İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

MeRSeR_0770

Üye
ben nasıl düşünemedim bunu :) düzeldi çok sağol benim bir de çok merak ettiğim birşey var; video çekme esnasında duraklama ve yaklaştırma özelliği yok mu yoksa benim telefon da mı bir sorun var. bir de biri aradığında zil sesi çalıyor ya cevaplayınca ses zil sesi kesilmiyor bir anda cazırtı cuzurtu çıkıyor haporlörün fişini yavaş çekersiniz de ses koparak gider ya aynı oluyo. hoparlör patlicak diye korkuyorum :)

MeRSeR_0770

Üye
skype den ben ilk yüklediğimde görüştüm gayet güzeldi daha sonra açıyorum bir türlü görüntü gelmiyor :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben bu telefonu almak çok istiyorum ama telefonla aramda duran tek engel telofonun donma sorunu nette gezinirken oyun oynarken vs. önce donup sonrada ya kilitleniyomuş yada kapanıp açılıyomuş bu sorun devam ediyo mu?

O sorun bir önceki güncellemeyle çoktan çözüldü :good:

edtaah

Üye
selam arkadaşlar daha önce lig tv .com da izlediğim videolar şuanda izleyemiyorum sorun nedir bilen varmı ne yazıkki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz diyorr

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar daha önce lig tv .com da izlediğim videolar şuanda izleyemiyorum sorun nedir bilen varmı ne yazıkki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz diyorr

tarayici ayarlarindan gorunumu masaustu yap

edtaah

Üye
öyle zaten ama yine yok açılmıyor

- - - Eklendi - - -

şuan ligtv.com.tr den video izleyen lumia 920 varmı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de youtube için olmuştu telefonu kapatıp açtım düzeldi.

MeRSeR_0770

Üye
Arkadaşlar Bi cevap verebilir misiniz bana

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar bende uygulama sayısı arttı ve harfler çıktı ben harfleri hiç sevmedim kaldırmak istiyorum. Çözümü format ise nasıl atıcam artı olarak nelere dikkat etmem gerekiyor lumiayı ilk aldığım günkü gibi olur programlar felan? Birde sizce formatın zararları neler yavaşlama yazılım bozulması gibi durumlar olurmu?Garanti gitmez herhalde.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Garanti gitmez de cihazın açılmayabilir.

Nokia'nın Şebeke+ gibi uygulamalarını da tekrar yüklemek zorunda kalırsın ;)

MeRSeR_0770

Üye
ben nasıl düşünemedim bunu :) düzeldi çok sağol benim bir de çok merak ettiğim birşey var; video çekme esnasında duraklama ve yaklaştırma özelliği yok mu yoksa benim telefon da mı bir sorun var. bir de biri aradığında zil sesi çalıyor ya cevaplayınca ses zil sesi kesilmiyor bir anda cazırtı cuzurtu çıkıyor haporlörün fişini yavaş çekersiniz de ses koparak gider ya aynı oluyo. hoparlör patlicak diye korkuyorum :)

telefonu sıfır almışsın gibi olur herşey silinir. Rehberin Microsoft hesabında varsa ordan geri gelir. Ama Bi 3 saat sürer ortalama. Hatta geçedebilir.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Garanti gitmez de cihazın açılmayabilir.

Nokia'nın Şebeke+ gibi uygulamalarını da tekrar yüklemek zorunda kalırsın ;)

Bu uygulamalar skydrivedan gelmezmi? Hepsini teker teker not mu ediceğim silinen uygulamaları nereden öğrenebilirim?
Birde format atarken bir tuş kombinasyonu varmı? Format atmadan önce şarj yüzde kaç olmalı veya nelere dikkat etmeliyim?

IVI-Elia

Üye
Bu uygulamalar skydrivedan gelmezmi? Hepsini teker teker not mu ediceğim silinen uygulamaları nereden öğrenebilirim?
Birde format atarken bir tuş kombinasyonu varmı? Format atmadan önce şarj yüzde kaç olmalı veya nelere dikkat etmeliyim?

