu.. takır takır izliyordum videoları.. bu GDR 2 beta yüzünden olabilir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar. microsoft un uygulaması olan youtube dan video izleyebiliyor musunuz?? ben izleyemiyorum. videoya basınca

< UYGULAMA MAĞAZADA ARANSINMI?
Bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı mağazada aramak istiyor musunuz? > diyor :hmmm neden acaba? tarayıcı dili amerika ondan olabilir mi??

- - - Eklendi - - -

tamam sorunu buldum . uygulama içinde desktop yapınca açılıyor videolar ama mobil olarak açmıyor yaa :( daha önce böyle bir şey yoktu.. takır takır izliyordum videoları.. bu GDR 2 beta yüzünden olabilir mi?

hayir youtube'un windowsphone'u engelleme cabasindan kaynaklaniyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k

MeRSeR_0770

Üye
İyi günler. foursquare uygulamasını facede yayınlayamıyorum. Faceden ayarladım foursquare sayfasından ayarladım herşey tamam gibi ama uygulamaya girip paylaşım yapacağımda sadece foursquareda paylaşım butonu çıkıyor faceyle twitterın hep sönük kalıyor açamıyorum 2 gündür işim yokmuş gibi kafama taktım bununla uğraşıyorum :( yardımm

PureFood

PureFood

Üye
Uygulamayı kaldırıp başan yükle bakalım ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Akadaşlar şu Lumialara görüntülü görüşme ne zaman gelecek ya görüntülü görüşemiyoruz
Skype yüklüyoruz onda da yok vs her neyse ya görüntülü görüşme dediğimiz çağımızın en yeni en teknolojik şeyi yani adamı yanımıza ışınlayamadığımıza göre böyle yani ama akıllı telefon dediğimiz telefonla görüntülü görüşüm uzaktaki yakınımızı sevdiğimizi göremiyoruz ne ilginç ya
Bu benden Nokia ve Win 8 MS ye sityemdir düzeltin artık şu işi

umutley

Üye
Ben bu telefonu almak çok istiyorum ama telefonla aramda duran tek engel telofonun donma sorunu nette gezinirken oyun oynarken vs. önce donup sonrada ya kilitleniyomuş yada kapanıp açılıyomuş bu sorun devam ediyo mu?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bu telefonu almak çok istiyorum ama telefonla aramda duran tek engel telofonun donma sorunu nette gezinirken oyun oynarken vs. önce donup sonrada ya kilitleniyomuş yada kapanıp açılıyomuş bu sorun devam ediyo mu?

Ben öyle bir şey çok şükür görmedim gayet akıcı

Üst Alt