Eğer sıfırladıktan ya da Flash attıktan sonra Microsoftf hesabına yedeklediysen kurulumu ilk yaparken oturum açıp geri yüklersen Nokia'nın ayarlar menüsündeki uygulamaların hariç tüm uygulamaların geri yüklenir fakat ilk kurulmda oturum açmazsan sıkıntı olur.Ama uygulamalar geri yüklenmeye başlayınca hemen wi-fi a geç mobil şebekeyi kapat.Unutma geri yükleme işlemi mobil internetinden gider eğer daha sonra diyip geçersen geri yükleme yapamazsın..Ayeıca rehberin, mesasşların, yer imlerin, tema rengin, ayarların, uygulamaların , eposta hesapların, Facebook twitter geri gelir..Nokia'nın sistem bileşenlerini gıncellemek için Lumia Pusher uygulamasını yüklersin dikkatli ol..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Eğer sıfırladıktan ya da Flash attıktan sonra Microsoftf hesabına yedeklediysen kurulumu ilk yaparken oturum açıp geri yüklersen Nokia'nın ayarlar menüsündeki uygulamaların hariç tüm uygulamaların geri yüklenir fakat ilk kurulmda oturum açmazsan sıkıntı olur.Ama uygulamalar geri yüklenmeye başlayınca hemen wi-fi a geç mobil şebekeyi kapat.Unutma geri yükleme işlemi mobil internetinden gider eğer daha sonra diyip geçersen geri yükleme yapamazsın..Ayeıca rehberin, mesasşların, yer imlerin, tema rengin, ayarların, uygulamaların , eposta hesapların, Facebook twitter geri gelir..Nokia'nın sistem bileşenlerini gıncellemek için Lumia Pusher uygulamasını yüklersin dikkatli ol..
Yedekleyip yedeklemedeğimi nasıl anlarım?

- - - Eklendi - - -

Nokia ayaralr kısmındaki uygulamalı nasıl bulucam_?

IVI-Elia

Üye
Yedekleyip yedeklemedeğimi nasıl anlarım?

- - - Eklendi - - -

Nokia ayaralr kısmındaki uygulamalı nasıl bulucam_?

Onlar yüklenir geri ama guncellenmeiş eski sürümleri...Ekran+Dokunma,Ses vs. bunlar...

Bi de bunları güncellemenin birkaç yolu var.Ama en kısası Mağazadan Lumia Pusher diye aratırsan bulursun.O uyg. içinden yaparsın....

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Onlar yüklenir geri ama guncellenmeiş eski sürümleri...Ekran+Dokunma,Ses vs. bunlar...

Bi de bunları güncellemenin birkaç yolu var.Ama en kısası Mağazadan Lumia Pusher diye aratırsan bulursun.O uyg. içinden yaparsın....
Resete başladımda reset sırasında şarja takıyımmı şarjım reset etmadan önce yüzde yüzdü. Yaklaşık ne kadarsürüyor reset?

MeRSeR_0770

Üye
Viberde kimse görünmüyor. Kaç kere yükledim sildim yükledim sildim olmuyor. Acil yardım. Senkronize etmiyor.

sauozgur

sauozgur

Üye
Arkadaşlar Bi sorum olacak l920de koordinat belirleyemedim konum bulunuyor ancak koordinat yazmıyor bulamıyorum daha doğrusu n8de konum bulunduğunda koordinatlarda üstte yazıyordu yardımcı olabilir misiniz:)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Yok arkadaşlar bu kronik ısınma sorunu bizim başımızı yazın derde sokacak benden söylemesi. Son bir saattir 20 dakika kadar whatsapp kullanımı + 20 dakika kadar da telefon görüşmesi = Telefon bildiğin soba oldu. Kulağım sıcaktan bir garip oldu, korktum kapatıp açtım telefonu ve şimdi de ellemiyorum soğusun diye! Daha nisan/mayıs ayındayız ve İzmir'in şu anki sıcaklık değerlerinde cihaz böyleyse Temmuz/Ağustos aylarında bu telefonda Allah korusun elimde cebimde patlar. Ciddi olarak moralim bozuldu bu olaya.

Üst Alt